Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***350***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Ina, pacatoaso!Asa deci: vrei sa ascunzi placinta de mine!Pai, nu-i pacat de cat te-ai straduit pana acum?!! Da' las' ca o sa fii cuminte de acum incolo, nu-i asa?!

Eu am luat sambata o hotarare: tin o saptamana dieta cu proteine - asta da cele mai bune rezultate in cazul meu - fiindca daca nu ma simt suficient de motivata/ incantata de rezultatele mele iar o las balta.Sunt, asadar, in a treia zi de proteine, si am slabit un kg. Deci, Ina, saptamana asta nu mai suntem colege de dieta, dar de saptamana viitoare revin la Rina.Pentru cat vreau eu sa slabesc, asta mi se pare putin cam permisiva, plus ca ziua de fructe mi se pare absolut horror deocamdata.

Novus, deci ai avut parte de o cucoana atotstiutoare...cunosc si eu specimenul.

Azi l-a dus H. pe Andrei la gradinita si dupa taica-sau a plans putin copilul. Adica, nu avea treaba cu gradinita, voia doar sa ramana si H. acolo. In rest, ieri m-a innebunit cu dusul la gradinita: m-a trezit dimineata aruncandu-mi rucsacelul in spate, cerandu-mi sa i-l pregatesc si sa plecam.

La festival n-am mai ajuns, pentru ca avea de predat o gramada de hartogarii azi la scoala si nu am mai avut timp de distractie. Am ramas cu o mare parere de rau!

Olga, de-abia astept sa va vad!!!! Sper sa se pastreze vremea buna. Vine si Chiti?

Floric, bravo tie pentru ce faci!

Dodo, ce bucurie! Bravo lui Bogdan!Nu reusesc sa masor capul odraslei. Cum incerc se pune pe urlat, ca el nu vrea "ciuciula"...Cand vine H. acasa il rezolv si iti trimit PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Unde ati vazut pozele Biancai de la Sibiu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Unde ati vazut pozele Biancai de la Sibiu?

Hello,

pozele mele sunt pe FB: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2020763354327.172563.1101220890

Eu nu prea am chef de scris. Adica ma cam doar capul de la niste bere cu tequila si putin somn. Asa ca ma scuzati, dar sunt lovita in aripa destul de tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Anaan si noi abia asteptam sa venim si sa va vedem Si o luam si pe Chiti, bineinteles.

Bianca super pozele. Esti o curajoasa, ai vorbit si la microfon Ma bucur ca v-a iesit bine. Se pare ca te-ai si distrat binisor Acum asta este, suporti consecintele

Tare dor imi este si mie de asa o iesire si destrabalare, dar cred ca trebuie sa mai astept vreo 2 ani

Olga, mamica lui David iepurasul si 20+

Mergi la inceput

Da, am vorbit la microfon ceva timp. am fost o adevarata diva=)). si apoi ne-am distrat. Nu mai beau in viata mea (asa am zis si data trecuta si tot la Sibiu eram).

Sambata, langa Biblioteca Judeteana, intr-o curte interioara a unei librarii avea loc un "loc de troc/vanzare". Oameni cu copii venea si isi expuneau (pe jos pe o patrica) jucarii si haine de copii. Le vindeau cu maxima 10 -15 lei/ buc si luau appoi altele de la altii. Mi s-a parut genial ca puteai schimba jucariile constant si luai si haine purtate o data care aratau chiar bine.
partea frumoasa era ca copiii mai mari (8-10 ani) isi vindeau singuri jucariile. Erau asa de frumosi!

conferinta noastra a iesit bine. Noi am intrat dupa Zoltan de la Sarmalele Reci insa am reusit sa animam sala destul de repede. A fost o chestie interactiva ( ca sa imi fie si mie mai si pentru ca nu prea pot sa memorez chestii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Da, am vorbit la microfon ceva timp. am fost o adevarata diva=)). si apoi ne-am distrat. Nu mai beau in viata mea (asa am zis si data trecuta si tot la Sibiu eram).

Sambata, langa Biblioteca Judeteana, intr-o curte interioara a unei librarii avea loc un "loc de troc/vanzare". Oameni cu copii venea si isi expuneau (pe jos pe o patrica) jucarii si haine de copii. Le vindeau cu maxima 10 -15 lei/ buc si luau appoi altele de la altii. Mi s-a parut genial ca puteai schimba jucariile constant si luai si haine purtate o data care aratau chiar bine.
partea frumoasa era ca copiii mai mari (8-10 ani) isi vindeau singuri jucariile. Erau asa de frumosi!

conferinta noastra a iesit bine. Noi am intrat dupa Zoltan de la Sarmalele Reci insa am reusit sa animam sala destul de repede. A fost o chestie interactiva ( ca sa imi fie si mie mai si pentru ca nu prea pot sa memorez chestii).

Super!

Mi-ar placea si mie sa merg la un astfel de targ. Sigur gasesti multe chestii interesante. Foarte tare ideea. Parca am vazut si pe la TV asa ceva, dar n-am prins niciodata.

Pana la urmatoarea vizitare a Sibiului ai timp sa-ti revii

Olga, mamica lui David iepurasul si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Bianca, imi permiti sa intreb cine e nenea din poza de dupa tine in patura. E alb negru. Un nene cu o tanara la o masa. ea cu capul pe masa sau pe mana.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Olga, sa-ti fie de bine hodina si la cit mai multe nopti odihnitoare! Sa stii ca tare mi-ar placea sa ma innoiesc si eu la capitolul "lenjerie"

Pisigri, pai disociat pe zile tinem si noi. Succes! Mai grele sint primele zile si cind te enervezi! Cum a ramas cu salarul Motanului? Si pe mine ma cam apuca disperarea ca nu-mi gasesc nici un job. Ma rog, rectific: am gasit -printr-o cunostinta si asta!- un job de reporter la un ziar local online. Adica fix mare fis!
Pina la urma, joi m-am inscris la UEB, Finante-Banci
Si de nu-mi gasesc rapid ceva, intru in butoi!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Bianca, imi permiti sa intreb cine e nenea din poza de dupa tine in patura. E alb negru. Un nene cu o tanara la o masa. ea cu capul pe masa sau pe mana.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Sunt Anca si Radu, fostii mei colegi de liceu si cei care au Bookbyte:)

De ce? Ii cunosti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Horror sa ramii fara mama indiferent de virsta sau citi frati ai avea! Nici nu stiu ce sa zic, mi se pare infiorator! Si pentru mama, si pentru copii si pentru sotz! Eu inca nu pot intelege de ce se intimpla asemenea oribilitatzi pe lumea asta!

Banana ci biscuiti la o luna?
O alta oribilitate care ma face sa ma revolt si sa mi se revolte stomacul! Floric, mi se pare deosebita disponibilitatea ta de a "misca" ceva. Ce s-a mai intimplat cu copilasul vecinilor care plinge? Nu ne-ai mai spus nimic.

Anamariame, ma bucur ca Eva e pe calea cea buna.
Succes cu dieta. Dar de ce nu ni te alaturi noua? Ce e Scar....nustiucum ala? In ce consta?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput