Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***350***
Raspunsuri - Pagina 10
anamariame spune:
Da' niste carti? Nu-i pasionata de nimic? Gradinarit, homeopate, diete Se gasesc prin librarii niste carti grozave...Maica mea, de ex, e fan manastiri, un album despre ele mi se pare o idee ft buna. chiar, o sa o pun in practica de Craciun.
pisigri spune:
Inapreda, m-ai omorit cu invitatia asta :(((( Eu sint mare fac salina de la Praid...dar o saptamina, tufato...? Chiar nu stiu ce tumbe sa inventez sa pot lipsi o saptamina intreaga de la munca. La un weekend m-as baga.. sa zicem de vineri de dupa prinz pina duminica inspre prinz...
Despre beneficii, io ce sa zic, pe noi ne-a ajutat mult aparatul salin, deci banuiesc ca in salina ar trebui sa fie si mai si. Bogdana parca zicea ceva nu prea de bine despre saline, dar chiar nu mai retin ce...
Anamaria, succes. Io Atkins nu pot sa tin ca prea e batut in cuie, eu nu am timp si disponibilitate sa gatesc asa, la comanda....
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Am citit aici pe DC despre "Fastrakids" -stiam deja de la un prieten din Bucuresti despre ce este vorba. ASTA MI SE PARE O IDEE BUNA DE AFACERE! Cel putin in Bistrita. Stiti careva ce cheltuiala presupune? Cit e franciza, etc? Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
intra la ei pe site si ai toate info. Stiu ca se da doar o franciza pe oras. asa ca nu exista 7 centre. In Bucuresti mi se pare ca sunt mai multe, dar si orasul este mai mare.
Chiar e o afacere
inapreda spune:
citat din mesajul lui pisigri Inapreda, m-ai omorit cu invitatia asta :(((( Eu sint mare fac salina de la Praid...dar o saptamina, tufato...? Chiar nu stiu ce tumbe sa inventez sa pot lipsi o saptamina intreaga de la munca. La un weekend m-as baga.. sa zicem de vineri de dupa prinz pina duminica inspre prinz... Despre beneficii, io ce sa zic, pe noi ne-a ajutat mult aparatul salin, deci banuiesc ca in salina ar trebui sa fie si mai si. Bogdana parca zicea ceva nu prea de bine despre saline, dar chiar nu mai retin ce... Anamaria, succes. Io Atkins nu pot sa tin ca prea e batut in cuie, eu nu am timp si disponibilitate sa gatesc asa, la comanda.... http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Pai, io pot merge de luni cu Ian si tu vii cu Pisilinca de vineri
Si mie mi-e putin peste mina o saptamina -mai ales ca n-am fost veci undeva singura cu Ian, eu fara masina, fara permis- dar am inteles ca / "curele de 7 zile" sint mai ficiente. No, io n-am mai citit pe nicaieri ca am zis ca va intreb pe voi prima data.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Bianca, pe site-ul lor nu am gasit decit generalitati, nu chestii concrete, gen CIT costa franciza sau la cit se ridica investitia initiala.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui inapreda Bianca, pe site-ul lor nu am gasit decit generalitati, nu chestii concrete, gen CIT costa franciza sau la cit se ridica investitia initiala. Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
api da un mail pe adresa de contact. Informatiile astea nu se spun asa sa le vada toti. Ca te intreaba niste chestiuni...
Bianca2503 spune:
dar eu vad aici informatii suficiente:
http://www. ftk.ro/franciza-ftk/detalii-financiare
inapreda spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 dar eu vad aici informatii suficiente: http://www. ftk.ro/franciza-ftk/detalii-financiare |
Sarisem peste prima fraza, fix peste aceea care ma interesa!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
citat din mesajul lui anamariame Da' niste carti? Nu-i pasionata de nimic? Gradinarit, homeopate, diete Se gasesc prin librarii niste carti grozave... Maica mea, de ex, e fan manastiri, un album despre ele mi se pare o idee ft buna. chiar, o sa o pun in practica de Craciun. |
Nu citeste.
Merge, insa, zilnic cu bicicleta dar nu cred ca i-ar placea sa-i iau un trening sau niste incaltari sport, desi improvizeaza mult la acest capitol.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani