Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***350***
Raspunsuri - Pagina 11
andiaroro spune:
Banuiesc ca-i place muzica populara...Un concert poate ar fi interesant.
Sau un set de tratamente in statiune...Nu cosmetice ci masaj, gimanstica si ce s-o mai face acolo. Asta s-ar putea sa fie totusi peste bugetul tau.
Bianca2503 spune:
INA, dar daca ii cumperi doamnei un bibelou. sau ceva decorativ dar nu foarte simplist...o caseta de bijuterii sa si le tina. O caseta muzicala...d-astea care merg la doamne de genul...
simonapro spune:
Buna!
Eu la munca, incerc sa ma acomodez, dar e destul de greu
Ni s-a restrictionat accesul la mail, mess si alte minuni, dar sunt bucuroasa ca-mi merge DC-ul
Floric:ai toata admiratia pentru ceea ce faci
Dodo: ma bucur tare mult pentru voi, sa aveti parte toata viata de astfel de rezultate
anamariame: la cat mai multe kg in minus!
inapreda:multumim si mult succes la noua facultate, sa-ti fie de folos!
Si noi am fost ieri in parc la toate minunile de tobogane si leagane, am tot alergat dupa Luc de colo colo, vroia sa se dea in cele mai mari Cand am plecat, erau amandoi terminati si au mancat in masina cate un mar pe nerasuflate de atata alegatura.
M-am obisnuit cu Luc cat am stat acasa si acum imi este dor de el, asa de dragastos a devenit, ma pupa toata ziua si incepu-se sa devina mai intelegator.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Ela78 spune:
Buna!
N-am apucat sa citesc din urma, insa vreau sa va spun o mare durere de-a mea: astazi m-au anuntat la servici ca se desfiinteaza postul..
Asa ca tufetelor, mai ales din Bucuresti, am o mare rugaminte: daca auziti/aflati de un post liber/vacant/pentru care se cauta om la firma voastra sau la alta firma, v-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati da un semn
simonapro spune:
Ela: imi pare tare rau, sigur o sa-ti gasesti altceva, in Bucuresti e mai usor in privinta asta. Sa ne spui ce specializare ai, daca auzim sa te anuntam
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Ela78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonapro Ela: imi pare tare rau, sigur o sa-ti gasesti altceva, in Bucuresti e mai usor in privinta asta. Sa ne spui ce specializare ai, daca auzim sa te anuntam Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
Simona Eu acum sint corespondent comercial, insa pot sa activez pe orice implica germana In prezent fac oferte, prelucrarea comenzilor si livrari la clienti, promovare de produse, cercetare de piata, logistica de la fabricile din strainatate, gestiunea stocurilor, organizarea de expozitii, traduceri etc.
Kiss you all
Nicky09 spune:
Buna ziua...din cand in cand hop si noi, tot ca sa nu ne uitati.
Din capitolul asta nu am citit nimic, dar daca am timp, dupa orele 22.30 voi recupera totul, promit.
Azi am o stare un pic mai buna decat pana acum...chiar daca suntem din nou de vreo saptamana cu nasucuri curgatoare( amandoi copiii) si cu nopti pe jumatate dormite, azi sunt bucuroasa. De ce?
Am primit in sfarsit un telefon de la camin( cresa de fapt) si mi s-a comunicat ca mi-a fost acceptat copilul.
Mi-a venit sa plang la telefon...chiar nu imi venea sa cred, dupa sortari si sortari, refuzuri de post ale altor copii, s-a definitivat clasamentul si in sfarsit a fost declarat inchis...iar Nicho acceptat.
Ma duc maine sa vb cu ei sa vad ce lista de cumparaturi trebuie sa fac...
Am fost si i-am facut gauri in urechi Katyei...are si cercelusi acum.
Va pupam!
Ilinca_M. spune:
Halou, io-s ingropata in teste. Initiale. Sa le ft.
Da' m-am distrat bine, a fost in verva cuscra mea cu povestile azi, hahaaa, si cu "doamna Ionescu Ana" si kilu' de carne, si "Iarta-ma"...iar doamna F. e o minune, tzucu-i capu' ei!!:)))) Chiar n-as sti ce sa-i iau unei asemenea doamne...dar are umor, nu gluma, auzi tu, cica "minten faci 50", m-am spart de ras:)))) Inapreda, io in locul tau as incepe sa tiparesc invitatii cu "50 and still partying"
M-au intristat in schimb povestile cu banana si biscuitele (totusi, cat or fi de dusi pe alta lume medicii, da' tu ca parinte chiar esti cretin sa nu vezi ca un prunc de 30 de zile, propriul tau prunc, n-are cum balota biscuiti cu banane?! In fine, nu mai comentez, bietul bebelus)
Anamariame, femeia aia cu 9 copii la nastere a intrat in moarte clinica sau avea alte probleme? Bine ca si-a revenit, astora pe langa hainute tre sa le duci si-un kil de prezervative cadou. Of, sunt intr-o pasa cinica azi
Ela, imi pare rau pentru postul tau, iti tin pumnii sa-ti gasesti ceva cat mai repede, ceva chiar mai bun decat postul anterior!
Dodo-pui, pupa-l pe Bogdi si da-i un FB si din partea noastra...ba nu, FB e prea putin, da-i un E, de la "excelent"!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
Novus si cuscra Inapreda, amandoua ati pomenit de niste surse de parfumuri; va rog sa-mi scrieti pe PM sau aci niste oferte de parfumuri si preturi; is orijinale-orijinale, nu? Ca amu cativa ani m-am pacalit cu unul si de-atunci n-am mai avut curaj sa-mi iau "la negru"
Nu mai am parfum de aproape un an si cateodata ma simt batrana, urata si deprimata SI din cauza asta, va dati seama? Cine e pasionat de parfumuri poate sa inteleaga Of, ultimul parfum mi l-a adus huzband din Franta cand avea Phiphi 6 luni. Dar nu ma intereseaza, se apropie ziua mea si rup io din bugetu' familiei sa ma autocadorisesc, uite asa, pe principiul:"capra raioasa dar cu coada pe sus" Sau deviza maica-mii:"decat o viatza cioara, mai bine o noapte vultur"
Am intrat cu socrela intr-o parfumerie si am lasat-o lata, adica a fost siderata de pretzuri, ca ea asa ceva nu poate sa inteleaga, ca 300 de lei un parfum e enorm, iti dai seama cate haine iti iei si cat mananci de banii aia?! Ea nu poate sa conceapa asa ceva, poti trai mult si bine si fara parfum!
Si mi-am amintit cum intram cu maica-mea in cea mai scumpa parfumerie din oras, ca la vremea aia era singura cu parfumuri mai "de gala" si nici nu clipea cand vedea ca e "Miracle" de la Lancome aproape 100 de euro, mi-l lua cat ai zice peshte si era mandra de mine "ca-mi plac finetzurile" Si ea era la origine tzaranca din Tandarei, nu doamna nascuta la oras ca soacra-mea
Si de vreo saptamana Sophia isi denumeste bunica, ii zice "biaaa" si cand vine de la gradi nu vrea sa urce pana nu vine la noi la bloc "Biaaa" si ma tot gandesc ca uite, n-a apucat si maica-mea sa se vada denumita de Sophiphi, ca la vremea aia nu spunea nicicum nimanui, doar lui Andrei "dedei"...ce s-ar fi bucurat si maica-mea sa-i zica si ei Sophia "bia"
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Anaan spune:
Ilinca, si eu tot cu testele alea imi bat capul, si timpul, si nervii...
Am uitat sa zic ca m-au distrat copios relatarile Inei, dar m-au si emotionat.
Ina, eu l-am tinut pe Andrei cinci zile acasa si dupa aia l-am dus la gradinita, cand cu viroza aia.
Ela, imi pare rau de vestile urate pe care le-ai primit.Sunt convinsa insa, la cum te stiu eu, ca vei gasi altceva mai bun in schimb. Oricum, situatia e neplacuta, mai ales cand ai un copil mic...
Nicky, uite ca s-au rezolvat lucrurile cand nici nu mai sperai!
Simona, hai, inveseleste-te putin, eu zic ca e numai o chestiune de timp ( putin!) pana o sa-ti gasesti alt serviciu, mai pe placul tau.