Sezatoarea canadiana (216)
Raspunsuri - Pagina 6
cge spune:
http://www.cours.fse.ulaval.ca/ten-20727/sitesdescours/000_20ete2007/TEN-22149-03/page_web/plandusite.html
Uitati site-ul pe care il studiem noi zilele astea.
A, si in noiembrie o sa fie concert cu Compact in Montreal.
Poate va intereseaza.
Diana, deci ai RDV ptr examenul de cetatenie ?
Bafta multa mai ales la de-sincronizarea datelor de examne.
Weekend placut,
Daiopri spune:
Felicitari admisilor scolari!
Dana, bravo ca ai supravietuit si felicitari pt copii cuminti si frumosi.
Tare imi e si mie teama de adolescenta... Dar ce sa facem.
Simo, bine ca dai ignore.Cel mai greu e sa fii parinte. Sa fie ei bine asta e cel mai important.
Noi suntem bine, cu nervisorii de 2 ani si incapatanarea specifica. Apoi cu scoala asta care ma zapaceste si ma streseaza ca mi-e ca nu fac tot ce ar tb. Noroc ca ma mai consult cu rocs
Sper ca pana ajungem intr-a 5 asa sa stim si noi ce si cum
Imi lipsesc tare mult discutiile stufoase de aici si de la vecine. Am invatat o gramada.
Exclusive cum mai e mama ta?
Ana, chiar asa, tu esti de felicitat mereu. Si nu mai zic de T
Va dorim tuturor sanatate multa (mai ales Dana si iselin) si sa aveti o iarna cat mai usoara
Maru unde esti? Denisa? Lorelai? Nelia? Nu ati primit mesaj ca Ira?
Si bineinteles salutari lui Ira!
Numai bine tuturor
Podeanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Daiopri Maru unde esti? Denisa? Lorelai? Nelia? Nu ati primit mesaj ca Ira? Si bineinteles salutari lui Ira! Numai bine tuturor |
dana ce m-ai binedispus pentru week-end! Mesajele alea nu se dau oricum asa si oricui.
Donia, ma bucur ca te-ai intors la sezatoare. sa ne povestesti mai mult de cele 3 luni de vacanta si bineinteles si de copii. Eu m-am operat la genunchi in 2009 dar nu am avut decit un chist.Nimic la os. Operatia a fost floare la urechi, juma de ora, pe mine m-a curatat si clasic cu cutitul dar mi-a bagat si camera ca vroia sa vada de ce se tot formeaza mereu. Recuperare usoara, repede si acum sunt ca noua.Daca gasesti un doctor bun e floare la urechi.
Simo,trebuie sa vad cum pun mina pe eseu sa vi-l pun aici.
dana , asteptam si de la tine impresii de vacanta cind ai timp.
Acum realizez ca cu boala mea nu am apucat sa va povestesc cum a fost in prima iesire in Cuba. Musai sa imi fac timp.
Weekend placut si vreme ceva mai frumoasa ca acum.
oanagabriela spune:
Simonna, ce bine ca te-ai intors
Diana, succes la examen si putere sa ajungi cu bina la vara viitoare
Dana, la tine si bucuriile si problemele sint duble
Eu imi aduc aminte de petrecerea pe care am dat-o la sfirstul liceului (ziua mea era cam la sfirtul anului scolar): am invitat aproape toata clasa, a fost f.frumos...S-a si baut, s-a mai si fumat, s-au mai si pupat perechile, dar totul cu moderatie. Si mai ales s-a dansat toata noaptea . Nu am avut deloc probleme, doar ca i-au cazut toate frunzele lamiiului pe care il aveam intr-una din camere (fiindca era asezat exact linga boxe si muzica a fost f.tare ).
Cristina (cge), noi nu stim inca daca mergem la Compact, dar mergem la piesa de teatru "Podul" si la concetul de colinde al lui Ducu Berzi.
Daiopri, multi pentru cele 2 comori
Ira, ce surpriza placuta , ma bucur ca sinteti bine cu totii. Dar tu nu mai dai lectii de vioara sau nu am inteles eu bine?
Tinem pumnii pentru scolarii care au examene simbata si duminica
Exclusive spune:
oanagabriela, multumesc de link - deja ne-am cumparat bilete la Micul Print pe 22 octombrie de la 3 pm.
cge, multumesc si de link-ul postat de tine; l-am frunzarit si l-am pus la favorite sa i-l arat lui Liz mai incolo.
Ana S. - tinem pumnii in continuare ptr. Tudor si stiu ca-l vei iubi no matter care va fi rezultatul examenului si sper ca i-ai transmis asta in subconstient
daiopri, multumesc de intrebare - mama e constant tot asa: nici mai bine nici mai rau, dar sta cu moralul mult mai bine ceea ce e foarte incurajator. Sper din tot sufletul ca si tu esti bine
dana p, ce povestesti tu acolo ... m-a strans un pic in spate, dar daca stau si ma gandesc bine, si la noi in liceu erau si erau, de ex la noi in clasa fetele eram linistite, pe cand la clasa fratelui erau mai 'altfel' ... o fata la 16 ani a facut si avort (spitalul judetean mic, si mama mea pe acolo ... am aflat destul de repede)... ba unde sa mai punem ca si Mihaela Tiganu tot colega de generatie cu el a fost (mai tarziu cand eram deja plecata din tara am aflat ca devenise intre timp diva la TV si se chema Radulescu ... nu m-a interesat traiectoria ei stelara, ca ramasesem mutilata sufleteste de comportamentul pe care il expunea la liceu si in spatele blocului - BTW, locuia la un bloc distanta de al nostru) dar e bine de tine ca ai copii cuminti si destepti
Donia ... I miss YOU (accentul e pe YOU) - ce mai faci fata draga???
columbiana spune:
Simmo bine ca te-ai intors!
Eu nu prea raspund pentru ca ma apuca plinsul cind va citesc incurajarile . acum sunt cu drobii de sare, ma intreb cit vor cintari notele lui Tudor din buletin si cit notele de la examene, pentru admitere; pentru ca vad in buletinele lui de exemplu la franceza 73% dar e format din vreo trei subcapitole si Tudor are la unele 85 la altele sub 60; o fi contind fiecare sau nota/materie (mate, franceza)?
altfel, in ziua precedenta (adica miine) sa-i dau program de voie, sa mai repet cu el, sa-l scot pe afara? voi ce ati facut?
Donia, ma bucur sa te recitesc! Ira, uelcome! Daiopri
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Exclusive spune:
Ana, repeta cu el ce stie el mai bine, ca sa-i dea incredere de sine si introdu sau repeta numai unul sau doua subiectiele la care are de obicei dificultate - in rest program de voie buna. Hai, curaj, ca ei se uita la EFORTURILE COPILULUI care se citesc printre randuri. Nu cred ca se vor impiedeca de un 60% ... daca valoarea lui era de 60% nu atingea si 85% ... deci ei isi vor da seama ca Tudor are potential, dar trebuie numai ajutat in directia buna
maru spune:
Ana, multa bafta lui Tudor duminica! O sa fie bine, am eu asa, o presimtire...
Eu ma pregatesc de race, e duminica... middle life crise se cheama, nu?
Mi-am luat pachetul pentru cursa
a, si gata cu slabitul, predau stafeta la topicul respectiv. Am atins 125 de pounds!
Simonna spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Podeanu
dana ce m-ai binedispus pentru week-end! Mesajele alea nu se dau oricum asa si oricui. Born to shop, forced to work. |
Tz, tz, tz, tz, tz... unde-i capul cu risuol si rostogolitul.... :)
Maru, I am soooo impressed!
Oana, same here.
Dana, s-au mutat niste prieteni la Vancouver, abia astept sa ma duc sa-i vizitez! Asa ca pina la urma tot o sa ne cunoastem! Ma bucur ca ai intrat sa ne dai vesti de pe frontul de vest...
Nu-s cum sa ajut copilul, ca ridem ca nebunii si nu ne e de nici un folos. Are o sceneta la arte dramatice in care joaca rolul unui batrin pure laine! Da' pure laine! Te doare bila cum se chinuie sa injure pure laine si nu reuseste... Cica Sainte Jerome des Saintes Douleurs! ... Pai nu puteau sa-i dea rolul doctorului??? :)))))
CGE, detalii re: Compact, SVP, sarmina conita! Vreau si eu 6 bilete, de unde le iau?
Pupici, noapte buna,
Simonna
delphin spune:
Vreau si eu la Compacttttt!
Mie mi-e drag ca e agitatie pe aici!
Ana, curaj! Si eu ca si fetele! Are sa fie bine!
Noi suntem fotbalisti mari! Te doare mintea! Adica Seb si eu trebuie sa ma duc cu el la meciuri! Ca papa inca sare cu parashuta, nu a terminat!
Astept si eu povestiri de vacante!
Simona, ma bucur ca ai revenit asupra deciziei!