Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***350***
Raspunsuri - Pagina 15
Floric spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Din numarul din 5 septembrie din Forbes: http://www.forbes. ro/Antreprenori-part-time-romanii-care-fac-business-dupa-jobul-de-zi-cu-zi_0_2050.html |
Gata. Asta e. Si totusi, nu o fi fost niciodata pe la tv, la vreo emisiune?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Bianca2503 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Floric
Gata. Asta e. Si totusi, nu o fi fost niciodata pe la tv, la vreo emisiune? Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
ba da.
La TVR 3.
Floric spune:
Of, despre rasfatz e mult de spus. Pt mine rasfatul e libertatea pe care i-o lasi copilului fara sa abuzeze sau sa incalce bunul simt. Acu, fiecare are normele proprii , regulile comunitatii din care face parte si la ele se raporteaza.
dar sa ameninti copilul cu injectia...Brrrrr....Zau, eu aveam si incat mai am , in speranta ca il voi gasi pe cel ideal, despre medici o parere mult mai buna dar vad ca pe zi ce trece nu prea mai am de ce sa ma leg in speranta mea.
Poze Raru
Poze noi
anamariame spune:
Buna dimineata!Gina, eu procedez cu Eva exact cum procedezi si tu cu Ian. EVa e un copil tare intelegator, foarte rar are momente cand nu ii convine nimic, si de obicei o las in ale ei atunci. Ce nu intra la negociat este somnul, si aici ne mai certam Dar si eu ii cumpar acadele daca vrea, sau pufuleti, sau ce mai cere ea, dar asta in primul rand pentru ca nu le mananca niciodata pe toate, acadeaua o linge de 2-3 ori si se plictiseste. Majoritatea ajung in cos. Nu pot totusi sa o lipsesc de placerea asta.Ieri am iesit la plimbare, si am intrat in cateva magazine sa cautam ciorapei pt ea, si tot imi spunea sa ii cumpar ceva, orice Pana la urma a ales-o pe Fifi si a fost foarte fericita de achizitie.Andrei imi place si mie mult ca prenume, dar cum ar suna Andrei Andrei?Ela, si eu sunt convinsa ca iti vei gasi repede de lucru, germana este o limba pe care putini o cunosc cu adevarat, asa ca nu mi-as face griji deloc in locul tau
Bianca2503 spune:
pai ioc red ca am un copil rasfatat in viziunea babelor care zic:"vai, ce baiat mare in brate. Rusine!" &co
Am avut o perioada in care icnercam sa impun ritmul meu, adica sa zic ca aia nu are voie, ca aialalta nu e buna. Aveam mai mult draci.
Asa ca am hotarat sa fac ce vrea el pentru linistea mea de la bibilica. Adica, de exemplu: faza cu Ana si Pisik si pijamalele cele noi. Eu nu as fi insistat sa le lase in cosul de rufe. daca vroia sa le ia nu avea decat. Il lasam sa se imbrace cu ele si apoi ii spuneam ca miros urat si ca trebuie spalate si le dadea sigur jos.
De multe ori sunt o ipocrita dar in felul asta reusesc sa ii ofer lui senzatia ca face ce vrea dar.
Vladimir stie ca nu are voie cu cutitul, fierul de calcat, la plita etc. daca ia un cutit in mana nu incerc sa i-l iau. Il intreb: cefaci cu cutitul? ai treaba cu el? hai sa te ajut sa taiem o felie de paine. facem ceva cu el, el isi face damblaua, eu il supraveghez si toata lumea e fericita.
Aceeasi situatie este si cu balacitul in balti dupa ploaie. Foarte multe cunostinte cu copii de-o seama cu Vladimir, nu isi lasa plozii sa faca asa nebunie, insa ma admira pe mine ca il las si se minuneaza de Vladimir ca e fericit cand face asta.
Mai nou, a inceput sa ma intrebe daca are voie sa faca diverse chestii (inclusiv asta cu balta). raman cam tuta dar ne descurcam de minune. E ca fratele meu. Nu degeaba imi zice: "Vino-ncoace, fata!":))
nu am timp sa citesc articolul, sunt la birou si am ceva treaba, insa am vazut ca vorbiti despre acest subiect.
bebe_shtrumf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 pai ioc red ca am un copil rasfatat in viziunea babelor care zic:"vai, ce baiat mare in brate. Rusine!" &co Am avut o perioada in care icnercam sa impun ritmul meu, adica sa zic ca aia nu are voie, ca aialalta nu e buna. Aveam mai mult draci. Asa ca am hotarat sa fac ce vrea el pentru linistea mea de la bibilica. Adica, de exemplu: faza cu Ana si Pisik si pijamalele cele noi. Eu nu as fi insistat sa le lase in cosul de rufe. daca vroia sa le ia nu avea decat. Il lasam sa se imbrace cu ele si apoi ii spuneam ca miros urat si ca trebuie spalate si le dadea sigur jos. De multe ori sunt o ipocrita dar in felul asta reusesc sa ii ofer lui senzatia ca face ce vrea dar. Vladimir stie ca nu are voie cu cutitul, fierul de calcat, la plita etc. daca ia un cutit in mana nu incerc sa i-l iau. Il intreb: cefaci cu cutitul? ai treaba cu el? hai sa te ajut sa taiem o felie de paine. facem ceva cu el, el isi face damblaua, eu il supraveghez si toata lumea e fericita. Aceeasi situatie este si cu balacitul in balti dupa ploaie. Foarte multe cunostinte cu copii de-o seama cu Vladimir, nu isi lasa plozii sa faca asa nebunie, insa ma admira pe mine ca il las si se minuneaza de Vladimir ca e fericit cand face asta. Mai nou, a inceput sa ma intrebe daca are voie sa faca diverse chestii (inclusiv asta cu balta). raman cam tuta dar ne descurcam de minune. E ca fratele meu. Nu degeaba imi zice: "Vino-ncoace, fata!":)) nu am timp sa citesc articolul, sunt la birou si am ceva treaba, insa am vazut ca vorbiti despre acest subiect. |
fb si nota 10, bianca eu nu avd poznele tale de la sb...
asta imi aminteste de o mamika de copil prieten cu noi, prietena si ea, adika in devenire, care si-a turnat nisip in cap al joaka cu fetitele, s-a tarat pe jos, ce-i drept er aimbracata f sport, isna am admirat-o sincer...eu n-as face asa, doar la amre, recunosc
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Anaan spune:
Salutare!
Eu tocmai m-am indopat cu niste carne. Ina, spor la fructe!
Azi am constatat cum obiceiurilor proaste li se poate da o intrebuintare utila. Stiu ca multe ati zis ca sunteti impotriva uitatului la desene la gradinita si exact de aceeasi parere eram si eu. Ei bine, azi mi-am schimbat parerea si m-am convins, inca o data, ca, daca un om e sincer preocupat de ce si cum face, rezultatele sunt cele scontate. Doamna le-a pus azi copiilor desene animate: "Alba ca Zapada si cei sapte pitici". I-a lasat sa se uite o vreme, explicandu-le mereu ce se intampla in film. Apoi a oprit televizorul si i-a invatat cantecul piticilor ( o chestie simpla de o strofa-doua); dupa aceea le-a dat ocazia sa cante alaturi de piticii din desen. Nu va spun ce incantati (si simpatici erau)!). Apoi s-au mai uitat putin la film si au luat masa impreuna cu piticii si Alba ca Zapada: adica, in timp ce era scena aia cu Alba ca Zapada care pregateste masa, copiii mancau. Evident ca toata lumea a mancat tot, tot. Dupa aceea s-au mai uitat putin la film si apoi au colorat fise pe care erau desenate personajele. Dupa aia i-a scos afara si au invatat dansul piticilor si au repetat cantecul. Apoi s-au mai uitat putin la film. In final au aplaudat entuziasmati. Nu prididea Andrei sa-mi povesteasca intamplarile de azi!Eu am fost impresionata cum a stiut doamna sa transforme simpla relaxare in ceva educativ. Plus ca, printre picaturi, i-a invatat ca baietii trebuie sa fie galanti cu fetitele, ca doar piticii ce frumos se purtau cu Alba ca Zapada!
Anaan spune:
Ina, de efectele salinei nu stiu mare lucru, insa eu - personal- am o problema, fiindca ma apuca o claustrofobie acolo, de-mi vine sa-mi iau campii, asa ca nu e tocmai una dintre distractiile mele favorite. Cand am fost la salina din Praid, cu ocazia intalnelii de la Sovata, nu am gustat deloc momentul si am innebunit pana a venit autobuzul ala si am putut sa ies de acolo. Andrei a plans si el foarte violent, alaturi de Dragos al lui Adrisimo, asa ca pentru mine nu e o experienta pe care sa vreau sa o repet curand, desi se vorbeste de multe efecte benefice ale salinei. La cea din Turda ai fost? Ca e mult mai frumos acolo decat la Praid.
Chiar, Adrisimo unde esti??????
Articolul despre rasfat mi s-a parut simplist si realizat din unghiul unui om fara copii, care contempla totul de la inaltimea autosuficientei sale si da solutii care nu tin cont SI de faptul ca parintii si copiii SE IUBESC unii pe alti. Daca nu ar intra si iubirea in ecuatie, toate ar fi bune si frumoase: mamele ar fi mereu ferme si maiestuoase, egale in decizii si suverane in familie, nu s-ar enerva niciodata, copiii s-ar supune ca in fata unor guvernante scortoase si tot asa. Ce ne facem insa ca noi murim de dragul lor si ne e greu sa facem abstractie de asta??? Astea le spun in calitate de mama de copil rasfatat!
Floric spune:
Wow. Ana, cinste doamnei. pai, pt asa ceva donam fara a carcoci tv la gradi ca practic este folosit pe post de mijloc didactic, nu?
Vezi treaba ca si tu si toate cele care ne deranja prezenta tv in gradi aveam alte experiente, gen Spider man, Barbie, sau mai stiu si eu ce desene turbate. Rares INCA priveste la duck tv. Va dati seama ce soc va avea cand va merge la gradi si va vedea roboti transformandu-se sau mai stiu si eu ce alte violente la tv...
Poze Raru
Poze noi