Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(36)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Sashenka, sanatate multa lui Horia! Multi puiuti bolnaviori in barlog...

Letzy si eu mai ridic tonul si apoi ma uit in ochisorii ei si-mi dau seama ca-s cam nebuna, copilul n-are de unde sa stie ce vreau eu sa-i spun, asa ca ma calmez. Faza cu tavalitul pe jos o urasc de moarte! Sper si ma rog sa nu patesc asa ceva, ca nu stiu cum as putea proceda. Rasfatata e si printesa, dar incerc s-o potolesc, atat cat pot. Am noroc ca sotul meu intervine cand nu mai pot si ne mai calmeaza el.

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Diana!!!
Fetelor, asta e doar inceputul. Daca acum va pierdeti cumpatul, ce o sa faceti cd vine perioada cu adevarat grea? Sa vedeti la 2 ani, cd trec prin faza NU la orice. eu nu dau sfaturi, ca eu am 2 copiii care se tavalesc, plang, tot tacamul Dar eu nu-i consider rasfatati. Rasfatul e mai tarziu. Acum orice frustrare, le provoaca lor un tantrum. Va dati seama ca ei nu ne pot comunica ceea ce simt? V-ati gandit vreodata cum ar fi ca voi sa fiti moarte de sete, dar sa fiti in China si aia sa nu inteleaga o boaba din ce ziceti voi? Ati merge d enebune pe strada, ati incerca sa comunicati cu 1,2,10 pers si apoi, cd v-ati da seama ca vorbiti cu peretii ce ati face? Nu v-ati enerva? Cam asa e si la ei. Dar noi deja stim sa ne calmam, nu sa ne tavalim.
a nu se intelege ca eu nu-mi pierd rabdarea..ohoo. Dar incerc sa gandesc rational, sa nu ma rastesc, sa iau o gura de aer si sa incerc sa-mi inteleg copii. Nu-mi reuseste tot timpul, dar incerc. Si nu suport sa mi se spuna ca sunt rasfatati. Cum poate un copil de 1 an sa fie rasfatat? E doar iubit si atat. Punct.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

La multi anisori Robert Alexandru bebe de Anymona! Sa cresti mare, sa fii sanatos si sa-ti bucuri parintii in fiecare zi!

La multe lunite si celorlalti sarbatoriti:
Eduard Andrei bebe de Hera25
Amelia bebe de onniex!
Sa cresteti mari, sanatosi si ftrumosi!

Mergi la inceput

Robert Alexandru!
Anymona, te asteptam sa ne mai povestesti despre flacaul tau.

==========
Corina

POZE

Mergi la inceput

La multi anisori ursuletelor sarbatorite azi:
Alexia Stefania bebe de unique
Blanca bebe de abe!
Sa cresteti mare, sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii!

La multe lunite si ursuletilor mai micuti sarbatoriti azi:
Delia bebe de fluturasha23
Vlad Andrei bebe de roxana-ioana
Natalia-Ioana bebe de DANA26!Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!

Mergi la inceput

La multi ani ralucaspm, frumoasa mamica! Sa fii sanatoasa, sa-ti vezi puiul mare, frumos si sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

hello!!! va multumesc mult pt urari!
desi nu am mai scris de mult, intru periodic sa va citesc. pt ca eu nu apuc sa stau la calculator, intru pe net numai de pe tel sau tableta si din acest motiv prefer FB-ul, fiind mai usor de accesat aplicatia de pe tel. insa imi este tare dor de forum si o sa incerc sa va scriu mai des.
noi suntem bine, sanatosi (pana acum nu ne-am confruntat deloc cu viroze, febra etc...doar vreo 3 zile de muci tratati cu apa de mare). asta in conditiile in care Clara merge la gradi unde este colcaiala de virusi. deci, inclin sa cred ca fructele goji, macesele, catina, germenii de grau si floarea soarelui, frunzele verzi crude cu care ii indop in fiecare zi pe amandoi isi fac treaba.
altfel, ce sa va mai spun...e minunat sa ai doi copii, sa-i vezi impreuna, cum se joaca, cum se cauta unul pe altul, cum rad etc. e greu, dar foarte frumos. nu-mi vine sa cred ca am ajuns sa am baiat asa mare de 11 kg si 80 de cm de la un pisoi nascut prematur la 32 de sapt cu 2 kg si 47 cm. nu avem deloc probleme cu mancarea...rade tot, nu mai sta deloc la schimbat, face si cativa pasi singur, se joaca foarte zgomotos....dc nu sunt atenta si ii las pe amandoi sa se joace liber imi transforma casa in haos.
Corina, si R are un pic de hypospadias. foarte putin....mergem periodic la dr sa vedem cum evolueaza si in fct de asta il vom opera sau nu. deocamdata nu il afecteaza deloc...urineaza ok, jetul este neintrerupt.
urez si eu La multi ani ursuletilor sarbatoriti!!!!
va pup.....am scris de pe tel...sper ca am fost cat de cat coerenta

despre petrecere: 18 noiembrie (vineri), ora 17, restaurant Riviera (pe malul lacului din parcul national. pct de reper: stadionul national, b-dul basarabia, p-ta muncii). bineinteles ca se poate veni cu toata familia. nu avem meniu impus, fiecare plateste ce comanda din meniu. vom avea un tort maaaare, in fct de nr de participanti. restaurantul ne pune la dispozitie o sala numai pt noi, in care vom amenaja un loc de joaca pt pitici...fiecare aduce cateva jucarii, vom avea si piscina cu bile etc. dc sunteti doritoare (si sper ca sunteti) ziceti...ca sa va trec pe lista

Mergi la inceput

Anymona, ma bucur ca ti-ai facu timp sa ne mai scrii. Imi pare asa rau ca nu ajungem si noi la petrecere. E chiar de ziua Ariannei si noi am pus petrecerea ei la 18.

==========
Corina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Cucul BUNA!

Adi felicitari pentru ZECEKILISTI! chiar ca au luat super bine de la 1.4 la 10 intr-un an ! uau! Scoru la pufe e 7.5 la 9.3 (ne-a tinut in spate pneumonia ce sa-i faci)
vad ca dai NAN - treceti la Nan3 sau direct la junior? Eu am luat deja junior ca ala nr trei se incheaga teribil am vazut, se face vascos. Am gasit oferta buuna la Cora 40lei/800gr. Si incep sa trec treptat acu. Sper sa nu le defectez.
PS cum a fost sarbatorirea?

Amelia ce draguta esti tu cum zici la multi ani la toti sarbatoritii! strigi catalogu..

Of ce s-a ales de odisea asta, maj nu prea mai intra. Da e normal imi imaginez k mamicile sunt ocupateee!

Ah anu trecut pe vreme asta eram internata la mentinere sarcina, cu tensiune, si edeme..si big burtoy. Dar totul a meritat! Mai nou le vad cum interactioneaza intre ele din ce in ce mai mult, cum Mara o pupa pe Ilinca. Cateodata le las sa se joace singurele sa pot gati si aud niste chiuieli, niste raseete..Ce fac ele: se fugare sugubinistic una pe alta si rad una de sau alta

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput

La multi anisori ursuletilor care implinesc azi primul an de viata:
Sara Mihaela & Marta Gabriela 2 bebe de JoAnn
Matia bebe de Alina1984
Sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti numai bucurii!

La multe lunite si ursuletului Nicholas bebe de ralucaspm! S\a cresti mare, sanatos si frumos!

Sugubina
esti o draguta!

Mergi la inceput