Sezatoarea canadiana (216)
Raspunsuri - Pagina 7
cge spune:
Simonna, pai bilete la Compact de la.. Transilvania.
Am sunat vineri si mai aveau.
Sau online:
http://www.spectacole.ca/spectacole.html
O seara buna,
Simonna spune:
Sarmina, am cumparat! Abia astept sa merg, really do.
Kiss kiss!
Cum a fost examenul la Inter?
BAFTA TUDOR!!
Simonna
columbiana spune:
Simonna, fetelor
noa, a trecut; foarte sincer, il trec la capitolul experiente, si e ok; copilul nu stie, el isi numara deja cadoruile ; ideea e ca am incercat, si nu va putea spune cind va creste ca n-am avut incredere in el; oricum colegiul M.St-Louis iese din calcul, e urias (1400 elevi); ci-ca la franceza le-a dat doar compozitii (una despre doua modalitati preferate de-a petrece timpul liber, din care el mi-a scris c-a sters o parte din fraze, i s-a parut prea lung cit scrisese :(( si un text cu intrebari...Tudor nu-si mai amintea titlul textului
la mate si logica spune c-a fost usor
duminica placuta!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
delphin spune:
Ana, important e ca el e ok. Nici stresat nici dezamagit.
Iar ca nu-si aduce aminte nu e de mirare. Al meu nu-si aduce aminte ce a mancat la cantina, d'apai ce au lucrat in clasa sau la controale!
Tu sa fii mandra! De el si de tine!
Diana2007 spune:
Am luat si noi bilete la Compact, suntem fani abia astept sa mai ma detasez de scoala asta care mi-a acaparat viata in ultimul timp. Nu mai gandesc decat in debit/credit.
Exclusive, merci de sugestie, asa am facut, am repetat inainte de examen doar ce stiam mai bine, am intrat increzatoare in ambele examene din weekend si am iesit multumita. Nu conteaza ce cred corectorii, eu simt ca am dat randamentul pe care il asteptam de la mine, este cea mai buna recompensa.
Ana Dumnezeu le aranjeaza intotdeauna pe toate asa cum crede el mai bine, sunt sigura ca va alege optiunea corecta pentru Tudor.
M-ai facut sa ma gandesc la examenul lui Victor la Charlemagne unde l-am dus fara sa stie sa vorbeasca franceza. I-am spus sa raspunda daca este intrebat in orice limba stie el, pentru ca stiam ca intelege. Cand a iesit de acolo era cu zambetul pe buze si mi-a spus: Mama, am fost cel mai bun ! Asta a contat pentru mine cel mai mult din experienta respectiva, si nu faptul ca nu a fost admis pentru ca nu vorbeste franceza.
Iar lectia am invatat-o la randul meu, conteaza ca tu sa fii multumit de tine si de modul in care ai tratat o problema, si nu neaparat nota, rezultatul, care nu tine cont de context si de candidat in sine.
Diana2007 spune:
Maru, am citit aseara tarziu postarea ta si m-am gandit la tine de dimineata cand am vazut ce frig si vant si ploaie e la Montreal.
Sper ca ai terminat cu bine cursa, felicitari pentru reusita !
Diana2007 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cge Diana, deci ai RDV ptr examenul de cetatenie ? Bafta multa mai ales la de-sincronizarea datelor de examne. Weekend placut, Cristina, mama lui Victor si a Ancai |
Cristina, examenul l-am dat in mai. In iulie m-au chemat sa ma duc la juramant si nu am ajuns, i-am anuntat, si acum m-au chemat miercuri cand iar nu ma duc din cauza examenului.
Examenul nu se poate da la alta ora si risc prea mult sa transfer nota la final, asa ca mai aman cetatenia. Am cerut un document oficial de la scoala ca imi motiveze absenta la juramant si o sa le fac o scrisoare. Am 60 de zile de la data juramantului sa le trimit justificarea.
Diana2007 spune:
citat din mesajul lui cge Simonna, pai bilete la Compact de la.. Transilvania. Am sunat vineri si mai aveau. Sau online: http://www.spectacole.ca/spectacole.html O seara buna, Cristina, mama lui Victor si a Ancai |
Au bilete si la Marché Euromix in Pierrefonds pentru west-island-iste, noi de acolo am cumparat azi.
Diana2007 spune:
Multumesc Oanagabriela pentru gandurile bune
M-am gandit azi la voi cand am parcat masina prin apropiere.
maru spune:
citat din mesajul lui Diana2007 Maru, am citit aseara tarziu postarea ta si m-am gandit la tine de dimineata cand am vazut ce frig si vant si ploaie e la Montreal. Sper ca ai terminat cu bine cursa, felicitari pentru reusita ! |
multumesc!
rece, rau de tot, am avut prea multe haine pe mine (si acu is racita cobza)
am terminat a 14 in categoria mea de varsta, a 850cea din 6751 participanti, timpul a fost de 28.49 (slow, mama ei de viata, speram mai spre 25, dar asta e...)