FIV in Ungaria 139
Raspunsuri - Pagina 11
danutza27 spune:
buna fetelor,
amaradia inca nu stiu unde ma cazez- o sa vad ce imi zice intai doctorul cand merg acolo si apoi o sa ma hotarasc incotro sa o iau.
QiaoBing spune:
Neata fetelor
Am nevoie si eu de o manuta de ajutor pt achizitionarea de medicamente. Pleaca cineva in curand in Ungaria cu intoarcere pana pe 1 noiembrie ?
Multumesc anticipat.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
QiaoBing spune:
danylini activeza-ti, te rog, PM
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
xdidi spune:
salutare fetelor,
am o intrebare la voi , cu ce mergeti voi la budapesta? eu stau in bucuresti si as merge cu avionul insa de aici sunt doar zboruri de linie si destul de scumpe si low cost n-am gasit....
eu as vrea prin ianuarie sa fac o vizita faimosului dr....acum inca diger vesti proaste ....am amh-ul <0,1...asa ca vreau o parere de la dr. kovacs.
merci mult si bafta la bebei
danylini spune:
am reusit sa il activez pm-ul
xdidi- scuze dar nu stiu, eu sunt din Arad si merg cu masina
anchusa spune:
noi am mers numai cu masina...facem cam 10-12 ore.Ma gandeam si la avion..dar la cate bagaje adun ...pica.
Si eu am AMH<0,1 dar hormonalele sunt inca in regula ..am produs numai cate 2 foliculi.PK ne-a dat sanse asa ca ne pregatim pentru FIV 3.
anchusa
samira33 spune:
xdidi,cu avionul in luna Ianuarie poate fi cam periculos-e posibil sa fie anulate zboruri din cauza conditiilor meteo si atunci pierzi programarea.
din punctul meu de vedere cel mai comod e cu masina dar mai exista si varianta trenului-vagon de dormit.
o zi buna tuturor
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
Ruxandrica spune:
Danutza si Amaradia si eu voi fi in Budapesta, pe 26 am programare la ora 10 parca. Noi stam la hotel Helios, asa ca daca sunt "vecina" cu una din voi mi-ar face placere sa ne adunam la o cafeluta.
samira33 spune:
ce faceti unguroaicelor???
mai fete...pe mine ma inteapa ovarele ca niciodata in viata mea.
nush' ce pana mea am...sper sa nu ma pricopsesc cu cine stie ce balarii ca ...ma arunc de pe bloc!!!
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna