Prietene la bine si la greu - 138
Raspunsuri - Pagina 6
monis5 spune:
Poate vreti www.stumbleupon.com/su/1GPcWk/thepioneerwoman.com/cooking/2008/04/springy-flower-pot-desserts-a-blast-from-my-past/" target="_blank">sa va socati musafirii , mai ales acum cu atatea petreceri
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Poate vreti www.stumbleupon.com/su/1GPcWk/thepioneerwoman.com/cooking/2008/04/springy-flower-pot-desserts-a-blast-from-my-past/" target="_blank">sa va socati musafirii |
Rares - clipe si zambete
LiviaG spune:
Neatza buna de la Ms!
!
In primul rand, dati-mi voie sa il felicit pe primul aniversat al lunii:
LA MULTI ANI DAVID!!!
Miany, scuze ca nu mi-am facut timp sa scriu ieri, dar cum a venit sotul meu acasa, am ramas la povesti si netul a trecut pe locul doi!
De asemenea, vreau sa ii urez un LA MULTI ANI si sotului lui MONIS! Distractie placuta azi!
Referitor la nsterea prin cezariana, fetelor marturisesc ca imi e teama sa mai incerc natural, ca Janisz s-a nascut aproape asfixiat, si sincer am eu un pitic pe creier ca de atunci a ramas cu probleme mari cu transpiratia...transpira foarte mult. Am mers si la un endocrinolog si la dermatolog si mi s-a spus ca asa e organismul lui, dar...in fine, poate e doar piticul meu...
Va las.Revin mai tarziu!
O saptamana frumoasa tuturor
laurairina13 spune:
Vin si eu cu intarziere sa felicit pe Davidutul de 2 anisori, sa cresti mare blondinule si sa ii bucuri mereu pe ai tai!!
si pe sotz de Monis, LMA sa ai grija de Santi si sa o mai lasi si pe mami lui sa respire pe la concerte din cand in cand
Complicat bre sa sochezi musafirii dupa reteta aia
Biara, long time no see, bine ai revenit, baga repejor mesajul pierdut, ca prea nu mai stim nik de voi!
De Broscuta nu mai stiu nimic de prin august, ne-am intalnit intamplator pe faleza, Iulia ei e o blonda frumusica fooooc, am retinut eu bine ca vorbea deja frumusel, si ca tot mofturici e la mancare in continuare. Mami a ei lucreaza si nu mai apuca sa intre pe forum..
Lumi, acusica ii faci ziua Annabellei in casuta noua
Iaca si neste pozici cu bufleiul, Amalia si bufleica de mama lor
laurairina13 spune:
Hahaha, veneam si eu sa o laud pe fiimea, inafar de faptul ca are doar cred 20 cuvintele mari si late in vocabularul ei amplu, ca stie sa faca diferenta intre rece si fierbinte, si daca ii dau ceva rece de la frigider zice 'ece', sau daca nu vrea sa manance ceva ca i se pare cald spune 'febinte'..
Dar de bine ce voiam sa ma laud, zic sa bag ochiu si la flacaul lui Cory sa vad, mi-a picat fatza, si propozitii si toate cele stie el, nu mai pun ca se pregateste de primit pe de pe acum.
laurairina13 spune:
Intrebare: ii tai unghiutele lui Dragos de cand am venit acasa, si vad ca ii cresc incarnate. Pana acum la 4 unghii a patit asa, face punga de puroi la colturile unghiei, ea creste inafara pana la urma.. Evident ca nu reusesc sa i le tai perfect drepte cum zic astia ca sa nu ii intre in carne unghia, ce sa fac?? Sa nu i le tai, ma dispera ca tre sa ii tin mereu manusi, care toata ziua ii zboara din maini si inevitabil se zgarie pe unde apuca..
monis5 spune:
Neatzaaaa
Multumesc de urari, tati da o capucina, frapucina si niste croasante calde, asa de dimineata. Acu le-a preparat ca a fost cu Iulian la gradinita (premiera! ).
Ramonika, sanatate multa si rapida!
Cory, ce fain vorbeste Andreiu . Si ce tare cu chestia care s-a "lipit" pe cap . Iulian si-a schimbat total obiceiurile, de unde era cu urlete seara pana primea laptele, acum nu mai bea la culcare decat rar. Bea apoi la 12-1-4-5 sau 7. Bea si daca a baut seara. In alte zile, daca a baut seara / noaptea, dimineata nu mai baga. Deci nu stiu sa spun cum face exact . Ne adaptam din mers.
Dymomo ce mai serios, tot raceala, nu? Hai sa va faceti bine in grup
Miany asteptam full report si poze. Abia astept sa aud ce a zis David, cum e el vorbaret.
Dana ce faceti voi?
Livia sper sa nasti prin cea mai buna metoda pentru tine
Licu unghiile de la mana se taie rotund si alea de la picioare drept. Acu ce-i drept, n-am mai auzit de unghii chiar incarnate la varsta asta... Insa cred ca e folositor sa le tii cat mai scurte, asa nici nu au cum sa intre in carne si nici nu aduna mizerii pe sub ele (plus ca nu se zgarie). Cred ca poti tampona cu putina betadina colturile. Vazut copilasii frumosi foc-foc-foc
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
dana n. spune:
Neata!
Monis, multumesc de intrebare...suntem bine in mare. In ultimul timp am avut vreme f frumoasa si am incercat sa profitam din plin...astazi este zi libera la noi, se sarbatoreste ziua unificarii Germaniei asa ca avem weekend prelungit.
Nu in ultimul rand, sa va traiasca sotul respectiv tati de Iulian. Multumim de cinsteala
Licurici, sunteti minunati ai doi copii superbi iar tu esti o mami la fel de superba. Te simt mai linistita...sa inteleg ca este din ce in ce mai usor?
Despre unghiute si eu stiu ca si Monis: la picioare drepte, la manute rotunde. David are mereu probleme la degetele mari de la picioare...din fericire nu este f grav.
Biara, bine ai revenit!
LiviaG, sunt atat de aiurita incat nu mai stiu daca ti-am urat bun venit daca nu, iti spun acum
Lumi, felicitari ptr mutare...complicatiile aferente cred ca nici nu mai conteaza. Cand mi-a propus al meu sa ne mutam la casa nu am fost deloc incantata...dar cand m-am vazut aici m-am indragostit. Multa sanatate Alexei.
Ramonika, multa sanatate!
Cory, ce tare este Bubu...David inca se manifesta asa: http://www.youtube.com/watch?v=JA0xNsZbmfA
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 32+ cu
laurairina13 spune:
Dana, pare mai usor ca m-am obisnuit iar cu noptile nedormite, cu ideea ca suntem 4 si nu 3, cu urlete si plansete fara numar seara..Si mai ales ca, dupa cum va spuneam si zilele trecute, Amalia e la socri dimineata de la 8-12, si dupa 12 cand e si ea acasa e si sotul, rareori e prins cu munca mai tarziu. Deci, de asta pot sa spun ca e usor.
Vazut Davidutul haios, asa e si Amalia, zapacita, zambareata, numai mutrite pe ea, alearga nonstop cand e pe afara, si cu bebeluseasca ei dupa ea.
lylyana.ion spune:
salutari!
Zic si eu tot cu intarziere LA MULTI ANI DAVID BY MIANY
de acum o vom tine numai in petreceri
tati de Iulian!
Monis, cum a fost la gradi. a plans si dupa el?
Licu, tare frumusei sunt puii tai!
Lumi, sa va fie de bine casuta cea noua si masina!
cu alergiile nu am mai facut nimic, cum s-a racit putin afara cum a facut muci si am bagat aerosoli...
cand vine sotul din delegatie mergem la alt dr sa mai aflam o parere...
va pupicesc pe toate!!!