FIV in Ungaria 139
Raspunsuri - Pagina 14
samira33 spune:
n-am ajuns sa iau rezultatul...desi medicul de familie sta vis-a-vis de blocul meu
poate ajung maine.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
amaradia spune:
Buna fetelor,
Ruxandrica si Danutza noi vom sta la Korall.
Ruxandrica, chiar daca nu suntem "vecine" mi-ar face placere sa ne intalnim la o cafeluta.
Cybele, bafta si tie. Cred ca mai ai putin si intri in focuri, nu?
Ruxandrica spune:
Amaradia s-a facut ! Numai ca nu stiu cum sa iau legatura cu tine, poti sa-ti activezi PM?
cybele spune:
amaradia, io-s tura urmatoare, asa ca aveti grija si nu-l epuizati pe PK
de 2 zile umblu prin oras dupa euthyrox, eu iau de 25 mcg; astia sunt evident turbati- cica nu se mai importa..... suntem in tara lu papura voda... perseverez, insa se pare ca am nimerit in mijlocul crizei de medicamente, uite asa patii si in vara cu clexanele, doar ca pentru asta acum am o solutie, va trebui sa imi gasesc provider si pt euthyrox......
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!
samira33 spune:
va pup fetelor
imi e un frig de nu ma pot misca.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
cybele spune:
samirutzo, ai grija de tine, ca apoi te inteapa ovarele si vii si zici ca-i de la vitex, dupa aia se sperie sabinuta
in rest toate sunteti la plapumioara de frig? ca vad ca pe aici nu prea mai dati
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
anchusa spune:
cybele daca nu gasesti nicaieri euthyrox poti lua l-thyroxin....este acelasi lucru(levothyroxina) dar alt producator...asta macar pana reapare euthyroxul.
anchusa
5ab1na spune:
cam frig da.
fetele cochetele multa bafta cu secretiile si balariile alea s-o scoateti la capat. am si eu o intrebare: ce fel de analize va faceti voi de obtineti atatea detalii? eu am facut la viata mea: analiza de secretii, chlamydia, mycoplasma si ureaplasma. mai sunt si altele?
si mult noroc celor care sunt in focuri.
cybele spune:
anchusa, sarumana, sa stii ca asa am sa fac, ideea e ca la L-thyroxin doza minima e 50, tre sa tai pastila aia in doua; azi gasisem intr-unul din locuri l-thyroxine 50, si am refuzat, crezand ca gasesc euthyroxul, pana la urma ma hotarasem sa fac switchul si ce sa vezi ? nu aveam cu ce; eram prea obosita sa ma intorc la primii, dar maine asta fac, pana trece momentul asta critic sa fiu asigurata
sabinutza, pai analizele de secretie+ culturi de col-> alea sunt de preferat sa fie cat mai putin detaliate, rezultatele vreau sa spun; ideea e ca atunci cand apar detalii clar e cate un carcalac pe acolo; eu cand deschid analiza de secretie si vad ca sunt scrise mai mult de 2 - 3 randuri e clar ca nu-i a buna ; cand secretia cultura e sterila, n-au ce detalii sa iti dea
MTHFR C667T Heterozigot
cybele spune:
ia uitati postare la alt topic deschis de elamanu2011:
Buna!Vreau sa va spun ca am facut fiv in Ungaria la Szeged,medic Krizsan Maria-Tereza.Am avut 2 foliculi care s-au dezvoltat frumos si mi i-a transferat pe 5 septembrie2011.Doar unul s-a dezvoltat,saptamana trecuta i-am vazut inimioara cum batea.Celalalt sac e opac si urmeaza sa se resoarba.Ma rog la Dumnezeu sa fie bine si sa duc sarcina la termen si fara probleme.
Sunt foarte multumita de cum am fost tratata acolo,servicii de calitate,iar d-na doctor...o adevarata profesionista:calma,cu rabdare mi-a raspuns la toate intrebarile,mi-a explicat toti pasii pe care i-am urmat in tratament.Lucrurule astea mi-au insuflat incredere,am fost foarte relaxata si reusita s-a vazut.
Va doresc numai bine si va sfatuiesc sa mergeti cu toata increderea la Szeged!
felicitari elamanu2011- sarcina sanatoasa si bebe sanatos! intra si la noi pe topic, sa ne tragi pe toate dupa tine!!!!
MTHFR C667T Heterozigot