Prietene la bine si la greu - 138

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

La Multi Ani Domnule Santiago, sa ne traiesti si sa ne canti frumos mult timp de acum in colo

La Multi Ani Germanica

Licu sunteti mortali, incearca sa tai unghiile pana sa creasca, baga betadina cum zice si monis

Inca nu am mers la gradi, azi si maine suntem la stramamaie la craiova, miercuri mergem negresit

Miany cum v-ati serbat?

Intrebare, ce stiti de ranitidina, am arsuri groaznice si medicul a zis sa iau 30 zile, nu as cam lua, Diana ?

Va pup inainte sa fuga 3g-ul

Biara hai reia mesajul sa stim de voi

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 27+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Multumesc de reprimire , doar acum am reusit sa ma loghez, am sperat aseara da mandra mea s-a culcat la 1 jumate si eu am azut lata langa ea
Despre noi : suntem bine, experimentam in fiecare zi, ne inscriem si noi in randul fulgusorilor grevisti, ma dispera nu mai vrea fructe , legume, iaurt, adica mai nimic nu este bun, nu mai stiu ce sa ii dau la micul dejun, de o saptamana suntem cu tuse productiva si ceva mucusori eu am fost factorul de infectie ( de o luna o tin tot intr-o tuse, ar trebui sa merg sa imi fac si o radiografie da nu reusesc sa o las pe maia cu cineva)
Un mic bilant de un 1 an si 10 luni :D - adica incepe lauda:
- am scapat de pampers, ce ma ingrijoreaza ca se tine uneori si 5 ore (noaptea mai ales)mama nebuna stiu :D
- cu vocabularul stam asa si asa, prefera foarte mult comunicarea prin semne, poate ca vede ca ne intelegem asa si nu se chinuie sa pronunte cuvintele, spunem : bavo, baie, tal, doi, toto = cocos sau cheama cainele, nana=pasare, pisica, floare, in functie de situatie, numara pana la trei cand are chef, mai mult cand se joaca cu creioanele, e inebunita dupa masini (aici m-a omorat daca as avea masina sa stea in ea cred ca ar fi cea mai fericita.)
trimit sa nu pierd iar si continuam :D Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput

Cuvinte pe care le mai spunem : hopa = topogan,bobo=bubita, pointa= hinta, de la hinta-polinta, nu voe, haida, stai, megem, tage, si inca cateva care nu imi vin acum in minte , a da ne rapsunde cand stranutam spune tate=sanatate, si ne atrage atentia cand uitam sa ii spunem si ei
A si ma mosteneste pe mine si eu cand eram mica eram peltica si vad ca acum si ea, foloseste t in loc de c, asa ca va dati seama ce iese cand zice tata si de fapt imi spune ca vrea sa faca kk
Ii place foarte mult pianul, are cateva jucarii cu clape se aseaza la ele si canta apoi se intoarce catre noi si asteapta sa o aplaudam, cred ca am in casa o mica artista ma innebuneste cu ce mutre face si grimase .
Ne inscriem si noi in randul copilasilor care nu vor sa imparta jucariile, oricat i-am explicat ca nu e frumos incepe sa strige nu, nu, nu.,cum vede ca se apropie cineva de jucariile ei, doar cand primeste ceva la schimb si o intereseaza pe ea e de acord sa faca schimb
Se anunta o mica d-soara cocheta, cum ii pun sau isi pune ceva in par sau haina noua, fuge la oglinda sa se admire, iar pe mine ma innebuneste sa ma machiez, vine ma ia de mana si ma trage in baie si isi duce degetelul la ochi si la buze si striga mama, adica sa ma fac pe ochi si rujez, iar daca o intreb sa se faca mama frumoasa?, rade cu gura pana la urechi si striga daaaaaaaaaa Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Am scris un mesaj si l-am pierdut

Vroiam sa urez LA MULTI ANI DAVID de mami Miany!

si LA MULTI ANI pt tati de Iulian Multumim mami pt tratatie.

Scuze ca-s asa telegrafica, am fost la Ema in week-end, ne-am intors de dimineata, fuga la lucru, pe seara trec si pe la stomatolog unde am programari toata saptamana

Licu ce fetita mare s-a facut Amalia Ai 2 pui minunati, imi place ca Dragos are falcute!

Lumi, ce frumos ca ati marit familia cu inca 2 membri...unul mic si unul maare Sa aveti parte numai de bucurii in noua casa. Aaa sa stii ca deja am facut de 2 ori sufleul de conopida, este f bun.

Raluci ai incercat dicarbocalm? Pe mine ma ajuta si aveam asa cum spui tu niste arsuri urate tare...ii spuneam sotului ca o sa nasc copilul cu cozi deja. Ma mai ajuta laptele baut asa caldut.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

La Multi Ani, David!

La Multi Ani, tati de Iulian!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Raluci, in sarcina stiu ca e permis Malox, de ranitidina nu stiu nimic.

Lumi, sa stapaniti sanatosi casa cea noua! noi mai avem de "umplut" casa cea noua, deocamdata iarna asta o vom petrece in apartament.

Mergi la inceput

Dana tot am vrut sa iti scriu, si eu am avut diabet gestational cu administrare de insulina, cu regimul nu reuseam sa tin in loc glicemia, rezultatul a fost o Maia mare si lunguta, ce vroiam sa iti spun nu te stresa ca si stresul ridica glicemia , dupa ce nasti mai mult ca sigur ca totul va reveni la normal.
Licurici frumosi mai sunteti
MonisLA MULTI ANI pentru tati de Iulian
Raluci despre arsuri nu prea stiu ce sa iti zic, sotul ia ranitidina si reactioneaza foarte bine la ea cand are arsuri, dar nu stiu cum se impaca cu sarcina
Gravidutelor felicitari pentru minunile din burtica, sa aveti parte de sarcini usoare si bebei sanatosi.
Lumi felicitari pentru mutare, am o invidie din aia ++++++++++++ , tot visez si eu la o casuta mica, da cam slabe sanse cu criza asta ,
apropo ce i-ai dat pisicoasei pentru tuse, ca vad ca si Maia s-a molipsit de la mine de o saptamana (iar pe mine ma tine de o luna ) sper sa nu ajung si cu ea asa.
Hai ca v-am facut capul calendar fug sa fac de mancare si sa strang prin casa cat imi doarme pitica.

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

La multi ani, DAVID, sa cresti mare si sanatos! Sa ai mult noroc in viata!

Si la multi ani Monicai si taticului de Santi, sa aiba parte numai de zile frumoase!

Despre picaturi de nas in plus fata de apa de mare, eu utilizez la raceli mai serioase Vibrocil, dar incerc sa folosesc cat mai rar si cat mai putin. Am auzit su de bine despre colargol, insa nu se gaseste la orice farmacie.

Joculetele alea Many mie imi par cam migaloase pt ei, spun asta gandindu-ma la Ana si la cata rabdare are ea, evident depinde de copil.

Diana, te pup si ma bucur ca ne-ai scris, ca mereu, un mesaj organizat si dinamic. Pupici copiilor si tie succes la serviciu. Cand vei incepe? Parintii tai au venit in vizita prelungita sau definitiv?

Ma bucur ca am aflat cate ceva si despre Stephy, sanatate lui Iustinut, sa se faca bine.

Magda, am reusit sa citesc din urma si de pe blogul tau, ce frumos creste Rares, ma bucur de vestile bune, mamadenota10.

De azi am intrat si noi in randul fulgusorilor gradinari. Prima zi a fost fff ok, mult peste asteptari, cu Ana interesata de tot ce s-a petrecut acolo si pozitiva tot timpul, a mers fara ezitare cu educatoarea in clasa. Mai rau a fost pt mine pt ca am stat acolo 4 ore si am aflat detalii despre care mai bine nu stiam, astfel meniul printat nu zice chiar tot, insa bucatareasa da si asa am aflat ca laptele cu cereale de dimineata e lapte cu cereale si cu ciocolata, ca crema de branza e telemea sarata si ca ceaiul e indulcit cu zahar. Emoticonul pe care il urasc: , dar nici situatia nu e roza...

Marea mea grija legata de statul afara s-a confirmat, mi s-a spus clar ca atunci cand ploua se sta in gradinita. Azi, cu soare afara si 20 de grade mi s-a explicat ca e racorel, asa ca s-a iesit afara de la 11.10 pana la 11.35, atat. Am luat-o pe Ana acasa si am mai fugarit-o pe drum, am mai ocolit blocul de 3 ori etc ca sa faca ceva miscare, cert e ca acasa s-a foit in patut o ora pana sa adoarma, atata de "extenuata" a venit de la gradinita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

La multi ani tati de Iulian, multa sanatate si multe impliniri de tot felul.

Dozz felicitari ptr. Ana, sper sa aud ca asa este tot timpul.
Cand a inceput Vlad gradi mi se parea tare saracacios mic dejunul, care mai mult seamana cu o gustare, insa este ok. Iaurt cu fulgi de porumb, fructe cu biscuiti, cascaval cu castraveti etc. Ma bucur tare mult ca nu sunt incluse mezelurile, dulceturile si ceaiul indulcit/neindulcit. Daca unul din copii are probleme cu burtica sau de alta natura care sa necesite ceai, mama ii duce de acasa ceai si este dat copilului in loc de apa.
La noi azi a fost prima zi de masa (oficial) la gradi. A fost ok, a mancat cateva linguri de ciorba si aproape tot felul doi. Cand a ajuns acasa am stat un pic de "vorba" si pe urma a zis "mama nani" s-a intors de doua ori si gata somnul.
Noi suntem singuri, tati este la Cluj cu soacra, are programare la mai multi doctori, mai multe pareri si maine un computer tomograf. Nu vreau sa ma gandesc la verdict, care usor a fost spus, nu vreau sa ma gandesc ce va face sotul, care si-a pierdut tatal, bunicii care l-au crescut si situatia dramatica (ptr. el)cu soacra. Imi este tare teama cum va conduce pe drumul de intoarcere si mai trebuie sa pozeze bine la nunta sambata. Am noroc cu un verisor, dr. care a facut rezidentiatul in Cluj, acum este in Salaj dr. care maine merge cu ei peste tot, sper sa poata sa-l intareasca pe sot, care este cat Casa Poporului, dar in astfel de situatii e cam pierde.
Gata, sper ca nu am plictisit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna ziua tuturor!!!

in primul rand,un calduros La multi ani ptr.tati de Santi si sot de monis

in al doilea rand,multumesc inca o data ptr.urari si va dorim si voua asemenea ... va ,imi sunteti tare dragi!!!

petrecerea a fost o reusita,potrivit 'review-urilor'..toata lumea s-a simtit bine :si cei mari si cei mici....cei mici nu se dadeau dusi acasa...am fost la un club ptr. copii,unde erau 2 animatoare ,care s-au ocupat de aripa tanara ,formata din 10 copii ...i-au antrenat in tot felul de jocuri,au avut parte de surprize etc...cei mai mici,adica david ,verisoara lui si inca 2 prieteni au fost si ei pe acolo ,fara a participa efectiv (cum e si normal)....david a fost cuminte , a masurat sala aia de-a lungul si de-a latul,a stat si s-a jucat intr-o masinuta gonflabila plina cu bile, m-a innebunit cu masa de biliard,s-a dat in masinute ..nu a avut nici o treaba,a stat cu animatoarele ,le-a impuiat capul cu povestile lui,mai mergeam din cand in cand sa vedem cum stam cu mucii

la momentul X,adica al tortului, era deja putin obosit ,dar a rezistat eroic....a fost frumos:toata lumea s-a adunat in sala copiilor si indemnati de animatoare ,au inceput sa scandeze;sa vina tortul-sa vina tortul!! David era nedumerit si tot intreba "unde e tortul? unde e tortul?",dupa care a inceput sa strige si el sa vina tortul...a fost incantat de tort(ambassador,btw) si a remarcat imediat trenuletul din decor ; a suflat frumos in lumanare si statea cu ochii cascati de uimire in timp ce se canta "la multi ani"...la un moment dat, a zis "gata...nu mai canta copiii,nu mai canta muzica"...era destul de mult zgomot ,ca,deh,eram vreo 30 si de persoane....asa ca s-a dat jos din bratele mele si a vrut sa o uscheasca sus pe scari... a papat pizza alaturi de copii (fara kechup) cu manuta lui ,a degustat putina sampanie si s-a strambat ,a zis ca 'pisca limba si nu bea,ca doale bultica pe David'...

A primit o multime de cadouri care de care mai frumoase...abia am reusit sa le inghesuim in portbagajul masinii...bineinteles ,ca n-a avut nici o treaba cand toata lumea ii plasa cadoul....intruna din pungi ,a zarit o jucarie ,un 'compesol'(compresor,utilajul acela care are un tavalug in fata sau in spate) cum ii zice el care a fost musai sa-l scoatem din ambalaj...

eu nu mi-am putut stapani emotiile (mi s-au umezit ochii la momentul X) si i-am multumit lui DD ca mi-a daruit cea mai mare minune din viata mea !!! sper sa am suficienta putere si intelepciune sa-i calauzesc pasii sa fie ,in primul rand, "OM"!!!!

scuzati placintoiul....

Mergi la inceput