FIV in Ungaria 139
Raspunsuri - Pagina 13
5ab1na spune:
dar iei antibiotice pentru secretiile alea? ma gandesc ca poate si antibioticele fac ele ceva. era o vorba ca antibioticul anuleaza AC. poate fac ele ceva si cu vitexul si alte pastile pe care le luam. si cine stie poate ovulezi mai devreme luna asta?
imi dau cu parerea va dati seama...
eu n-am mai luat antibiotic de mult timp. nu mai stiu daca intepau mai tare sau nu pe vremea antibioticului.
samira33 spune:
cris,spuneam sa nu luam noi ,fetele,Laptisor de Matca pentru ca este estrogenic.
personal nu ma omor prea tare cu estrogenii administrati in exces.
sabina,iau Metronidazol si ovule Klion.
Doamneeeeeeeeeeeee...si ce-mi vine sa ma spal cu irigatorul
macar dupa ce termin cu ovulele,pot???putin???
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
5ab1na spune:
eu te-am intrebat de royal jelly pt barbati. eu stiam ca e pt femei/ endometru/ femei cu putin estradiol cam pe aici am clasificat minunea aia de "apa cu zahar" - de altfel foarte eficienta!!!
cand am luat eu - hahaha acum cativa ani buni faceam o glera la ovulatie...:)). si facui si polipi...eh.
dar nu stiu deloc ce efecte are pentru baieti.
nu stiu care e situatia cu sotul tau dar ma gandisem ca daca vrei asa sa-i dai si lui vitamine, ceva acolo sa ia si el sa ai grija sa nu-i dai royal jelly pt ca asta actioneaza hormonal. daca nu are cine stie ce mari probleme eu as merge pe o vitamina ceva decat pe royal jelly.
apropos eu persoana cu mutatii pe trombo n-am avut decat foarte rar dureri de cap la viata mea. in schimb sotul...are niste dureri ingrozitoare de cap. nu stiti cumva ce B-uri as putea sa-i dau eu lui? ma gandesc ca are si el o mutatie ceva acolo dar cine il mai analizeaza si pe el...poate stiti vreun complex din asta de B-uri care merge la baieti.
5ab1na spune:
:)
cred ca trebuie sa mai astepti. eu as mai astepta.
ce-ai mai facut cu iaurtul? te-ai incumetat?
samira33 spune:
pai mai am 2 zile de tratament.
dupa ce termin cu ovulele ar trebui sa pun iaurt.
am si seringa sigilata in asteptare.
inca nush' ce sa zic...nu m-am hotarat.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
samira33 spune:
bau
unde sunteti???
io inchid,io deschid pravalia???
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
cybele spune:
si io-s prin zona, sunt cu cititul la zi, insa nu am noutati de nici un fel
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!
samira33 spune:
tannoo,cum merg pregatirile pentru botez???
cybele,ete fleosc...ce,io am noutati in fiecare zi???
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
cybele spune:
samira, ziceam si eu asa , ca-s cam ametita in ultimele zile si ma si pandeste o raceala dupa coltz, incerc sa o fentez; deci am vesti da nu de-alea grozave
cum a iesit prolactina aia recoltata dupa taraboiul de la medlife?
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!