FIV in Ungaria 139
Raspunsuri - Pagina 16
danylini spune:
La Budapesta la Forgacs Intezet, am scris acum cateva zile
In a 3 zi iti face analize hormonale si incepe tratamentul , cum e protocolul ce mi-l va face?
cybele spune:
danylini, scuze, scred ca am citit dar am uitat
despre protocol nu stiu sa iti raspund, la Kaali Budapesta dupa consultatie primesti schema de tratament cu detalii (zile, medicamente utilizate ) pana in zi 6 cand ai eco. de asta te si intrebasem daca la szeged ai fost, abordarea mi se parea putin diferita fata de Kaali Budapesta
sa fie cu noroc, sper sa te lamureasca celelalte fete!
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!
danylini spune:
Adevarul e ca am primit si eu schema si ce inseamna FIV si toti pasi dar e altfe cand ti se spune pe limba ta si sincer n-am reusit sa citesc ce mi-au dat ei:):):):)
bombi spune:
Detalii despre protocolul cu antagonisti, cunoscut si sub numele de www.advancedfertility.com/ivf-stimulation-antagonist.htm" target="_blank">protocol scurt.
Pe scurt,
- se incepe in Z2 a CM cu stimularea: Gonal sau Puregon (FSH), eventual si Menopur (FSH+LH)
- se fac ecografii incepind cu ziua 6 la 2-3 zile pt a urmari evolutia foliculilor; daca este nevoie, se ajusteaza doza de stimulare
- pt a preveni spargerea prematura a foliculilor, in ultimele zile de stimulare se administreaza antagonistul (Cetrotide)
- cind foliculii ajung la dimensiuni de 18-20mm. se face injectia de maturare: Pregnyl, Ovitrelle (HCG)
- la 36h dupa pregnyl - punctia
Ce a zis dr despre problemele voastre genetice? V-a recomandat PGD? V-a dat mai multe detalii?
arrin spune:
Salut! Ma primiti si pe mine?
Va citesc de mult, dar n-am avut curaj sa scriu pana acum, e prima oara cand scriu pe un forum.
Am avut si eu prima intalnire cu PK in septembrie iar aseara am facut prima injectie cu Suprefact.
Va doresc la toate beta maaare si bebelusi frumosi si sanatosi!
O zi excelenta!
arrin spune:
Aveti idee, PK citeste mail-ul si din state? Pot oare sa-l deranjez? Trebuia sa ii trimit niste analize si abia astazi o sa am rezultatul.
danylini spune:
Cred ca voi renunta la PGD , mi-a explicat ca se poate lua doar o celula pentru analize si nu e sigura iar cand se pace amniocenteza se recolteaza 100 de celule, eu nu prea inteleg dar mi-a inspirat foarte mare incredere si ma las pe mana lui
anchusa spune:
arrin bine ai venit,spor la injectat si sa fie cu succes!
poti sa ii trimiti mail lui PK,o sa iti raspunda si din state.
anchusa
anchusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cybele anchusa, sa inteleg ca te aliniezi la start? sa fie cu noroc si sa iasa bebe! MTHFR C667T Heterozigot FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter Keep walking --life is such an incredible journey!!!! |
cred ca pe la jumatatea lui noiembrie dau si eu startul.Sper sa fie cu noroc ca-i ultimul!
anchusa