Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Bun venit noilor burticute!

Tigruta, exact asa am fost si eu pana acum, ma uitam la burtoi si ma gandeam cum poate fi asa de mare... hi, hi... Insa, din dimineata asta parca am inchis mai lejer blugii.

Deea, si eu am avut probleme cu trezitul noaptea de mai multe ori si nu mai puteam adormi decat forate greu sau chiar deloc uneori. De trei nopti este mai bine insa. Simt ca ma odihnesc intr-adevar si m-am trezit doar pe la 5 si ceva sau 6 si ceva, deci o ora acceptabila. Vei trece si tu de perioada asta, doar ca e mai dificila un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Bebelusul meu nu mai este, sarcina oprita in evolutie. Va rog sa ma stergeti din listuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Ana imi pare tare rau...si eu am trecut prin asta si stiu ca este ingrozitor...Dar nu dispera!nt sigura ca pana la urma va fi bine!

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

ANA ,imi pare tare rau,
Nu-ti pierde credinta si curajul!
MIHA81 ,bine ai venit!
Sanatate si sarcina usoara!

Virginia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Ana, sa-ti dea Dumnezeu putere si liniste sufleteasca! Te pup dulce si sunt cu sufletul alaturi de tine.

Noi am fost la alt echo, la alt medic, si suntem perfect in grafic. Nu stiu ce a masurat dr mea la 8 sapt si 5 zile, dar era gresit.

Sa aveti o seara buna, dragele mele si sa ne ajute bunul Dumnezeu in continuare!

Elly 10+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Buna seara,

Imi cer scuze ca dau buzna, vreau doar sa va atrag atentia asupra unor evenimente deosebite care se desfasoara week-end-ul care vine cu ocazia Saptamanii Internationale a Bebelusilor Purtati.

Sambata intre 16.00 si 19.00 avem o serie de workshop-uri care de desfasoara in sala de sport a Scolii nr. 30 Grigorie Ghica Voievod (str. Laptari Tei nr. 23 - zona D-na Ghica). Pe langa discutiile anuntate, veti putea testa toate sistemele de purtare existente si va fi si o tombola pentru participanti

Duminica avem dimineata (10.00 - 13.00) un atelier despre cum sa iti confectionezi singur un wrap/sling/mei-tai la Pravalia Parintilor (str. Muzelor nr. 9), iar dupa-amiaza un eveniment surpriza in parcul IOR (urmariti blog-ul pentru ora exacta) - va fi super-fun!

Detalii despre program AICI.

Si avem si CONCURS de poze cu premii super (o manduca, o boba, un mei-tai si un sling cu inele :))! Grabiti-va, se primesc poze doar pana maine seara.

Si un alt CONCURS pentru cei cu talent la scris, cu premiu o protectie de 4 sezoane pentru bebelusi purtati.

Va asteptam cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Neatza!!!
Ana imi pare nespus de rau..cate saptamani aveai?

Elena mami fericita de Luca si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Imi pare tare rau Ana, dar trebuie sa fii tare si curajoasa! Sunt sigura ca dupa suparare si tristete o sa-ti reapara zambetul pe buze! Sufleteste sunt alaturi de tine

Sarcina la inceput... inceput de viata noua! Sa ne dea Dumnezeu sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Azi sarcina mea ar avea 5 saptamani si 5 zile. Aseara am fost la transvaginala si mi-a spus ca se vede doar saculetul embrional, dar mai mult de atat nimic si ca este posibil sa fie o sarcina chiar oprita din evolutie.
Se poate intampla ca la saptamanile astea sa nu se vada decat atat si sa fie o sarcina ok?

Sarcina la inceput... inceput de viata noua! Sa ne dea Dumnezeu sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

da,se poate.Nu te grabi,mai asteapta o saptamana si refa ecografia/asa se vedea si la mine la aproape 6 saptamani.

Mergi la inceput