FIV in Ungaria 139

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

mult noroc tuturor fetelor. anchusa felicitari pt mobilizare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

cybele...am uitat sa-ti raspund la intrebare
La FIV 1 am avut closty si endo era de 9 la punctie.
La FIV 2 fara closty endo a fost 10 sau 11(nu mai tin exact minte)
Bine ca eu am luat din prima zi de stimulare vit E, l-arginina,maca,laptisor de matca..asta pana la punctie.

anchusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arrin spune:

Cu ceva timp in urma era pe aici o discutie despre metformin. Eu am luat metformin de capul meu... si m-am trezit vineri cand mi-am luat rezultatele la analize ca am transaminazele hepatice crescute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

arrin dar analizele pt hep B si C le-ai facut?

Mergi la inceput

Da, le-am facut tot atunci, au iesit bune.
N-am mai luat metformin vineri si sambata, am luat in schimb Lagosa iar sambata am fost la dr. U sa cer clexane si m-a pus sa le repet. Surpriza, de data asta au iesit bune . Eu ce sa inteleg de aici? Sa fi scazut chiar asa repede? Eroare de laborator? Unde, la dr de familie sau la medsana? Si tot dr. U mi-a zis ca am facut foarte bine ca am luat metformin, sa-l iau in continuare...

Mergi la inceput

In cazul protocolului lung cu suprefact, daca am inceput inhibarea in ziua 20, CM vine la data la care ar fi venit de obicei? Sau vine mai devreme/mai tarziu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Eu am facut la primele 2 FIV-uri inhibare cu Diphereline din Z21... Chiar daca CM-ul meu e de 28 de zile, la Fiv 1 a venit dupa 29, iar la FIV 2 dupa 31 ... deci probail poate influenta putin ...

Spor la injectat ... Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Multumesc, Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Si eu am facut 4 FIVuri cu Diphereline din Z21. Ciclul mi-a venit dupa 29, 33, 28 zile, ceea ce e ok tinind cont ca ciclul meu nu e regulat. Eu am considerat ca mi-a venit "normal", tinind cont ca a fost tot timpul la 14 zile dupa ovulatie.
La FIV4 am luat in plus AC intre Z4-Z24, asa ca a venit dupa 27 de zile.

Si eu am inceput stimularea fix dupa 14 zile de Diphereline, nu in functie de ciclu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

hello unguroaicelor!

arrin, bine ai venit, sa iasa bebe! de transaminaze nu stiu ce sa zic, e asa mare diferenta dintre cele doua rezultate?

anchusa, multumesc de raspuns, imi confirmi ce aflasem si eu ca sub clomifen endo e mai subtire. Eu la primul transfer l-am avut 12.5 fara niciun tratament homeopat (am baut ceva ceai de cretisoara, dar nu foarte constant, vreo trei zile asa). Acum o sa ma duc si eu cu remediile dupa mine, recomandate de ariadna capitolul trecut:laptisor de matca, cretisoara, tonotilN

MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter

Keep walking --life is such an incredible journey!!!!

Mergi la inceput