FIV in Ungaria 139
Raspunsuri - Pagina 10
danylini spune:
VIOTIMIS TE TZUC, UITE CA N-AM MAI REUSIT SA INTRU NU M-AM SIMTIT FOARTE BINE SI AM VRUT SA MA MAI RUP SI AM FOST 2 SAPTAMANI IN CONCEDIU SI UITE CA A TRECUT TIMPUL
EU MA DUC LA FORGCS INTEZET MI LA RECOMANDAT DR. MEU GINECO DIN BUDAPESTA SI SUNT NERABDATOARE SA VAD PE CAND SI CUM VA FI, ACUM 3 ANI ERAM PROGRAMAT LA DR. ZADORI SI PE CAND SA FACEM AM RAMAS NATURAL
DAAAA, AS VREA SA FAC AVND INVEDERE ANALIZELE GENETICE SI PRIMA SARCINA A FOST CU SEMNUL INTREBARI, ACUMA SA VEDEM CE ZICE DR. SI CAT COSTA
viotimis spune:
danilyni, ati facut si cariotipurile ?
sau de ce probleme genetice este vorba ?
clinica este din Budapesta ?
danylini spune:
da e in Budapesta e un dr. evreu si face din ani 90. da cariotipurile genetice, eu am 2 cromozomi in plus dar in proportie de 10% din fiecare ceea ce inseamna ca 20% din ovule sunt proaste si fac copii cu sindromul down si sotul are inversie de cromozom 9 daca imi amintesc bine , oricum e complicat
luck spune:
mami vreau
ma bucur din suflet ca sunteti bine , sarcina cat mai usoara in continuare si te asteptam cu vesti!
samira
refacere rapida si multa ,multa bafta in Decembrie !!
Eu sunt in concediul programat pentru fiv-ul pe care nu-l mai fac anul asta.
Il aman pentru inceputul anului viitor , februarie - martie , in functie de programul doftorasului cu ochi albastri.
Bafta tuturor fetelor in focuri !!
anaasta spune:
Goofytza, eu am fost pe 2 septembrie la Budapesta. Consultatia + eco au fost 21.000 forinti, iar cazarea la Helios, plus 4 bilete de autobuz au fost app. 13.400 forinti - parca asa tin minte. Am stat doar 1 noapte.
luck spune:
anaasta
ce tratament de stimulare ai avut?
Daca bine am citit ai reusit cu o valoare a amh-ului destul de micuta.
samira33 spune:
luck,io ma refac...da' pentru ce???
goofyta,preturile d epe prima pagina sunt actuale.
seara buna tuturor
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
samira33 spune:
aaaaa...dap,ai inteles bine.
multumesc in aces caz.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite