FIV in Ungaria 139

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

kemskaia, stiu ca progesteron se face intramuscular, 1 fiola de 100 mg la 2 -3 zile (depinde ce deficit ai).

sabina, minerale eu am facut o cura inainte de fiv (seleniu, zinc), in timpul stimularii si dupa, nu. a fost nevoie in sarcina sa iau suplimente de fier, magneziu, calciu pentru ca ajunsesem sub limita cu ele. cat despre magne b6 eu am numai cuvinte de lauda, pe langa b complex am luat si eu magne b6 2-3 pe zi, magneziul e foarte bun pentru relaxarea musculaturii (dupa ET mai ales, cand nu ai "nevoie" de contractii ale uterului). dar acum vezi ce contine femibion sa nu depasesti limitele de B-uri, exista un forum MTHFR in UK si te poti informa despre limitele astea, cica nici excesul de B-uri nu e bun (nu stiu care din B-uri, dar una sigur nu e bine sa fie luata in exces). sau intra la trombofilie pe prima pagina sunt multe informatii pe tema asta pe care le-au strans fetele de-a lungul timpului. Eu am MTHFR heterozigot si am urmarit la momentul respectiv dozele sa nu fie prea mult, adunate din vitaminele prenatale, B complex, magne b6 si acid folic.

Mergi la inceput

a, si la vitamina C nu am renuntat sub nicio forma, am luat 1 g pe zi din prima zi de stimulare pana am nascut si dupa aceea cateva luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaradia spune:

Buna seara,

Stau si va citesc de mult, mult timp. Sunteti minunate si admirabile in lupta asta pentru a deveni mamici.De-a lungul timpului am ras si am plans impreuna cu voi, m-am bucurat si m-am intristat de reusitele sau nereusitele voastre. Sunteti un exemplu pentru toate. Pentru toate care continua sa lupte sau care se opresc din drum. Sunteti un exemplu si pentru mine. Citindu-va am hotarat sa renunt la "serviciile" doctorilor romani si sa ma indrept catre Budapesta. Am avut multe piedici pe drum ( un TSH marit, apoi am descoperit un chist - chist aparut sub administrarea de marvelon). Acum am pe 25 octombrie programare in ziua a 6-a de stimulare (asta daca maine la ecograf doctorul imi spune ca chistul meu s-a micsorat). Va multumesc pentru toate informatiile postate si vreau sa va rog sa ma primiti si pe mine printre voi. Va pup pe toate, va tin pumnii si cu voia voastra poate ne mai "auzim". BAFTA TUTUROR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

kemskaia,eu am prg. de 50mg.zilnic,intramuscular.
PK spune ca de 50,maxim 100 mg e recomandat sa faci.

ariadna,asa cum ai spus si tu...ai luat vit.C din prima zi de stimulare nu incepand cu luni inainte de procedura.
vit.C prea multa poate creste imunitatea organismului prea tare.

o zi faina tuturor

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

alt mit despre vitamina C pe care numai aici pe forum l-am gasit, si anume ca vitamina C creste imunitatea organismului "prea tare". Este adevarat ca organismul consuma multa vitamina C in cazul infectiilor dar nu se cunosc inca influentele ei asupra sistemului imunitar. Daca aportul de vitamina C (din alimente sau din suplimente) este suficient nu mai contractezi asa usor virusii din jur. Eu nu mai tin minte exact daca am luat vitamina C si in afara tratamentului, dar nu cred ca m-am "ferit" sa iau, tinand cont ca imbunatateste circulatia sangelui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

eu citisem si cum ca vitC "creste fertilitatea". stiti voi, fetele cochetele, reglator, creste, scade, bla bla.
bafta multa celor in focuri si in tratamente cu suplimente ca mine:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemskaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

kemskaia,eu am prg. de 50mg.zilnic,intramuscular.
PK spune ca de 50,maxim 100 mg e recomandat sa faci

samira multzam de info!
poti sa'mi trimiti, te rog, adresa aia de email a farmaciei din Praga?
a, si prog asta injectabil, l'ai facut dupa punctie, presupun... cand, mai exact?

seara frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemskaia spune:

samira am citit si eu abia acum 'peripetiile' tale pe la dr.

pt refacerea florei vaginale, dupa tratam pe care il vei urma, ai putea sa incerci capsulele gyhophylus . mie mi l'ea recomandat dr, alaturi de gel intim lactacyd, contin 'ce trebuie' pt flora.
si m'au ajutat
o alta varianta - dar eu n'am incercat'o - ar fi ovulele feminella vagiC

succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

laurita, ai ajuns in saptamana 8 de sarcina, deja bravo!
sa fie bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

si ca sa fiu total offtopic
vin astazi acasa dupa o zi in care n-am mancat decat o felie de paine (va rog integrala) facuta la masina de paine+lapte batut si am bagat o portie de paste cu orez cu un sos facut din ce-am avut:)) ceapa, morcov, ardei iute, telina!!!, ciuperci, rosii. am mancat atat de mult ca acum sughit si citesc despre vitex:))

cybele fata curajoasa cu femicur help. o pastila de femicur pe zi ai luat?

Mergi la inceput