Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (68)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Ralu incearca macar putin sa te linistesti pana te mai vede si altcineva, sau pana marti si nu mai citi pe net.
Eu citind pe net, in timp ce imi faceam niste investigatii, am ajuns la concluzia ca am intoleranta la gluten. Si tot asa stres si stres, amansem biopsia pana dupa sarbatori ca macar sa mai pot manca o data bunatati In final nu stiu ce a fost dar nici intoleranta la gluten nu aveam/am.

E greu sa stai linistita, probabil si eu m-as agita foarte tare in locul tau, insa poate reusesti cumva, macar un pic.
De priceput nu ma pricep la indicii astia si la artere si restul, mie medicul nu mi le-a zis niciodata, nu stiu nici cat are colul..dar daca ar fi ceva cu sarcina mi-ar zice el.
Ne rugam si noi sa fie bine cu bebele tau si o sa fie. Ia uite la Lia ce departe a ajuns cu sarcina de la atatea ganduri bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

ralu.. in astfel de situatii sunt sigura ca si noi am reactiona la fel..cum sa nu se agite o mama cand e posibil ca puiul ei sa nu fie bine..insa o sa vezi ca bebe e bine si ti-ai facut griji degeaba
gandeste-te ca simte si bebe starile tale si il agita si mai mult
nu mai citi nimic pe net ca nu iti face bine..ocupa-ti timpul cu T sau orice activitate ce te distrage un pic
te asteptam cu vesti bune de eco

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

ralu, stresul face rau
parca te si vad marti cum te amuzi cand iti amintesti ce panicata erai zilele astea

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +33 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

fetelor nu aveti cum sa ramaneti pudice dupa o nastere indiferent pe unde iese copilul. ce credeti ca la cezariana nu va craceste oricum sa va puna sonda urinara? nu sunteti oricum expuse in zona genitala?ca doar taietura se face fix deasupra linisie parului pubian. cadrele medicale nu vad zona aia decat asa cum vad si un ficat sau o splina, zau. oricum dupa o nastere va trece senzatia asta. la cate persoane o sa va urce pe masa ca sa verifice operatia, epiziotomia si lohiile
stiu ca suna aiurea, dar o sa vedeti ca avem dreptate dupa nastere. in acele momente corpul vostru nu are nici o treaba cu sexualitatea, nici pentru voi nici pentru cei aflati in jurul vostru.
si tzin sa mentionez ca si eu sunt pudica, merg in vama dar cu costul de baie pe mine, nu fac topless niciodata si am redevenit la fel de pudica dupa nastere. doar ca atunci nu am avut nici o greata si asta probabil pentru ca toti se purtau asa de relaxati si natural cu partile mele intime incat nu am avut deloc o senzatie ciudata.
nici macar fata de un rezident care clar avea alte interese, nu eram pacienta lui sau a medicului lui, nu era nici macar de garda cu toate astea a venit de zeci de ori sa ma verifice si in timpul nasterii si dupa, de cateva ori pe ziera de rasul curcilor cum ii curgeau lui balele dupa mine pe acolo si eu ma prabuseam de ras la gandul: ce Doamne iarta-ma vede barbatul asta sexi la mine in momentele astea

ralu - impuneti un pic de calm inca cateva zilenu cred ca exista posibilitatea sa se intample ceva cu copilul in astea cateva zile ca doar nu erau inconstienti sa te trimita acasa in conditiile astea

mama de mic +s30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Ralu totu o sa fie bine ai sa vezi si incerca sa te linistesti stiu ca ti-e greu dar fao ptr bebelina.

Aris sigur erai sexoasa si in momentele alea

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

aris, esti tare rau n-am cum sa nu fiu de acord cu tine!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

v-ati uitat pe pro tv?
au spus cu cine a nascut luciu?

bebelinul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Eu n-am vazut stirilela cate sapt a nascut?toti 3 bebei sunt bine?

Anita mami de printesa,
Rachella Alexia - si
27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

v-ati uitat pe pro tv?
au spus cu cine a nascut luciu?

bebelinul meu scump

Cu dr. Suciu.

Buna seara burtici!

27+ Sofia

Mergi la inceput
Mergi la inceput