Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(36)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Buna seara !

La multi ani tuturor ursuletilor care au implinit un anisor !

Ma gandesc cum eram noi anul trecut pe vremea asta, cate emotii...



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Raluca!!!! ce faci? chiar nu mai stiam nimic de tine.

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+ Sasha Andrei (30.12.2008) + Iustin Nicolae (03.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Elfica, eu stiu ca mucusorii trebuiesc scosi cat mai des.
Eu ii pun litri de ser: cumpar la bidoane de 1L (de acelea pt perfuzii) si ii bag cu seringa.

Siuta, in legatura cu decalotarea, noua ne-au spus mai multi dr. aici sa nu umblam deloc pana la un an. Chiar daca nu iese, nu te speria. Cu Iorgos am ajuns la chirurg si am fost f speriata ca ii face operatie. I-a dat cu o alifie ca sa amorteasca putin local si apoi a dezlipit un pic ceva care seamana cu ce dezlipesti pielitele la manichiura. Nu stiu daca ai inteles, pt ca am un stil de a explica la ora asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

elfica, la multi ani iuliei!

cum sa ma duc la moaste cu 2 bucati? azi am mers la niste prieteni si i-am dus in brate cate 100 de m, eu unul, sotzul pe celalalt si am crezut ca lesin. darmite sa urc dealul!las ca moastele sunt tot timpul anului. nu am inteles niciodata de ce tre sa ne inghesuim in fix o anume zi, ca doar dzeu nu are o agenda si daca nu ne ducem de ziua Sfantului, ci in alta zi, zice: p-asta il ajut mai putin ca n-a zacut in frig si imbulzeala pt mine.i-am impartasit de sf paraschiva, duminica, azi, maine. de fapt, ii duc aproape in fiecare duminica si de toate sarbatorile mari.

va pupi, sashenka, cine v-a operat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Numai eu ajung la biserica dupa ce a plecat popa. De tare mult n-am mai reusit sa ajung sa o impartasesc. Adica ajung, dar popa ala care impartaseste pleaca repede, o fi cu norma si la alta biserica, nu stiu. Iar celalalt nu impartaseste. Nu stiu la ce ora sa merg sa-l prind si eu pe popa ala. Ca termina slujba ba la 11, ba la 12, ba la 10. Iar la slujba printesa nu sta frate, asta trebuie plimbata si leganata pana cand ajung la popa.

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

La multi ani tuturor ursuletilor sarbatoriti ieri si azi!!! sa fie fericiti, sanatosi si iubiti!!!

Corina, si R tb operat. pe langa usor hypospadias mai avem o problema care tb corectata...are putulica usor curbata si pe masura ca va creste se va accentua curbura...of of. de ce zici ca tb operat pana acum? asa ti-a zis dr? ca mie mi-au zis mau multi dr chirurgi urologi ca in jur de 2 ani tb facuta. noi vom alege intre dr Basca si dr Cristea Dan. sa vdm... urmeaza sa mai mergem la un dr la medlife sa-si dea si el cu parerea, dar 90% ramanem pe astia 2. dr asta de care zici tu la ce spital e? ai ceva referinte despre el?
Eu sunt cam speriata...din ce mi-au povestit dr am inteles ca operatia, desi e una de rutina, nu e usoara. necesita anestezie generala, cateva zile de spitalizare, ii vor monta sonda....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

La multi anisori David Ciprian bebe de Ana_O, Sandra Gabriela bebe de Letzy si Lucas Petru bebe de danaint! Sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii si noroc toata viata!

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

LA MULTI ANI!!! David Ciprian
Sandra Gabriela
Lucas Petru
sa va dea Dumnezeu numai fericire in viata si impliniri


stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Anymona, te rog eu sa citesti la subictul Hypospadias de la Parintii intreaba. am scris si eu acolo de spre marele doctor 'specialist' de la Medlife. Citeste si ultimul post sa vezi ce se scrie mai nou despre Basca. am vazut la clinica f multi copii si unii erau operati deja la noi si venisera la Hadidi pt a reface operatia. Dr. Hadidi e un adevarat profesionist. E scumpa rau operatia la el, dar merita. ti-as spune mai multe, mai ales despre curbura, despre tehnici de corectare. Curbura e tot datorata hypospadiasului. Acolo unde uretra nu a reusit sa ajunga pana in varf, se creeaza curbura. Cca 20% dintre baieteii cu H grad 1 au si curbura. varsta optima de oparat este pana la 15 luni. Dar si pana la 2 ani este f ok, pt c apenisul nu creste in perioada asta f mult. Pana pe la 3-4 ani creste doar un cm. Mie mi se pare o operatia majora din punct de vedere al impactului emotional asupra copilului. Daca nu e reusita 100% si penisul nu va arata normal, iti dai seama ce complexe va avea copilul. si eu iti spun ca P. al meu arata normal, doar o usoara curbura averfului are . La el preputul e normal, de aia nu si-au dat seama astia de pe la noi ca are totusi hypospadias. si eu tot ma gandesc ca vreau sa arate f bine, sa nu se observe vreodata ca a fost operat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:


David Ciprian
Sandra Gabriela
Lucas Petru
sa va dea Dumnezeu numai fericire si sanatate!!!!


Mergi la inceput