Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (68)
Raspunsuri - Pagina 3
luny spune:
sa stiti ca eu ii dau dreptate lu' Aris, nu mi-e rusine sa recunosc, dar la mine zau ca nu e/ nu a fost nicio diferenta tehnica iar acum insarcinata, gandindu-ma cat de 'hormonata' sunt acum .. parca e mai bine ca niciodata pe partea asta, pacat ca nu avem si suficient timp, pe cat chef as avea eu stiu ca ptr multe dintre voi e exact invers, mai ales daca sunt probleme, dar cu siguranta dupa nastere, la cca 2 luni, lucrurile vor incepe sa reintre in normal!
sincer, daca mie mi-ar fi spus ceva atat de hilar medicul, il schimbam chiar si inainte de nastere cu o saptamana! nu mi-ar mai inspira incredere deloc, cat tupeu, comoditate si... pe bune, mi se pare o insulta la adresa inteligentei oricarei femei... dar nah, eu sunt mai hotarata asa, de felul meu, si nu-mi place prosteala asta pe fata de nicio culoare..
pfiuuu, ce fel arata cozonacul ala!!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
corina_s spune:
maaaama paula cum arata cozonacul ala
va trimit si eu o tarta cu mere ca dulciuri vad ca am chef sa fac, insa mancare....ioc
29+
ane2 spune:
Aris asa e, iarna la noi e blanda insa in case ingheti de frig daca n-ai AC sau centrala.
Apropo de patenia ta...Acum cativa ani am prins o fata cum fura din incasari si la fel ca si tine mi-a fost mila de ean-am chemat politia , sigurul lucru care l-am facut a fost so dau afara, coincidenta sau nu la cateva zile a furat dintr-un supermarchet si a fost inchisa.
Wild , felicitari ptr grasunica
Paula cozonacu tau arata demential
Brambu ce faci? ce face S?
Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
27 sapt
bpaula spune:
Corina eu ma bag la tarta cu mere, daca se poate 2 portii ca doar stii, trebuie si pentru bebe
Nasoala situatia Aris, ce sa zic, uneori e bine sa mai si ierti daca sunt "accidente" dar daca continua sa faca la fel nu ajuta la nimic binele pe care incerci sa il faci.
Cozonacul o arata bine, e bun si la gust dar clar trebuiau mai multe pere decat zice reteta
bpaula spune:
Aaaaa si un sfat pentru fetele ce mai vor un copil dupa acesta. Daca pastrati hainute si jucarii, cand le dati deoparte etichetati si voi cutia sau punga cu varsta pentru care sunt bune. Sa nu patiti ca mine si sa faceti selectia cand sunteti cu burta mai mare ca voi
anna-mama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bpaula Aaaaa si un sfat pentru fetele ce mai vor un copil dupa acesta. Daca pastrati hainute si jucarii, cand le dati deoparte etichetati si voi cutia sau punga cu varsta pentru care sunt bune. Sa nu patiti ca mine si sa faceti selectia cand sunteti cu burta mai mare ca voi |
Si ca mine, ca si eu trebuie sa iau toate pungile de haine la mana
Lia, ma bucur ca esti acasa, bine si tu si bebe
Emma, felicitari pt grasunica, ai fetita mare
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 28+ cu minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Corina, si eu vreau tarta cu mere
Paula, arata delicios cozonacul tau, norocul tau e ca nu prea imi pace cozonac in general, altfel nu mai ramaneai cu nimic
Dau si eu tort cu mere, ciocolata si frisca naturala!!!!
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 28+ cu minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
MoniQQ spune:
citat din mesajul lui bpaula Eu sunt suparata ca nu prind marirea de salariu de anul asta, si asta dupa 1 an si 2 luni, totul din cauza ca intru in concediu cu 2 saptamani mai repede. Ar trebui sa stau la munci pana pe 26 Noiembrie (asta e si DPN), cum mai am 6 zile concediu, atunci ar trebui sa vin pana pe 20 (dar asta ar putea fi data cezarienei). Poate ma opereaza medicul la birou cat mai fac una alta Ufff ce reguli tampite. |
Mda, asa si la mine. Marirea de anul asta = ioc pentru ca nu o sa fiu la serviciu in feb/martie, marirea de anul viitor = ioc pentru ca nu voi avea minim 3 luni lucrate pe 2012.
MoniQQ spune:
Revenind putin la discutia despre nastere naturala vs. cezariana. Mie la naturala nu mi-e atat frica de durere cat de rusine/lipsa de intimitate. Adica mi se pare imposibil sa ma relaxez sau sa am o atitudine pozitiva cu picioarele cracite intr-o sala de operatii cu naiba stie cati oameni.
Ma rog, banuiesc ca e relativ greu de inteles si intr-o oarecare masura o tampenie... eu sunt din aia de se acopera cu 7 prosoape cand ma schimb in vestiar la sala :D
luny spune:
citat din mesajul lui MoniQQ Revenind putin la discutia despre nastere naturala vs. cezariana. Mie la naturala nu mi-e atat frica de durere cat de rusine/lipsa de intimitate. Adica mi se pare imposibil sa ma relaxez sau sa am o atitudine pozitiva cu picioarele cracite intr-o sala de operatii cu naiba stie cati oameni. Ma rog, banuiesc ca e relativ greu de inteles si intr-o oarecare masura o tampenie... eu sunt din aia de se acopera cu 7 prosoape cand ma schimb in vestiar la sala :D |
sa stii ca inteleg, si eu sunt la fel, nici topless n-am facut vreodata.. insa in cazul nasterii, n-am vazut legatura si nu a mai contat nici jena, nici nimic, asta ptr ca am lasat orgoliul meu de-o parte si am pus infinit mai presus binele copilului meu, si indubitabil o nastere normala e mai sanatoasa si mai lina ptr un copil, decat o cezariana... la fel si ptr mama!
n-am nimic cu cezariana in caz de probleme meedicale, Doamne fereste, din contra, daca e cazul, asta e situatia! dar la cerere... e alta discutie, insa fiecare alege cum vrea, in final...
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!