Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***350***
Raspunsuri - Pagina 13
inapreda spune:
Fetelor va multumesc inca o data pentru multiplele sugestii legate de cadoul doamnei R.
Cred ca Floric a "incadrat-o" cel mai bine si ca Anaan a sugerat cadoul pe care l-ar aprecia cel mai mult, desi nu-i pot lua si anul asta ce i-am luat anul trecut.
Nu cred ca i-ar placea sa primeasca cadouri "de suflet" sau decorative. Ea primeste extrem de rar ceva: copiii ii cumpara doar de ziua ei -daca vin iar eu doar "de ocazii": Mos Nicolae, Mos Gerila, 8 Martie, Paste, zi de nastere sau cind vin din concediu.
In general, m-am gindit sa-i iau lucruri "bune" pe care si le-ar dori dar nu si le permite; nu cred ca am "nimerit-o" de fiecare data. Exemplu: anul trecut i-am adus din Italiao geaca foarte frumoasa, albastra, umpluta cu puf. Ei bine, merge cu ea pina la Plus -care e la 100 de m de casa noastra- sau la piata dar "in oras" merge tot cu gecile ei de piele cumparate de la second.
M-am gindit sa-i iau o perie electrica "de calitate" (stiti voi, din aia rotativa) sa-si aranjeze permanentul in crestet -adica sa nu mai fie cretz din ala mic ci mai "buclat" cumva- dar io nu stiu cum sa-i explic "utilitatea" acestui obiect, mai ales ca poate ei asa ii place.
No, v-am ocupat destul cu acest subiect "banal", va multumesc inca o data pentru disponibilitate. Miine o sa merg dupa cadou -DUPA di DACA il duc pe Ian la gradi. Si o sa va spun ce am luat, ok?
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Floric spune:
Ei, de la hataiala mi se trage, s-au deranjat circuitele....uitai sa incep cu
Buna dimineata.
Tufete, Rares iar a vomitat azi noapte. Nu stiu cu ce sa incep. Si iar a facut kk moale, apos. Tot ma scarpin pe chelie si ma gandesc de la ce poate fi. Ieri a mancat iar lapte cu cereale. Tot banuiesc laptele sa fi fost prea gras. Caci si vineri cand a bolit asemenea tot lapte a baut. I-am lasat sa ii dea Metoclopramid si d-astea de strans la burta, daca se ingroasa gluma ...nu e bine.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
inapreda spune:
Olga, mie imi place Patric sau Patrik, in nici un caz cu "ck" dar eu zic ca nu face parte din acelasi registru cu David; adica unul e mai "neaosh" si altul cu iz cosmopolit.
Barbu nu va place?
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Floric, din fericire, am zero experienta la kkceli si vomitaturi.
Dar, oare, daca duci scaun la analiza, nu se lamureste problema?
Sanatate!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
No, si va mai rog o data sa va dati cu parerea despre salina si beneficiile ei asupra aparatului respirator la copii.
Astept pareri chiar si de la tufetele care nu au nici o parere
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Floric spune:
Si eu asta vreau sa fac. Sa duc scaun la analiza, dar e prea lichid. Si de cele mai multe ori face si pisu. Of...trebuie sa il monitorizez.
Poze Raru
Poze noi
novus spune:
Neata !!!
Ela, imi pare tare rau ca ti s-au adeverit presimtirile pana la urma dar sunt convinsa ca o sa-ti gasesti rapid un nou job, avand in vedere ca pe germana nu sunt chiar asa multi aplicanti si se cauta oameni cu experienta ! te anunt daca aflu ceva (post in Bucuresti nu in Deva )
Ilinca, ti-am dat PM, sursa mea de parfumuri le cumpara dintr-un depozit de dincolo, are factura pe ele, totul legal doar la pret mai mic, de originale clar sunt originale , acum vezi ce ai vrea si iti spun pretul si poti compara
InaPreda, mie sincer nu mi-a placut articolul cu ''rasfatul'' e prea categoric si totul e alb sau negru,nu exista si gri, no , eu merg pe linia de mijloc si ma adaptez in functie de situatie si da consider copilul egalul meu, are si el un cuvant de spus
Cu salina, nu stiu ce sa zic, cred ca are efecte benefice, am multe cunostinte care merg an de an la Praid si sunt multumiti de rezultate, cred ca nu ai ce pierde daca il duci pe Ian
Olga,mie Patric cu sau fara k nu prea imi place si parca nu merge prea bine nici cu numele de familie , mie Luca imi place
Abia astept sa ne vedem in wkd cu voi si Anaan &co !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Floric spune:
Oli, nu te supara tare dar nici mie nu imi suna atractiv Patric. Eu sunt atrasa mai mult de Pavel, daca e sa fie tot cu P.
Poze Raru
Poze noi
novus spune:
Ariiiiiis ?!!! ce faci ??? intra si da-ne de veste ca esti bine !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Floric spune:
Ina, verisoara mea merge cu fetita in varsta de 6 ani la Salina la Praid la indicatiile unui medic. Au fost o tura de 2 sapt in aprilie si acum sunt iar la Praid, inc a2 sapt. Ea, verisoara, spune ca rezultatele se vad, se simt, avand in vedere ca vesnic nepotica era cu mucii in batista, evident, tot din cauza gradinitei. Rezultatele , adica nu a mai apelat la medicamente pt tuse, nas,muci, etc pe intre cele doua cure de salina. Caci ea si pe perioada verii tot mai racea (ma rog, viroza, caci nici eu nu stiu diferenta dintre raceala si viroza).
Poze Raru
Poze noi