Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***350***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Of, sarmanii copiii. Nici nu vreau sa ma gandesc. Eu de cand lucrez cu cazuri sociale , m-am "autoeducat" si nu las sa ma afecteze foarte mult situaita de fapt a cazurilor. Si chiar reusisem. In schimb, de cand il am pe Rares, ceva s-a stricat in circuit...caci cazurile cu copiii scoate tot umanismul din mine si mai ales cand nu se cer bani fac tot ce e posibil pentru ei.

Da, Oli, sa stii ca am avut satisfactie maxima cand resusesc sa ii ajut. Si repet unii chiar nu au nevoie de bani, au doar nevoie de ajutor, de o vorba buna, de indrumare. Cu primul caz de salvat copilul din burta mamei de la avort am trait emotii mari. La momentul nasterii acelei fetitze, eu eram insarcinata, eram chiar in spital deja hormonii erau inlacrimati iar cand am auzit vestea ca a nascut m-am pus pe un bocat de parcam murise nu nascuse. SI stii ce a fost mai fascinant ca in periaoda cand eram la serv si ma tineam sa capul ei nu ma suna, nu raspundea, in fine...iar acum...din proprie initiativa la pus pe barbatesu sa ma sune. Dar stiti ce a fost si mai emotionant de am bocit atunci o zi intreaga...m-a sunat in acelasi an (2008) de craciun sa imi ureze una , alta si intreb cum o cheama pe fetitza...Cum credeti...FLORENTINA...si Laura. MA emotionez si imi dau lacrimile si acum.

Da, pentru mine a fost ceva cu mult in afara fisei postului si satisfactia a avut cote maxime.

Acelasi lucru s-a intamplat acum. Acest baietzoi ...am simtit ca am nascut eu.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

MAi, m-am luat cu Rares kkciosul cu cazurile mele si uitai ce e mai minunat

MARIA Mihaelei

Miha, cum ai putut tine fata asta departe de ochii privitorilor forumisti. Zau ca e pacat...Sa stii ca a meritat asteptarea. Adica ai fost tu certata cu barza dar si cand v-ati impacat treaba buna a facut. Oricum peste cativa ani nu te vad bine cu asa frumusete in batatura
Sa ma anunti cand vii la doftor la Braila

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Va anunt ca m-am apucat si eu de dieta: Scarsdale.
Asa ca astept si eu sa fiu certata daca mai calc stramb

Succes la multe kg in minus

Olga, mamica lui David iepurasul si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

am citit...am retinut mai putin...
Isabella e in trend cu tuse productiva si muci la greu(a luat de la "cioala" vreun virus in rest e vioaie
Despre Bogdi doar atat si bucuria mea ..de-mi vine sa strig in gura mare parca ar fi premiul Nobel

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Pisigri stii cumva cat este valabil vaccinul dupa ce ti-l faci. Mi l-am facut si eu acum cativa ani si eram curioasa daca mai are efect

Cica 5 ani ofera protectie, unii zic ca daca plaga nu e cu risc ar merge 10 ani, la UPU si la Mada am aflat ca 5 ani e mai sigur decit 10

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Felicitari Dodo !!! le meriti din plin si tu si Bogdi !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Floric ai facut o fapta minunata. De fapt o minune Ce frumos ca i-au pus numele Florentina, dupa tine...Cred si eu ca te-ai emotionat. Bravo inca o data!!!

Dodo bravo si voua Este si meritul tau in ,are si valoreaza mai mult decat un Nobel
Sanatate Isabellei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Bravo Dodo ! Pupa flacaul si din partea noastra !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Pisigri stii cumva cat este valabil vaccinul dupa ce ti-l faci. Mi l-am facut si eu acum cativa ani si eram curioasa daca mai are efect

Cica 5 ani ofera protectie, unii zic ca daca plaga nu e cu risc ar merge 10 ani, la UPU si la Mada am aflat ca 5 ani e mai sigur decit 10

Multu Ma incadrez inca...

Olga, mamica lui David iepurasul si 20+

Mergi la inceput

Dodo, ce minunat. Hai ca ti-au trecut toate grijile. Zau....
Sa fii bucuroasa si sanatoasa sa le privesti pe toate cu speranta.

Oli, ai inceput numaratoarea inversa. Spor.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput