FIV in Ungaria 139
Raspunsuri - Pagina 12
samira33 spune:
nu-s la ovulatie sabina.
cred ca de la tratamentul asta...ca doar asta fac diferit acum fata d enormal.
tu ce mai faci???chiar azi ma gandeam ca nu te-am mai vazut de ceva zile.
fiti atente ca Sambata ma duc la kangoo jumps cu o doamna frumoasa de pe aici de pe forum.
si nush' de ce am senzatia ca fac o duda si imi rup naibilor picioarele.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
5ab1na spune:
:))
nu-ti rupi nimic. am auzit de sportul asta. cica e distractiv.
eu nu fac nimic. cu munca. si urmaresc reactiile mele la vitex:))
si abia astept runda urmatoare de analize de ziua 3.
in rest. rabdare si noroc sa fie. si bani bineinteles.
samira33 spune:
mama lor de bani
si care sunt reactiile la Vittex???
eu in primele 2 saptamani de administrare aveam niste intepaturi in ovare de simteam ca mor.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
5ab1na spune:
da?
hm...
eu ma simt mai bine. am senzatia ca s-a mutat ovulatia luna asta spre ziua 14-15 (din ziua 11). nu stiu sigur, adica verificat eco, dar toate celelalte semne asa au fost.
parul meu e mai moale. si pielea mai ok. dar asta nu stiu daca nu e de la q10:)) a carei doza am marit-o de cand am vb aici pe forum.
acum sunt curioasa de cate zile va fi ciclul asta.
cam asta e.
eu aveam intepaturi mai mari inainte de a lua vitex. iar, pe vremuri, cand am avut chistul ala pe trompa.....dureri si intepaturi cu picior cu tot
cybele spune:
eu n-am avut intepaturi suspecte cand am inceput vitexul, si mie mi-a marit nitel CM, de la 27-28 la 29 zile
wow , ce putin mai aveti fetelor pana dati startul! ruxandrica, danuta, amaradia - bafta multa! sa iasa cu ochisori!
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!
cybele spune:
samira, bafta la Kangoo jumps! eu cu miscarea am lasat-o mai moale lately ca am avut o groaza de trebi, dar ma apuc in al doispelea ceas sa ma zbantzui si eu
xdidi, te-ai programat deja in ianuarie? si eu sustin parerea samirei ca in ianuarie risti destul de mult ca anumite curse aeriene sa fie intarziate /anulate; sotul meu a fost in ianuarie in delegatie la Buda, la vreo 3 ore dupa ce a aterizat s-a inchis aeroportul, furtuna de zapada. o alta varianta ar fi trenul, pentru consultatie cred ca merge; pentru tratament nu ti-as recomanda, tonirro a fost in mai cu trenul si povestea cum a zgaltait-o la intoarcere; cu embrionii in burtica numai asta nu iti trebuie...
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 ce faceti unguroaicelor??? mai fete...pe mine ma inteapa ovarele ca niciodata in viata mea. nush' ce pana mea am...sper sa nu ma pricopsesc cu cine stie ce balarii ca ...ma arunc de pe bloc!!! |
Samira draga, pe mine ma inteapa ovarele din cand in cand... cam prin ziua 20 ... ultima data am spus de aceste "intepaturi" dr. meu de la Cj ... si a zis ca s-ar putea sa fiu eu prea concentrata pe problemele astea ... si sa tot caut semne ... Dar eu nu cred ca e asta ... ceva cauza trebuie sa fie ... Si luna asta m-au intepat tot prin Z20 ...
samira33 spune:
io azi sunt in ziua 9 si ma inteapa de vreo 3-4 zile.
poate am racit naibilor.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
Cris_25 spune:
Of ... cam multe zile ... pe mine ma inteapa intr-o zi si gata ... Poate totusi de la cap e problema (la mine :D)
Samira, daca tot esti prin zona ... tin minte ca m-ai intrebat (cand am zis ca i-am comandat soatzei Macca si Royal Jelley) daca sunt sigura ca vreau sa-i dau si jelley ... De ce m-ai intrebat asta? Crezi ca nu e bun pt el? Parca fomula ce-o luase tannoo avea si asa ceva ... tu ce stii?