FIV in Ungaria 139

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

vezi ca exista si l-thyroxin de 25

am vazut postarea felicitari elamanu!!! sarcina usoara!

anchusa

Mergi la inceput

asa e ca e cam liniste.......dar se intoarce PK din USA si atunci sa vezi agitatie

anchusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

cybele,cand am spus ca ma inteapa ovarele de la Vittex chiar asa era...cred ca ai inteles gresit ceva.
nu am pus ca ma inteapa acum de la Vittex...am spus ca ma inteapa in primele 2 saptamani cand incep cura cu Vittex.
si nu e prima data cand fac aceasta cura asa ca sunt sigura de ce am spus.
iar acum sunt convinsa ca de la altceva m-au intepat.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaradia spune:

Ruxandrica, habar n-am cum se activeaza PM.

Cybele, si eu caut euthyrox. Daca gasesti te rog sa-mi spui si mie.

Cat despre PK, nici o grija

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

samira, am inteles eu cand ai explicat, era un spirit de gluma nimik mai mult; acum serios vorbind ai grija sa nu racesti , frigul nu e bun

anchusa, deci asa- PK e prin strainataturi?

MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter

Keep walking --life is such an incredible journey!!!!

Mergi la inceput

prin 24 mi-o spus ca se intoarce
cam pe atunci o sa-l mailuiesc si eu sa-i dau o data exacta a CM-ului meu.

anchusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

cybele

am reusit sa ma incalzesc.
azi termin si tratamentul.

PK e plecat de pe 14 pana pe 24.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danylini spune:

neata fetele

eu am ajuns acasa asera pe la ora 21 dar eram obosita si n-am mai intrat. Mi-a placut foarte mult de dr. , e foarte atent si la dispozitie chit ca avea de lucru, mi-a dat sanse de 40% reusita si astept sa imi vina cm-ul si sa il sun ca sa ma programeze in a3-a zi de la cm. A zis ca o sa faca protocolul GnRH antagonista (habar n-am cu se mananca), mi-a dat niste hartii unde este descrisa procedura. I-am spus ca endometrul meu e cam subtire de obicei si mi-a zis sa nu imi fac probleme ca daca nu va fi la dimensiune corespunzatoare ceruta de ei imi va ingheta embrioni si vom cladi endometru pentru transfer dar mi-a zis ca imi va da si pentru endometru inainte. Eu ambele sarcini le-am avut cu un endometru de 5.5 mm in ziua 14 iar la prima sarcina la 4 saptamani endometru era de 8 mm si numa betahcg de 774 la convis pe dr. ca sunt gravida, dar asta e alta poveste.

eu sunt la inceput pe drumul asta anevoios asa ca daca ma luminati voi cum sta treaba v-as multumi mult.

Mergi la inceput

neatza!!!

amaradia, te anunt daca gasesc, sperantele mi-s tot mai mici, noroc ca e totusi alternativa- si aia tot greu de gasit, dar...

anchusa, sa inteleg ca te aliniezi la start? sa fie cu noroc si sa iasa bebe!

stiu ca tu parca ai avut schema cu clomid- zi-mi si mie cum ti-a fost endo fata de schema fara clomid (hai ca am trecut la intrebari grele )

samira, super, sper sa iasa curate analizele si sa mergi mai departe asa cum ti-a propus!

asadar se scoleste doctoul nostru, bravo lui!

MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter

Mergi la inceput

danylini, ma bucur ca te-ai intors optimista de la consultatie! sa fie cu noroc si sa iasa bebe! tu ai fost la szeged, ca n-ai precizat ?

MTHFR C667T Heterozigot

Mergi la inceput