Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***350***
Raspunsuri - Pagina 9
inapreda spune:
DODO
Stiu, vestea e una mare, minunata dar, nu stiu de ce, mie imi vine sa pling! FELICITARI din inima amindurora! La toti 4, de fapt, pentru ca toata familia "a pus umarul" intr-un fel sau altul!
Olga, ai trecut de jumatate!
Nu cred ca am spus, dein cele 2 variante alese de tine mie imi place DIMA.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
anamariame spune:
Si eu te-am admirat, Bianca!Gina, nu ma atrage ideea cu disociatul. Am mai incercat-o in trecut, fara succes insa.Scarsdale e o dieta ce se tine 2 saptamani, cu menu relativ fix. Micul dejun e acelasi zilnic, difera pranzul si cina.Principiile sunt destul de comune: gratar/peste cu salata predomina. Mai exista mese cu fructe si altele cu branzeturi.Am mai tinut-o candva si am slabit frumusel (pentru mine, ca fata de alte fete, rezultatul meu e nesemnificativ).Femeia de care va ziceam ca a intrat in moarte clinica nu a murit, si-a revenit, a fost externata si si-a luat bebelusul acasa.
inapreda spune:
Anaan, daca bine retin, Atkins e dieta pe baza de proteine.
Sa stii ca nici eu nu "ma pup" bine cu Rina, e prea "radicala" pentru gustul meu. O tin acum pentru ca:
-nu mai rezistam fara cartofi&co
-sa ma auto-educ pe mine insami
-sa-mi schimb metabolismul, daca e chiar adevarata Promisiunea celor care au "inventat" Rina; intentionez sa trec, apoi, la "moderatie in toate" ca sa ma mentin
Sa stii ca Montignac e mult ma ok -cel putin din punctul meu de vederre-, mult mai echilibrata, mult mai "stil de viata, nu dieta" si mult mai accesibila din toate punctele de vedere. Si cu rezultate mai spectaculoase in cazul meu.
Oricum, sper sa fim...slabe inainte de Craciun!
O sa reiei Rina de la 0 de saptamina viitoare?
Eu tocmai am terminat pizza si parca as mai minca De abia astept seara!
Fain imi sta, stiu!
Bine ca si-a reluat Andrei gradinareala!
Ian e tot acasa. Cred ca-l tin si miine sa avem 5 zile de tratament; apoi, habar nu am ce sa fac: sa-l duc? sa nu-l duc?
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Hello, pozele mele sunt pe FB: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2020763354327.172563.1101220890 Eu nu prea am chef de scris. Adica ma cam doar capul de la niste bere cu tequila si putin somn. Asa ca ma scuzati, dar sunt lovita in aripa destul de tare. |
Faine pozele! Deosebit Sibiul! Tare Distractia! Unica Bianca!
Las' ca-ti revii; facind bilantul, io cred ca merita, nu?
Eu cel putin, chiar daca "trag" putin a 2-a zi, nu ma dau in laturi niciodata de la nici un chef si nici nu promit ca "nu mai fac".
Bine ca a fost bine!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Stiu ca s-a mai discutat anul trecut despre SALINA.
As avea nevoie de un update. Deci, ce parere aveti despre beneficiile salinei?
Ma bate gindul sa merg cu Ian o saptamina cu el la Praid. Credeti ca ajuta? Munci nu prea mai vad in batista bebelusului dar "hiriie" in git si tuseste. Dintre putinele mamici care stau acasa, mai e tentata careva "sa ne facem de cap" o saptamina la Praid?
Pediatra mi-a mai spus ca imunitatea nu trebuie stimulata, ca sint niste mituri comerciale imunostimulatoarele.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Anamariame, sa-ti fie de folos S!
Am inteles de la celalalt topic ca si tu esti ca mine: te chinui sa dai jos niste kile si apoi le pui la loc!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Pina la urma, o sa mergem la Sovata la ziua doamnei R. Sper sa raminem peste noapte acolo si, la intoarcere, sa ne oprim in Tg. Mures sa=l mai duc pe Ian o data la Zoo ca anul trecut nu a fost foarte entuziasmat.
Doamna R. si-a invitat si copiii (o fata si un baiat) cu nepotii dar se cam "sustrag" de la eveniment.
In timp ce Doamna R. calca de dimineata, eu ii dadeam lui Ian antiderapantii si-i spuneam, mai mult pentru mine:
-Sper ca tu vii la ziua mea cind voi implini 50 de ani!
La care Doamna R:
-Cum sa nu vina? Ca doara tu minteni faci 50!!!!!!!!!!!
Cu cadoul sint mai in ceata; mi-a spus ce NU vrea: haine, posete, papuci, cosmetice, bijuterii! No, inseamna ca o fi ramas cu ceva sechele de la cadourile trecute!!!
PS. Oale nu-i pot lua pentru ca i-a luat Domnu' Sotz.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
anamariame spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Anamariame, sa-ti fie de folos S!Am inteles de la celalalt topic ca si tu esti ca mine: te chinui sa dai jos niste kile si apoi le pui la loc! Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
inapreda spune:
Am citit aici pe DC despre "Fastrakids" -stiam deja de la un prieten din Bucuresti despre ce este vorba.
ASTA MI SE PARE O IDEE BUNA DE AFACERE! Cel putin in Bistrita.
Stiti careva ce cheltuiala presupune? Cit e franciza, etc?
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani