Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(83)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Sz1: Ce crema anticearcan ati folosit/ folositi care vi s-a parut buna?
SZ2: Sampon/ tratament impotriva caderii parului... ca o sa chelesc daca imi mai pica mult... de vreo 3 luni a inceput sa cad... cate-un fir...

Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hai am mai citit mai din urma.
Despre mot si eu auzisem ca pana-ntr-un an (de 3 nu stiu nimic) si ca s-ar face acasa. Cum eu nu vreau sa dau crezare babismelor il fac dupa cum ma taie capul.
Daca-milas puiul pana la 3 ani cu pletele in vant... ii impletesc parul sigur! Eu tot tund in fiecare luna la breton ca nu se poate altfel!

Noapte buna!

Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata si cate o cana mare de cafea la toata lumea

bun ercefurylul asta, n au mai facut kk azi noapte, in schimb s au trezit sa bea lapte, deci tot m am trezit pt ceva
plus ca la 6 si ceva robi zgaltaia o jucarie de mama mama si era cu gura pana la urechi de ras, dar plin de kk
asa ca schimbat copil, pun pantaloni pe el, ca a dormit numa in body cu maneci lungi si pus in scoica si nani nani

pe la 7 juma s a trezit si frasu, schimbat, baut lapte, lins lingurita cu ercefuryl, cred ca de dragul linguritei, ca cu aia le dau si fierul care e dulce dulce
astept sa faca ochi si robi sa il dau si lui

am pus si niste mere la copt si un cartof, ca tot statea singur pe marginea chiuvetei

deci fetelor, mare grija pe unde puneti copii in parcuri, ca enterocolita e in flore, vb azi noapte cu o amica care se plangea ca ale ei sunt cu voma in jet, apatice, kk moale moale, febra....
si multi alti copii sunt la fel
e un virus ce si face de cap pe pielea copiilor nostrii

pupi fetelor si sa avem o zi plina de evenimente bune

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

futu*i dressingu' m*tii !!!!!!!

Bai am nevoie de niste sfaturi...dupa cum stiti in dec merg la munca. eu si sotul lucram amandoi la aceeasi firma, si in ture. ne-am gandit noi sa ne luam ture diferite ca sa nu trebuiasca sa luam bona sau sa il dam la mamaie , dar nu merge, iti dai seama, sa vii din tura de noapte, copilul te ia ca nou...zice ca e dimi, are nevoie de atentie, de joaca, etc. ne-am gandit sa il dam la mamaie si la tataie, sa il luam doar 3 zile pe sapt la noi, cat suntem liberi. sau sa ne mutam si noi la ei. vedem... ! problema este ca nu prea ma inteleg cu ei. eu le zic sa nu ii dea mancare, cand vin de la sala il gasesc manjit. il tin in curul gol prin casa in conditiile in care are muci, dar in schimb vor sa il culce noaptea cu caciula . vor sa il indoape mereu cu tot felul...desi le-am explicat ca trebuie sa avem grija pana la 1 an macar, fara sare , zahar si alte nebunii.si mai are si reflux .asaaaaaa mamie il tine peste balcon, si ei stau la et 2...cica sa vada si el pisicile mai bine . si cand ii zic ca ma supar...cica "ete na, si ce o sa faci cand mergi la munca? parca stii tu ce ii facem noi" ...si numai d'astea . ne-am gandit sa luam o bona, permanenta, dar e greu de gasit. mamaie si tataie il iubesc, dar nu stiu daca i-ar oferi o educatie...dar si cu bona mi-e teama, si nu stiu ce educatie i-ar oferi si aia, dar macar ar asculta de mine, si as pune camere in casa. voi ce ati face in locul meu ?

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Carmen, noi tocmai din cauza asta renuntam la mama. Vroiam sa o /aducem la Buc sa stea cu Tudor cateva luni, pana trece sezonul rece. Dar dupa ce ne-am lamurit ca nu o sa asculte de ce hotaram noi pt T... ne-am razgandit. Am fost in vizita la ea si facusem tiramisu (ou crud, alcol, zahar, cafea) si ea baga degetu in tiramisu si pe urma sa-i dea lui Tudor. Mi s-a facut rau cand am vazut... i-am dat peste mana si m-am ratoit la ea. Dar tot nu a priceput ca face ceva rau. Deci, asa gandesc ei. Greu sa le schimbi opiniile.
in concluzie, ... tocmai ce se pupase treaba asta cu oferta unui prieten sa ne-o dea pe maica-sa de bona. Si cred ca o sa o luam pe ea... macar cateva luni si apoi eu l-as da la cresa.

Cel putin asta e planul acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

buna cafeaua mirelo

si noi am facut ochi, mai de dimineata decat de obicei...acu e la ora de vocalize da da ba ba aaaaa haaaaa samd.

mey au dat astia la televizor luni seara ca in nu stiu ce oras o fetita de nici 2 ani a ajuns la spital dupa ce a bagat in gurita nu stiu ce de pe iarba dintr-un parc...ca ar fi dat aia cu otrava ptr caini....m-am ingrozit cand am auzit...deci nici in parc nu poti frate sa mai stai pe iarba...unde sa mai duci puii...sapi tii numa in carut si in casa e groaznic, mai ales ca acum o sa simta nevoia sa se deplaseze din ce in ce mai mult.

ma duc sa vaz ce mai fac azi de papa dimineata ca ptr pranz mai am de ieri, deci nik nou.

o zi usoara va doresc!

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna dimineata!

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu reteta cu catina a lui buni Lenuta? Nu am notat-o la momentul respectiv si acum nu o gasesc...stau cu catina pe masa si ma uit la ea.

Mercic
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

am gasit-o!

Multumesc oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata

vreau si eu cafea ca sunt chioara de somn
la 4 mandra s-a trezit, a papat si dupa avea chef de cantat si joaca. asa ca a adormit undeva p la ora 5. iar la 7 era in picioare
pana mai dvrm m-a urlat ca a plecat tati la treaba, plus ca se vad si ceilalti 2 dintisori de sus ca ii dau. de mancat, nu vrea, e chioara de somn si nu doarme, vrea numai in brate si tipa incotinuu tata tata

Irina si eu am probl cu paru. cade incontinuu frate..nu stiu cat mai are de gand sa cada. desi ma dau cu masti si sampoane anti cadere..degeaba..

Carmen nici eunu am curaj sa o las cu mama acasa. mai ales dupa ce mi-a facut scandal ca de ce nu ii dau sa manance din mancarea noastra.(indiferent ce e in oala) si o data am lasat-o sa iasa cu ea afara, si a lasat-o sa urle in carucior ca nu vroia sa o ia in brate..asa ca zic pas.

MIrela bn ca si-au mai revenit motaneii. vezi sa ii mai dai alea inca 2 zile dupa ce isi revine.

revin ca deja urla si nu mai are stare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata...vb Andutei [perfuzie cu cafea] va riog!!!! mama lui de puseuuuu!!! O mie de treziri, printre ele si pauza de ochi cat cepele!!!

carmen m-a busit rasul cu dresingu' si eu subscriu la gatzii ma-sii!~~
Cu Andrei, eu, in locul tau nici nu m-as gandi sa-l las la bunici, e clar, nu sunt genul de oameni care sa priceapa ca voi sunteti parintii si voi dictati ce papa, ce imbraca...nu, va fi ca la nebuni, va veti certa ca chiorii, nuuu...no way!!! Poate doar ocazional, il mai lasati cate o jum de zi cu ei, la nevoiie!!!
Cresa- nici asta nu as face, nu la 1 an, mai ales ca Andrei pare un pic sensibilut la microbei si virusei!Acuma..daca ai nervi de otel, da, poti iincerca o imunizare de la 1 an!

Ce-as face eu - tocmai pt ca aveti posibilitatea sa va faceti turele - as lua o bona, dar nu interna, mi se pare br...sa locuiesti de tot cu inca cineva.
Ne mai gandim, facem brainstorming aici!

rmbbc ce poza draguta ai pus!!!

bebelu si pt tine, desi o tin cam strans in maini!!!

Si sa va povestesc de aseara, nu stiu daca roxx a scris reteta aici sau mi-a zis-o doar mie in parc, am facut-o aseara si a iesit minunata, ca o budincuta asa, a papat Ana de m-am speriaty!!!
gris cu fructe a la Roxx
- un mar, pruna sau alt fruct
- o cana apa
- o lingura gris
Se fierbe fructul, cand e gata il scoatem si in apa fierbem grisul; grispul se blenduieste/paseaza cu fructele fierte. Atat! nebunie!!!

(daca s-a mai scris scuze, dar eu am fost foarte incantata de efect)

aaa.bebelu toate retetele date de tine sunt testate pe Nati? Sunt acceptate bine de ea?

Pup, sunt in zona, ma duc la mancarici!

mi-am mai amintit Irinuka mi-am luat sampon cu bere de la plafar - e bun!!
Tunde e o minunatia crema aia de fundulet cu galbenele, eu tot foloseam bepanten si oxis de zic, dar nu disparea de tot o mica roseata...acum are un fund...poti sa manaci pe el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Neata!
Anduta imi pare tare rau de bona. Dar te lasa in timp atat de scurt ... adica pana la 15 oct sunt slabe sanse sa gasesti pe altcineva.

Mai, cu bona vs mamaie e dificil. Eu cred ca totusi o mamaie isi da mai mult interesul, il iubeste neconditionat, il spala, il schimba cand trebuie, ii da sa manance mancare sanatoasa ca de, e sange din sangele ei. Ca mai calca ea pe alaturi ce sa zic ... poate cu timpul se indreapta. O bona poate face toate greselile pe care le face o mamaie iar in plus poate fi total dezinteresata. Sa il lase kkt o zi intreaga, sa ii dea toata ziua sticsuri si saratele ca sa ii dea preocupare si sa il puna sa se uite la toate stirile de la ora 5 in timp ce ea vorbeste la telefon. Toate astea li s-au intamplat nasilor nostri si le-a venit si telefonul 1000 lei. Iar educatia nu i-o face bona sau mamaie, ci parintii. Eu asa gandesc, preocuparea noastra sa fie, acum cand sunt foarte mici, sa fie iubiti si bine ingrijiti. Peste un an - doi la cresa/gradi ca le face tare bine colectivitatea.
Stiu, acum ceva timp sustineam cauza bonei, dar m-am razgandit tot vorbind cu unul, cu altul.
Tot ce am zis e valabil daca poti alege. Daca nu poti alege, gasirea unei bone de incredere e dificila dar nu imposibila. Am prietene foarte multumite de bone dar am auzit si cazuri de familii care erau la a 10-a bona in 5 luni. Sau daca gasesti una buna, care le face pe toate bine, te lasa balta ca stai prea departe, cum a patit Anduta.

Mergi la inceput