Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (2)
Raspunsuri - Pagina 15
tigruta spune:
Alina bine ai venit
sarcina usoara..
Cum e cu buburuza, te-ai gandit sa-i faci repede un fratior sau o surioara, bravo tie esti curajoasa.al meu bebe are un an si 4 luni si e foarte energic si rasfatat si sper ca odata cu venirea bebelui sa nu fie gelos, am mari emotii de cum o sa fie![]()
Elena mami fericita de Luca si
9+
2liniute spune:
saru'mana fetelor de raspunsuri si explicatii

... se vede ca nu prea am habar... ![]()
![]()
dar invat eu ![]()
am vrut sa va scriu aseara dar a venit al meu mai devreme si am stat de povesti, era tare intancat, zambea non stop 
o sa incerc sa va raspun tuturor cate un pic 
elly dr l-a vazut pe bebe si eu pot sa-l vad pe ecografii, e un punct mic... scrie diametru 0,71 cm 
.. adica casuta lui, ca el e inca foarte mic…nici eu nu am aticorpi toxoplasma asa ca nu mai calc prea curand pe la tara
off laura astept cu nerabdare sa-i aud si eu inimioara
... acidul folic e de 5mg, dar daca spui ca nu-i pb ca e mai mult, o sa iau cate 2 pe zi
elena sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos la fel si bebe din burtica!!! si eu imi doresc 2 copii 
buna ancuta nici noi nu am spus nimanui ca sunt insarcinata… mai ales dupa ce mi s-a partut cam rezervat dr…asa ca mai asteptam…. sperca rezultatele tale sa fie bune
.. si multa sanatate!
virginia off asa e, am citit si eu prospectul la echinaceea de asta aveam ezitari … acum m-am hotarat sa –mi iau elevit pt ca dr nu mi-a dat nimic vitamine…am vazut ca Oscillococcinum ar fi pt greata (?) iar eu chiar nu am deloc
…
miha, anca ma numesc (am scris la semnatura), asa e si mie mi s-a parut mult acid folic, dar cum nu mi-a mai dat niciun alt supliment (am citit ca multe ar contine si acid foic) presupun ca de asta mi-a recomandat 2.. sper sa vii cu vesti bune maine de la control 
ramonika cred ca si bebe al meu e mai mic decat am socotit de la UM, pt ca trebuia sa fiu deja in a6a sapt .. dar dr mi-a spus ieri ca ar fi sarcina de 4-5 sapt…off grea e asteptarea asta
alinush bien ai venit! sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa la fel si bebe din burtica !
fetelor chiar imi doresc sa veniti doar cu vesti bune pt ca asa ma incurajati si pe mine, eu am multe emoti fiind prima sarcina dar am incredere ca o sa fie bine ![]()
va pup 
Anca
5+
2liniute spune:
aa, am uitat sa va spun cum ma simt ... nu am pofta de mancare
... imi este foame.. dar nu-mi vine sa pap.. nu imi place nimica ( desi inainte mancam foarte mult ).. de 3 zile pap doar asa ca ma doare burta de foame
.. aseara am papat putin ca deja nu imi mai placea... nu am greata.. doar nu imi place...
in schimb am dureri de spate si picioare ca inainte de menstra...imi pun utrogestan seara si ziua, dupa care stau in pat si adorm 3-4 ore ![]()
cam atata.. sper ca voi va simtiti mai bine, pup 
Anca
5+
Ramonika spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tigruta
Cate saptamani ai?? Elena mami fericita de Luca si 9+ |
conform UM maine fac 8 saptamani, insa conform masuratorilor am 7 saptamani azi.
Ramonika
Ruxandra (30.11.2009)
tati
si Vladutz 
zebra roz
Ellyshor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 2liniute aa, am uitat sa va spun cum ma simt ... nu am pofta de mancare ... imi este foame.. dar nu-mi vine sa pap.. nu imi place nimica ( desi inainte mancam foarte mult ).. de 3 zile pap doar asa ca ma doare burta de foame .. aseara am papat putin ca deja nu imi mai placea... nu am greata.. doar nu imi place...in schimb am dureri de spate si picioare ca inainte de menstra...imi pun utrogestan seara si ziua, dupa care stau in pat si adorm 3-4 ore cam atata.. sper ca voi va simtiti mai bine, pup ![]() Anca 5+ |
Anca, asa m-am simtit si eu pe la inceputul sarcinii. La mine greturile s-au accentuat din sapt. 9. Am si acum. Greata si lipsa de pofta de mancare.
Pentru dureri poti lua No-spa, maxim 3 pe zi. Nu e bine sa stai cu dureri accentuate.
Te pup dulce! Si pe bobita o pupam, sa creasca mare si frumoasa!

Elly 10+
si Babyboom
Ramonika spune:
eu in rest ma simt ok, nu am nici o greata, daca ar fi sa ma iau dupa faptul ca nu am nici un simptom, ca la prima sarcina cu Ruxandra, ar insemna ca fac tot fetita. ![]()
nici noi inca n-am anuntat pe nimeni despre sarcina, am asteptat ecografia asta de confirmare a sarcinii, probabil ca o sa spunem parintilor in curand, iar celorlalti o sa le spunem dupa ce intru in trimestrul 2.
Alina bine ai venit! 
Deea eu zic sa ai rabdare si sa nu te mai stresezi, ca oricum ceea ce e scris sa se intample, bun sau rau, tot se va intampla, asa ca stresul e inutil. 
Ramonika
Ruxandra (30.11.2009)
tati
si Vladutz 
zebra roz
Ellyshor spune:
Alinutza
bine ai venit! Noi ne stim si de pe "sertarelul"
.
Asa l-ati planuit pe bb2, sau a venit el de la Doamne Doamne?![]()
Daca nu ma insel, prima sarcina nu a venit asa de usor, nu?
Sa-mi lasi UM si DPN ca sa te trec in listutza!

Elly 10+
si Babyboom
miha81 spune:
Alina bine ai venit!
Anca iarta-ma...sunt cam zapacita...nu am vazut semnatura!
Deea ma bucur ca sotul si-a revenit.
Fetele care s-au lasat de fumat...v-ati ingrasat? Eu as manca mereu dar sunt convinsa ca din cauza tigarilor nu a sarcinii..
pozeBianca
alinushali spune:
Multu 'fetele pentru primire.
DA, Elly, ne stim de pe sertarel, dar mai mult am activat pe DC.![]()
SArcina asta a venit pur si simplu, nimic planificat, avand in vedere ca la prima am facut stimulare , ca nu am mai putut ramane gravi dupa ce am pierdut prima sarcina. Cineva a vrut sa-mi dea o palma, tocmai cand vroiam sa iau o decizie radicala, pac m-am trezit gravi. Asta este , am o mazarik in burtik si sper sa ramana pana la 40 s si poate o fi baiat, nu ca si-ar dorii dl. In fine UM 16,08,2011 si DPN 22,05,2012.
Sa auzim numai de bine, iar la final sa ne tinem mogandinele in brate. O sa treaca repede perioada, asa ca profitati din plin, cu/fara greturi si alte alea gravidicoase.
Pup
Edit. Fii-mea face curat in sertarul cu sosete 
V-asi fi dat o cafea,.......... hai macar una slaba cu mult lapte sau un ceai.
Alina,
de
Maria Raysa (17.02.2011) si
8+
povestea printesei de zapada
poze
tigruta spune:
Buna fetele!!
Va scriu cu Luca in brate ca nu vrea sa ma lase deloc.
Miha eu nu stiu daca m-am ingrasat din cauza ca m-am lasat de tigari, dar as manca non stop si am o burta parca as avea 4 luni![]()
Alina sarcina usoara, eu cred ca e mai frumos asa sa fie de varsta apropiata..
ma duc sa culc baiatul ca nu mai poate
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si
9+