Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutzica85 spune:

2liniute nici mie nu mi-a dat inca sa fac analize. Mi-a spus ca trebuie intai sa vada embrionul in sacul embrionar pentru a putea confirma sarcina si apoi o sa imi dea si setul de analize. Momentan mi-a recomandat sa iau Elevit pentru ca ajuta in dezvoltarea sarcinii. Am sunat-o ieri pe dna doctor sa imi dea rezultatul la analiza secretiei (mi-a prelevat saptamana trecuta pentru ca aveam simptome deranjante de mancarime si usturime) dar mi-a spus ca nu sunt gata si trebuie sa o sun maine din nou. Sper ca maine sa fie gata si sper sa nu fie nevoie sa iau antibiotic desi mai mult ca sigur am o infectie.
Pupici

Ancuta 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

ANCA(2liniute) bine ai venit!vad ca te-ai lamurit in ce priveste utrogestanul si acidul folic,iar despre echinaceea iti pot spune ca NU este recomandata femeilor gravide,celor care alapteaza si copilashilor mai mici de 2 ani.(inca nu exista suficiente studii care sa demonstreze efectele asupra fetusului).daca vrei sa mai previi din afectiunile de sezon incearca sa nu intri in contact cu persoane infectate,alimenteaza-te corespunzator(probabil iei deja niste suplimente vitaminice).odihneste-te!poti folosi linistita preparatul homeopat Oscillococcinum si preventiv si ca tratament in timpul racelii.
CUCHILICI,la mine la 6-7 sapt embrionul avea 1cm si inimioara batea cu 146 bpm.
Activitatea cardiaca a bebeului se poate masura incepand in jurul varstei de 6 sapt(de la conceptie ,nu de amenoree)si depinde foarte mult de cat de performant e ecograful si de abilitatea si rabdarea medicului de a surprinde micutza inimioara in activitate.
Adevarul e ca prea ne masuram,ne stresam,prea des ne scarpinam endovaginal cu sonda ecografului....(cel putin la mine e singura scarpinare pe care o mai practic de frica sa nu deranjez ”galbenusul”).....iar ginecologii nu pot decat sa-si rada in barba de noi si de cat de grijulii spre paranoia au devenit gravidele din ziua de azi(si pe buna dreptate)
Ar trebui sa ne odihnim,sa ne alimentam(care putem),sa ne relaxam(care poate de sotzi si de soacre)....si mai ales sa ne rugam.Eu personal am ales sa iau lucrurile mai usor,sa nu ma agit,sa fac doar analizele si ecografiile strict necesare,o sa merg fix la ginecologul la care ma voi simti in siguranta si o sa aleg unde voi naste cat mai aproape de finalul sarcinii(sper sa nu ma apuce si de data asta la 35 de sapt ).
Va doresc tuturor liniste in case si in suflete si evident sarcini usoare cu copii frumosi si sanatosi!
Cu drag,
Virginia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Bine ati venit fetelor! Deea stai linistita, atitudinea sotului ar trebui sa se schimbe...el e singur la parinti? Tu ai grija de tine si de bebe si o sa fie bine!
Si eu merg pe 14 la control...am fost pe 7 si nu s-a vazut decat sacul (la 5 sapt si 5 zile). M-ati speriat cu sarcinile oprite in evolutie...
2liniute(cum te cheama de fapt?) 2 pastilute de acid folic mie mi se pare cam mult dar nu sunt cadru medical. Apropo fetelor poate ar trebui sa spunem si la ce medici mergem, ce ziceti?

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Bun gasit fetelor.
Elly suntem bine multumesc.
Virginia mare dreptate ai in ceea ce spui..eu m-am linistit de tot, nu imi mai fac griji din orice, merg inainte cu incredere in Dumnezeu si nu pot sa sper decat ca totul va fi bine..Luca e deocamdata prezent si trebuie sa ma ocup de el ca si pana acum..
Asa ca nu va mai faceti probleme degeaba ,bucurati-va de sarcina, odihniti-va si aveti incredere.
va pup, o seara buna!!

Elena mami fericita de Luca si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neatza
am fost dimineata la medic, totul e ok, bebe e acolo, i-am auzit inimioara, e cu 6 zile mai mic decat masuratorile conform ultimei menstruatii, insa ma asteptam la asta, pt. ca am avut ovulatia tarzie.
deci totul ok, ne vedem peste o luna la dublu test.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Neata si de la noi!

Ramo pupam puiul dulce, sa stea cuminte in continuare la mami in burtica si sa creasca mare si frumos!

M-am uitat pe site-ul laboratorului unde am facut analizele, si mi-au pus si rezultatele la complexul TORCH.
Din ce am inteles eu am anticorpi la Cytomegalovirus, Rubella si Herpes.
Doar la Toxoplasma mi-au iesit negative si IgG si IgM. Asta inseamna ca n-am facut boala si nu sunt imunizata la ea.
Eu am si un catelush, rasa shi-tzu, dar de cand sunt cu bebe la purtator au mama si sotul exclusiv grija de el, pentru ca locuieste cu mine.

Cam atat. Ne-am trezit cu greata, abia am reusit sa papam un iaurt. Poate mai tarziu ne trece.

Va pupam dulce! O zi frumoasa sa aveti!

Elly 10+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Hello mamici, burtici si viitoare burtici!
Ieri am fost la un medic foarte ok la prima "intalnire" de la Giulesti. Mi-a facut o ecografie normala, unde comparativ cu cealalta doctora, el a putut sa vada macar saculetul. Are si el aceeasi ipoteza, nu poate sa-mi garanteze ca embrionul va aparea, dar ca nu sunt un caz particular, ci ca asa se intampla in general. Nimeni nu poate garanta ca daca la 5 saptamani este prea mic embrionul sa se vada, o sa se vada mai tarziu, dar sunt foarte putine cazurile in care nu apare. Nu am de ce sa ma sperii ca poate sarcina este prea mica si mi-a spus sa ma duc la sfarsitul saptamanii viitoare la spital la el pentru urmatoarea eco. L-am intrebat despre utrogestan si mi-a spus ca pana nu vede embrionul nu are rost sa ma incarce cu hormoni, dar acid folic sa iau in continuare cate o pastila de 5mg pe zi.
Mi-a dat o lista cu analize pe care trebuie sa le fac doar dupa ce imi spune el (banuiesc ca dupa eco de sapt viitoare, daca apare si embrionul)si inca una cu analize pentru 12 sapt.
Sotul meu cred ca a cazut in cap ieri dimineata. A venit la serv la mine, m-a luat si m-a dus la doctor si era foarte atent, emotionat si chiar ingrijorat mi s-a parut. Si-a cerut scuze si mi-a spus ca se comporta ca un prost pentru ca ii este teama si nu stie ce ne asteapta.
Iar la partea cu banii... mi-a povestit ca a discutat cu niste "amici" a le caror sotii au nascut si l-au speriat putin ca o sa-l coste o avere doctorii, analizele si nasterea.

Acum sunt la serviciu si imi pica ochii de somn!

Sarcina la inceput... inceput de viata noua! Sa ne dea Dumnezeu sanatate!

Mergi la inceput

buna fetelor..
Raportam si noi o noapte alba din cauza lui Luca, nu stiu ce a avut dar vreo 3 ore n-a dormit, asa ca azi sunt zombi, m-am pus si eu langa el acum la pranz dar mi-a sunat telefonul si n-am mai putut dormi si oricum trebuia sa pregatesc si papica pt cand se trezeste..
Deea ma bucur ca te-ai mai linistit iar in legatura cu viitorul tatic cred ca e foarte speriat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

neatza
am fost dimineata la medic, totul e ok, bebe e acolo, i-am auzit inimioara, e cu 6 zile mai mic decat masuratorile conform ultimei menstruatii, insa ma asteptam la asta, pt. ca am avut ovulatia tarzie.
deci totul ok, ne vedem peste o luna la dublu test.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Cate saptamani ai??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Helou burtici si mamici, ma bag si eu la voi in casuta, mai ales ca o sa fie si cald (cand vor iesii bbii).
Sunt si eu o proaspata mamica de buburuza si o proaspata burtica de fluturas .Sper ca toate sunteti bine si burticile cresc, nu am avut timp sa citesc de la inceput, dar promit sa incerc, caci bb atomic imi ocupa mult timp.

aaaaaaa ........ despre burtica, totul este bine momentan, sper sa fie bine si la dublu test, in noiembrie cand va voi da de veste.

VA pup si aveti grija de burtici

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011) si 8+

povestea printesei de zapada
poze

Mergi la inceput