Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutzica85 spune:

Buna ziua fetelor! As vrea sa ma alatur si eu voua si sper sa ma primiti printre voi. Citesc acest site de aproximativ un an dar este prima data cand postez si am cateva emotii.
Acum doua saptamani am avut pentru prima data in viata mea un test cu doua liniute si am simtit ca plutesc. Am fost la medic martea trecuta dar mai mult pentru ca am o scurgere mai neplacuta decat pentru confirmarea sarcinii pentru ca stiam ca nu o sa se vada nimic la eco fiind prea devreme. Mi-a facut eco transvaginala si s-a vazut sacul embrionar si nimic altceva. D-na doctor mi-a spus ca este in regula si ca in 1-2 saptamani o sa se vada si embrionul. De abia astept. Pana una alta azi o sun sa imi dea rezultatul la secretie si sper sa fie totul bine.
Deci ma inscriu si eu pe listuta avand UM 27 august 2011 si DNP (dupa calculele mele momentan) 02 iunie 2012. Pup toate burticile si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

anaasta imi pare rau.

Deea sigur este totul bine, o sa se vada si embrionul peste 1-2 saptamani. mai, dar ai o bafta sa dai numai peste doctori "beton"

ancutzica bine ai venit!

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaasta

Bebelusul meu nu mai este, sarcina oprita in evolutie. Va rog sa ma stergeti din listuta.

Offfff... ana imi pare nespus de rau!!!!! inteleg ce e in sufletul tau mai ales ca stiu cat te-ai chinuit!!!! Nu pot sa cred...
Iti urez sa ai forta necesara pentru a depasi aceasta incercare grea si pentru a o lua de la capat! Te imbratisez cu mare drag!

Laura

9+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

ellyshor nu ma deranjeaza sa pui poezioara pe prima pagina... si mie imi place foarte mult!

bun venit noilor burtici si sarcina usoara si fara evenimente neplacute!

Laura

9+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

buna, sunt si eu o viitoare mamica... cred...dupa ce am citit ce i sa intamplat doinei si anei imi este tare frica.. Doina, Ana imi pare foarte rau ca nu mai sunteti insarcinate :(
eu sunt tare ingrijorata ca ieri toata ziua am avut o scrugere maronie exact ca scurgerea ce-mi venea inainte de menstruatie... azi vad ca a disparut... nu stiu ce sa mai cred :(
la dr am programare saptamana viitoare pe marti...
UM 6 septembrie, DPN 20-30 mai 2012, pt ca nu cred ca o sa treaca 40 de saptamani...
e prima sarcina, am 26 d ani, si am facut o parte din analize ca analize de preconceptie in iunie, au iesit bune doar ca nu am anticorpi pt taxoplasma :( atata am inteles ca ar fi periculos... iar Rh e pozitiv, sotul cred ca negativ dar o sa stim sigur dupa ce-si face si el analize...
ca simptome... dureri de spate foarte puternice ca inainte de menstruatie... dureri de cap, si cam atata :| tinand cont ca de maine intru in sapt 6, ma ingrijoreaza ca nu am greturi :(
voi ce ati luat, sau luati pentru inarirea sistemului imunitar? e cam frig si imi e frica sa nu racesc.. echinaceea e ok pt bebe?
stiu ca e devreme dar voi unde o sa nasteti?
nu stiu ce sa mai spun...astept sa-mi spuna dr ca sunt gravida... deocamdata drept dovada sunt 3 teste cu 2 liniute :)
va doresc multa sanatate voua si bebelusilor si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Anca bine ai venit!
Sarcina usoara, fara probleme si un bb sanatos si frumos!

Povesteste-ne despre tine.

Laura gata, am postat poezioara. Asa frumos arata pe prima pagina.
Te pup dulce! Cum te mai simti?

Elly 10+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

buna fetelor!

N-am mai intrat de ceva zile, mi-a fost destul de rau, am greturi toata ziua, oboseala cronica, etc. dar nu ma plang...sa fie bebe bine, asta conteaza!

Ana, im pare tare rau, iti doresc putere si un nou samburel in burtica cat de repede posibil...

Altfel, noi am fot joi la doctor, totul ok, varsta echografica in limite normale, inimioara batea,
Chistul este inca acolo, dar cica se retrage normal prin luna a patra...

va pup pe toate!

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 9+

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 2liniute

buna, sunt si eu o viitoare mamica... cred...dupa ce am citit ce i sa intamplat doinei si anei imi este tare frica.. Doina, Ana imi pare foarte rau ca nu mai sunteti insarcinate :(
eu sunt tare ingrijorata ca ieri toata ziua am avut o scrugere maronie exact ca scurgerea ce-mi venea inainte de menstruatie... azi vad ca a disparut... nu stiu ce sa mai cred :(
la dr am programare saptamana viitoare pe marti...
UM 6 septembrie, DPN 20-30 mai 2012, pt ca nu cred ca o sa treaca 40 de saptamani...
e prima sarcina, am 26 d ani, si am facut o parte din analize ca analize de preconceptie in iunie, au iesit bune doar ca nu am anticorpi pt taxoplasma :( atata am inteles ca ar fi periculos... iar Rh e pozitiv, sotul cred ca negativ dar o sa stim sigur dupa ce-si face si el analize...
ca simptome... dureri de spate foarte puternice ca inainte de menstruatie... dureri de cap, si cam atata :| tinand cont ca de maine intru in sapt 6, ma ingrijoreaza ca nu am greturi :(
voi ce ati luat, sau luati pentru inarirea sistemului imunitar? e cam frig si imi e frica sa nu racesc.. echinaceea e ok pt bebe?
stiu ca e devreme dar voi unde o sa nasteti?
nu stiu ce sa mai spun...astept sa-mi spuna dr ca sunt gravida... deocamdata drept dovada sunt 3 teste cu 2 liniute :)
va doresc multa sanatate voua si bebelusilor si sarcina usoara!

Viitoare mamica...ce nume ai?!
Bine ai venit alaturi de noi. Fii optimista!
Scurgeri maronii am avut si eu in sapt. 6, si au fost de la o dezlipire de saculet embrionar. Ce pot sa-ti recomand pana mergi la medic e sa stai linistita cat poti de mult, sa nu faci efort, sa nu faci bai fierbinti. Cat mai mult sa stai in pat.
Eu iau Vitamina C cu eliberare prelungita(Cetebe) pentru intarirea sistemului imunitar si protejarea de virusi, viroze, etc. De echinaceea nu stiu nimic. Poate stiu fetele!
Pupam dulce viitoarea mamica!

Elly 10+ si Babyboom

Mergi la inceput

Ioana super ca ai venit cu vesti bune!
Doamne ajuta si in continuare.
Si la mine greturile s-au accentuat din saptamana 9 si am si acum, mai rau ca la inceputul sarcinii. Dar nu conteaza, important e ca bb creste mare.
Te pup dulceeee!

Elly 10+ si Babyboom

Mergi la inceput

Anca te-am trecut in listuta!

2 liniute la UM 6 septembrie, am calculat eu si DPN e 12 Iunie Sunt tot felul de calculatoare pe net. Poti sa verifici si tu. Oricum, vom stii cel mai sigur dupa ce mergi la dr. Deocamdata am trecut asa.
Sarcina usoara si un bebelus sanatos!

Elly 10+ si Babyboom

Mergi la inceput