Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***350***
Raspunsuri - Pagina 12
inapreda spune:
Ce parere aveti despre acest articol?
http://www.terapiam.ro/de-ce-copilul-meu-este-rasfatat
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Din ciclul "de pe feisbuc adunate": Femeile se indragostesc de ce aud, barbatii de ce vad......de aceea femeile se machiaza si barbatii mint.
Merg sa-l culc pe Ian si revin.
pentru Ela.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
olishka spune:
Salutare din nou...
Ina eu mi-am cam luat teapa cu lenjeria pe care mi-am luat-o. Greu tare imi gasesc sutiene, desi cand le probez este totul ok, cand ajunga acasa si le port, imi ies sfarcurile pe-afara. Cu ultimele 2 sutiene pe care mi le-am luat asa am patit Dar le pastrez eu, cand termin cu alaptatul sigur o sa-mi vina bine, poate chiar un pic mari
Legat de nume...si noua ne placea Dima, dar nu-i place mamei mele si pentru mine chiar conteaza mult. Acum ne-am oprit la Patrick (inca nu stiu daca cu K sau fara). Ce parere aveti de acest nume?
Legat de salina chiar nu stiu ce sa-ti zic, nu stiu nimic. Dar stiu ca nu este recomandat gravidelor.
Legat de articol...pe unii cred ca ii incanta pe altii nu...eu una nu pot sa fiu ferma, nu-mi iese. Dar asta nu inseamna ca fac chiar tot cum imi dicteaza David si il las in voia lui. Dar incerc sa fac in asa fel sa aleaga el ce-mi doresc eu. Mai greu, dar functioneaza tare bine.
Si tot pentru Ina...i-am luat intr-un an soacrei o rama foto digitala si am pus is poze pe ea cu familia. Tare incantata a fost de ea. Ce zici? Cred ca te incadrezi si in banuti.
Ela imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat...Chiar ca este o veste trista...Sper sa-ti gasesti cat mai repede un nou job Si celorlalte fete, care isi cauta job le doresc la fel
Nichy ma bucur pentru voi. Felicitari Katiyei, acum este o domnisoara adevarata
Anaan, Ilinca spor la corectat teste. Cand eram mica aveam o bona care era invatatoare si asa mult imi placea sa o ajut la corectat teste si lucrari. Dar se pare ca nu este asa distractiv
Olga, mamica lui David iepurasul si 20+
Floric spune:
Bianca, mi se pare ca pe domnul l-am vazut la tv. Poate confund. Nu imi amintesc emisiunea. Dar cert e ca mai de mult, cand priveam la tv.
Ina, cred ca doamna s-ar simti tare bine cu "ceva de la 38" gen "nimicuri,ce se poarta", cam asa cum spunea si Bianca, parca, de bibelou. Ei nu chiar bibelou dar pe acolo. Cat despre rama foto sigur e prea complicat pt ea...sigur e genul de inca album foto. Ai pomenit ceva de cafea? ca bea? ii place? caci sigur gasesti seturi de 2 cesti pe suport pt cafea.
E clar ca daca ii iei ceva super, extra, de valoare, fie se va raporta la pret si nu va purta/folosi de mila, ca a costat o avere, fie daca nu ii place il va dona asa cum ai zis ca a mai facut-o.
Ina, copcilu de deasupra mea...Hm, ce sa spun...A inceput ma-sa serviciul. Concluzia: strabunica iese cu copilul afara (ceea ce rar se intampla cand era masa acasa) si de plans...nu l-am mai auzit, cred ca tot de cand a inceput vecina mea serviciul. Bine se mai voci dar nu cum era. Bine ca s-a potolit. Pacat ca mama era problema. Nu stiu unde lucreaza dar e toata ziua plecata.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Floric spune:
Mai, ce e aia fastrakids? e un fel de after school dar la nivel de gradi, un alt sistem educational, un loc unde se stimlueaza copii prin programe edu....ca nu pricep? Nu am auzit de asa ceva...Din goagal am vazut ca exsita in Galati. Avansati vesnic galatenii astia
Poze Raru
Poze noi
Nicky09 spune:
Ina, nu stiu daca ti-au sugerat fetele,dar ai putea sa ii oferi o cafetiera, de 3 cesti( cea de care face trei cafele)...insa nu stiu cum sunt preturile la asa ceva in tara.
inapreda spune:
Buna dimineata!
Haideti ca servesc cafeaua, asa cum v-ati obisnuit deja, cu fructe; azi am de care vreti si de care nu vreti ca toata ziua doar fructe maninc
Pe Ian il tin si azi acasa Inca tuseste; sigur nu-i trece pina miine si azi e a 5-a zi de tratament; Pai daca pentru ceva "banal" sta atita acasa...imi vine sa nu-l mai duc deloc o perioada! Prefer sa fie mai "nesocializat" si mai "incult" da' sanatos!
Da, m-am trezit cu o stare nashpa, recunosc.
Da' mi trece, promit!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ela78 Buna! N-am apucat sa citesc din urma, insa vreau sa va spun o mare durere de-a mea: astazi m-au anuntat la servici ca se desfiinteaza postul.. Elena, mami lui Ianis Cezar (04.04.2009) |
Ela, imi pare tare rau; daca bine retin, stiu ca tu erai principala sursa de venit a familiei. Dar cred ca cu experienta si cunostintele tale e doar o chestiune de (putin) timp pina iti vei gasi altceva care sa-ti placa, desi stiu ca nici in Bucuresti situatia nu e chiar roz.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Ilinca, Anaan, spor la teste. Sa...treaca repede!
Nicky, ma bucur ca ati rezolvat cu gradi
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Floric spune:
Bianca, stiu de unde il stiu pe domnul, dintr-o revista.
Poze Raru
Poze noi