Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***350***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

InaPreda, legat de celebrul cadou care a propos sunt curioasa ce va fi, sa stii ca la capitolul asta asa e si soacra-mea care pur si simplu nu a fost obisnuita sa primeasca cadouri, pana sa apar eu in familia lor nu se cadoriseau nici macar de sarbatori sau aniversari asa ca va dati seama ce greu a fost pt mine sa introduc acest ''obicei''
Dar pana la urma si asta vine tot din educatie si daca esti invatat sa faci cadouri stii si cum sa le primesti , in wkd chiar mi-a povestit o prietena ce surpriza neplacuta a avut cu fiul ei care a implinit 12 ani si ea i-a propus sa-si invite cativa colegi in oras la un restaurant, zis si facut doar ca in loc de 4-5 a avenit doar un coleg care a plecat si el vazand ca nu au mai venit si ceilalti, prietena mea l-a tot descusut de ce nu or fi venit copii ca sa afle ca el le spusese sa-i aduca bani cadou ; nu mai spun ce situatie materiala au prietenii mei care e mult peste medie
Discutand cu copilul ca de ce le-a cerut bani cadou amicilor sai, raspunsul lui a fost : pai nu asa faceti si voi cand mergeti la x sau y, puneti bani ?!! intr-adevar si in gasca lor ca si in a noastra se obisnuieste sa se puna bani pt cadou comun dar copilul a retinut ideea cu banii
Acum eu care ii cunosc f bine, am fost si colegi de facultate , chiar nu-l invinovatesc pe copil pt ca asta e modelul pe care l-a vazut, ei sunt genul carora nu stii ce sa le iei cadou ca sa se bucure sau macar sa para ca le place

No ca am filozofat destul, eu sunt in extream cealalta ador sa primesc si sa fac cadouri !!

Ina, succes la cumparaturi !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

neatza!
como estan chicas apres cutremur?
eu tot asteptam replika in pijama, cu patura si apa in mana sa infig mana in ari si sa ne ascundem sub vreun prag...
pupe o zi faina

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Bianca, stiu de unde il stiu pe domnul, dintr-o revista.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Din numarul din 5 septembrie din Forbes: http://www.forbes. ro/Antreprenori-part-time-romanii-care-fac-business-dupa-jobul-de-zi-cu-zi_0_2050.html

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Olga, mie imi place Patric sau Patrik, in nici un caz cu "ck" dar eu zic ca nu face parte din acelasi registru cu David; adica unul e mai "neaosh" si altul cu iz cosmopolit.

Barbu nu va place?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

barbu e numele meu de familie.

Si cum ar suna: Barbu Gireada?

Mergi la inceput

Neata,

Ela, daca aud ceva iti dau de veste. Stiu cat de nasoala e o asemena veste. Partea "buna" e ca te-au anuntat oarecum din timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Novus, exact asa mi s-a parut si mie articolul; de aceea l-am si supus atentiei voastre. Si mie imi place sa-l tratez pe Ian "de la egal, la egal"; lumea ma critica / ca fac tot ce vrea el; si asa e! Dar nu mi se pare ca vrea lucruri iesite din comun. Vrea "afaia", normal ca-l duc dar daca, ca si acum, am de facut mincare, ii explic la nesfirsit ca mergem "mai tirziu". Sau vrea "bie" (=bile); din alea de pe la kufland, sau cum se gasesc la centrele de joaca, din "baloane de sticla" unde introduci moneda; are o colectie impresionanta; vrea "bobo", nu-i cumpar daca-mi cere in casa, ii distrag atentia dar daca sint cu el in magazin si-mi cere, ii cumpar Daca sintem intr-un loc si nu mai vrea sa stam, plecam si mi se pare logic asa; etc.
V-am spus, si pediatra mi-a spus ca-i rasfatat.
Si aseara mi-a spus matusa mea, o femeie simpla de 50 de ani, ca nu vrea sa ma critice dar ca nu-l cresc bine, ca prea ii fac toate pe plac, ca o sa mi se urce in cap si o sa fuga de la scoala cind creste mare! Cum a ajuns la concluzia asta? Aseara am fost la ei (cu tata si Jambo) sa-l tunda unchiul meu pe Ian (el isi tunde si nevasta, si fata, si vecinii si toti colegii de servici) pentru ca tipul care-l tundea pe Ian nu mai e disponibil iar noi n-am reusit dceit sa-i facem niste santuri in cap. Ei bine, IAN a stat la tata in brate bine merci si se amuza aruncind par in wc pina inspre final, la "finisaje", adica / cind a inceput sa miriie, nu sa plinga; ei, atunci eu am zis "stop, e bine asa". Si ei ca nu, ca tre' sa-l las sa si plinga, ca nu e numai cum vrea el, ca-mi prinde slabiciunea etc. etc. No, acuma voi ati fi lasat copilul intr-o stare vizibila de disconfort, asa, numa' de dragu' lelii?

Cum vedeti voi rasfatul si rasfatatii?
Cit de liber e "prea liber"?

PS. Pediatra i-a prescris Eurespal si eu am intrebat daca nu-l poate inlocui cu alt sirop pentru ca Ian bea de buna voie orice sirop dar Eurespalul nu-l vrea si gata. Si ea mi-a spus ca ar trebui sa-i facem o injectie si, data viitoare cind ii dau Eurespal sa-l intreb: ce alegi? sirop sau injectie? No, cum vi se pare asta?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Bianca, intr-adevar, Barbu e SI nume de familie dar si ANDREI, de ex, e si nume si prenume. Mie imi place mult, era pe lista mea de preferate cind eram insarcinata dar lui Jambo nu i-a placut deloc.

Intr-adevar, insa, nu merge cu Gireada.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

A fost d-na R. la cafea, proaspat vopsita si...tunsa! Cind am vazut ca s-a tuns si mai scurt, n-am mai rezistat si am tatonat terenul cu peria rotativa. Nu i-a displacut ideea, asa ca, sigur ii voi lua o perie rotativa.

Gianina, cum se simte tatal tau?
Al meu are joi 3 saptamini de la operatie; e bine dar schiopateaza putin ca inca il "tzine" operatia.

Andiaroro, nu ne mai relatezi din nimic din serile voastre frantzuzo-savuroase?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Novus, exact asa mi s-a parut si mie articolul; de aceea l-am si supus atentiei voastre. Si mie imi place sa-l tratez pe Ian "de la egal, la egal"; lumea ma critica / ca fac tot ce vrea el; si asa e! Dar nu mi se pare ca vrea lucruri iesite din comun. Vrea "afaia", normal ca-l duc dar daca, ca si acum, am de facut mincare, ii explic la nesfirsit ca mergem "mai tirziu". Sau vrea "bie" (=bile); din alea de pe la kufland, sau cum se gasesc la centrele de joaca, din "baloane de sticla" unde introduci moneda; are o colectie impresionanta; vrea "bobo", nu-i cumpar daca-mi cere in casa, ii distrag atentia dar daca sint cu el in magazin si-mi cere, ii cumpar Daca sintem intr-un loc si nu mai vrea sa stam, plecam si mi se pare logic asa; etc.
V-am spus, si pediatra mi-a spus ca-i rasfatat.
Si aseara mi-a spus matusa mea, o femeie simpla de 50 de ani, ca nu vrea sa ma critice dar ca nu-l cresc bine, ca prea ii fac toate pe plac, ca o sa mi se urce in cap si o sa fuga de la scoala cind creste mare! Cum a ajuns la concluzia asta? Aseara am fost la ei (cu tata si Jambo) sa-l tunda unchiul meu pe Ian (el isi tunde si nevasta, si fata, si vecinii si toti colegii de servici) pentru ca tipul care-l tundea pe Ian nu mai e disponibil iar noi n-am reusit dceit sa-i facem niste santuri in cap. Ei bine, IAN a stat la tata in brate bine merci si se amuza aruncind par in wc pina inspre final, la "finisaje", adica / cind a inceput sa miriie, nu sa plinga; ei, atunci eu am zis "stop, e bine asa". Si ei ca nu, ca tre' sa-l las sa si plinga, ca nu e numai cum vrea el, ca-mi prinde slabiciunea etc. etc. No, acuma voi ati fi lasat copilul intr-o stare vizibila de disconfort, asa, numa' de dragu' lelii?

Cum vedeti voi rasfatul si rasfatatii?
Cit de liber e "prea liber"?

PS. Pediatra i-a prescris Eurespal si eu am intrebat daca nu-l poate inlocui cu alt sirop pentru ca Ian bea de buna voie orice sirop dar Eurespalul nu-l vrea si gata. Si ea mi-a spus ca ar trebui sa-i facem o injectie si, data viitoare cind ii dau Eurespal sa-l intreb: ce alegi? sirop sau injectie? No, cum vi se pare asta?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Raspund pe scurt ca tocmai am primit de lucru mult
- si noi avem o colectie impresionanat de bile, strangem toate fisele de 50 bani in acest scop, pana sa o am pe Ada ma tot intrebam la ce folosesc prostiile alea de bile si cine sunt prostii care le cumpara ? am aflat apoi raspunsul
oricum Ada stie ca nu putem lua bile de fiecare data doar cand avem leii asa ca atunci cand ajungem in dreptul unui aparat ma intreaba : putem cumpara ? ai leii/banii ? daca ii spun ca da ii dau fisa si isi ia ea daca nu ii explic ca data viitoare si e gata deci trag concluzia ca nu e ''prea rasfatata ''
aaa si fisele mai au o utilitate : masinutele care canta si se leagana , sigur aveti si voi amplasate
- pediatrei i-as face eu o injectie asa cum ma pricep eu
- la filozofii despre rasfat nu ma bag ca nu am talent la scris si ce stii ce se intelege dar sigur o sa scrie tufetele experte si o sa ader si eu la varianta care e apropiata de ce am eu in cap

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Andiaroro, Novus, Bianca multi multi Daca auziti ceva de vreun post, va fac cinste

Anaan, Inapreda, Simona, nici nu stiti cat inseamna pentru mine vorbele voastre de incurajare Asa e, eu sint promotorul in familie (cea care aducea bani in casa)

Multumesc mult tuturor tufetelor pentru sustinere

N-am stare acum sa citesc din urma, are cineva nr. de tel.al lui Aris si Gigelica? Va rog sa mi le dati pe PM Cele de pe mailul comun nu stiu daca sunt functionale, am incercat ieri sa sun si erau inchise amandoua;(

Mergi la inceput