Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (68)
Raspunsuri - Pagina 4
bpaula spune:
MoniQQ si eu, si eu ca tine..dar te asigur ca atunci, cu durerile de la contractii o sa stai cracanata cum ti-or zice ei numai sa iasa bebe . Plus ca nu sunt asa multi oameni, moasa, doctor, cand vine bebe par si cei de la neonatologie.
Si la cezariana tot nu esti acoperita in partea de jos deci nici un avantaj. Sa nu mai zic ca m-au umplut cu betadina pe burta si pe picioare si pana am reusit eu sa ma spal cat de cat am ingalbenit vreo 2 camasi.
Eu am mai povestit, dar nu stiu daca tii minte si repet. Eu am fost in travaliu ore multe si in final am ajuns la cezariana. Deci ma pricep la ambele, mai putin partea cu expulzia bebelui si taietura jos. Si daca as putea as alege tot nasterea naturala si acum.
Lia73 spune:
tup tup si yo sa semnez condica
moniq, la ce dureri ai atunci nu vezi in fata ochilor nic
deci nu o sa ai jena
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +33 Matei Ioachim
bpaula spune:
Lunny uite asta ma deranjeaza si pe mine acum. Prima data bebe a fost pregatit de travaliu sa vina pe lume, chiar daca l-au scos pe alta parte. Dar acum nu vrea doctorul sa ma lase macar sa se declanseze contractiile si apoi sa ma taie.
O sa mai incerc sa il conving atunci cand o sa vrea sa stabileasca data. Ii zic ca sunt plecata din oras
Edit: ca uitat sa zic, Anna si la tortul tau cu mere ma bag, tot ce e cu mere sau branza dati la mine.
luny spune:
Paula, iti doresc sa-ti iasa naserea asa cum vrei tu.. nu ma pricep la chestia asta, a doua nastere dupa cezariana, dar Ralu sigur are ceva de spus iar atitudinea medicilor ref la asta, cred ca e deja cunoscuta, ff putini se baga la vbac, dar la ce spui tu, nu stiu, n-ar fi o ideea rea, dar si medicul trebuie sa aiba deschidere...
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
a nascut Luciu..
Wildorchid spune:
Paula, Anna, va multumesc
Acum am vazut si eu la stiri ca a nascut Luciu.Bravo ei, nu e deloc simplu sa duci o astfel de sarcina...
Emma 30 saptamani
Wildorchid spune:
Corina, Bianca, va multumesc si voua
Sarcina usoara in continuare si bebei sanatosi la toata lumea.
Emma 30 saptamani
ralu_t spune:
fetelor sunt si eu aici, ciesc din umbra fiindca ma simt mica, neputincioasa si speriata...am facut greseala sa citesc pe net despre pb asta, sunt cu nervii franjuri (efectele hipoxiei intrauterine)...azi m-a trimis gineco la medicul de garda din maternitate, care dupa o ora de chinuri mi-a "masurat" 2 indici doppler si o data au iesit mai bine, o data mai prost....deci nu se stie cum e... fata pare ca ar fi crescut mai putin decat trebuia (a luat doar 300g in 3 saptamani), dar iarasi mi-e greu sa ma pronunt, la cat de prost era ecograful ala (si s-ar putea si medicul sa nu fi fost prea preiceput) si la cum stiu ca difera masuratorile in functie de mm... cred ca am dat banii degeaba. ma agat si eu de speranta ca CTG-ul a iesit normal, bebe parea ca se simte bine in burtica.
o sa merg pb marti la ecografistul care mi-a facut morfofetala si refaca el masuratorile. vedem acolo ce diferente apar/daca apar. oricum imi vine sa-mi iau campii de neputinta si de stres, abia astept sa treaca zilele pana marti
va multumesc pentru mesajele de incurajare, cateodata sunt optimista, alte dati sunt tare pesimista, hormonii in mod clar nu ajuta.
ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 34+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...
Wildorchid spune:
Ralu, hai, curaj ca va fi bine, nu te stresa. Oricum mai sunt 2 zile, mai e putin pana vei veni cu vesti bune de la eco.
Emma 30 saptamani
luny spune:
Ralu, sigur, sigur e bine fata ta,nu se poate altfel!! tin pumnii si ma gandesc la tine!!!imi imaginez cat stres si stare rea trebuie sa ai..