Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Am fumat Ramonika, am fumat :) pot sa spun cu mandrie ca am reusit sa le las de dragul bobitei de susan care creste in burtica mea.
Aseara am fost la doctor si sunt foarte dezamagita. Mi-a facut un control atat de rapid, eram ultima pacienta din program, a zis ca daa... e un pic moale... dar nu isi poate da seama daca e o sarcina sau nu! Eu sa mor de inima rea acolo! I-am zis de cele 2 teste si s-a schimbat treaba... zice: daaa, pai sunteti insarcinata atunci, dar sa va faceti o programare pentru transvaginala sa vedem daca este intra sau extra uterina... Am plecat injurand... loc liber aveau doar vinerea viitoare, iar eu nu rezist psihic sa astept pana atunci, asa ca mi-am facut programare la o alta clinica marti si totusi parca m-as duce azi sa-mi fac in alta parte cu plata.
Iar m-am trezit la 5 dimineata :( Dar prea mi-a provocat stres ideea ca trebuie sa astept atat sa vad daca este intra sau extra uterina.
Am uitat sa precizez ca aceasta clinica este acea la care sunt asigurata de la serviciu si am niste analize, teste si ecografii gratis.Medicii sunt praf si asta este recunoscuta de toata lumea din firma, dar asta e...
Vreo recomandare de medici buni? Ce parere aveti de sotii Predoi de la clinica Promed?

Sarcina la inceput... inceput de viata noua! Sa ne dea Dumnezeu sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Bine ai venit, Deea! Sarcina usoara si mult noroc!
Sarcina e destul de mica, la 5 saptamani nu prea se vede mare lucru. Sacul embrionar si asta cu echo endovaginala.
Ai rabdare, sunt convinsa ca bb s-a cuibarit in burtica si va creste mare si sanatos.
Foarte bine ca mergi si la alt medic, dar sa nu-ti faci mari asteptari nici acolo. E micutz puiul tau acum. La mine la 6 sapt si 1 zi, se vedea doar saculetul.
Bine, nu e o regula, se poate sa se si vada, depinde de sarcina, de femeie.
Oricum, sigur iti va spune dc e pozitionat unde trebuie.

Pupicei!

Weekend placut dragele mele!

Elly 9+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna !
DEAE bine ai venit!Sarcina e prea mica sa se vada,eu am facut prima eco.la 4 sapt si cateva zile se vedea doar sacul care avea 3mm.Ai incredere totul va fi bine!
Joi am tras o sperietura groaznicaPe la ora 17 am observat o scurgere rozam intrat in panica.Dar vineri dimineata a disparut!Ieri am avut programare la ginecolog, a zis ca este totul bine,sacul bine prins,bebe are activitate cardiaca,dar nu i-am putut auzi inimioaraa zis ca e cam micut ,sa nu il stresez de acum cu ultrasunetele!
Are 12,4 mma zis ca este mai mare de6,6 sapt cat aveam ieri,ar avea 7,3 sapt!
Va pup pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai frumos!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Salut fetele,
DEEA bine ai venit!Si felicitari pt.renuntarea la tigari!La mine *bulina* s-a vizualizat la eco endovaginala de la 3 sapt.nu ma interesa decat sa stiu ca e in uter *la caldurica*.Rabdare si sarcina usoara!
Felicitari RAMONIKA pt analize!Doamne ajuta in continuare!
ELLA81it,medicul ti-a facut doar eco si nu ti-a dat nici un tratament pt acea scurgere?si eu am patit cam la fel pe la 4 sapt si mi-a zis ca se fixeaza sarcina dar
mi-a dat si tratament cu Arefam(progesteron)si no spa,pana suntem siguri ca am depasit faza critica,adik cel mai probabil pan pe la 10-12 sapt.
Sanatate tuturor si weekend placut!

Virginia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Buna fetelor! Ne primiti si pe noi in clubul vostru? Aseara am fost la medic si a confirmat sarcina , dar ne-a programat vinerea viitoare din nou pentru ca acum nu s-a vazut decat sacul embrionar.
DPN 3 iunie!!! Am ceva emotii pentru ca am mai avut o sarcina oprita in evolutie la 6 saptamani, dar am si o printesa acasa care are 4 ani si 10 luni!
Si eu am renuntat de 4 zile la tigari dar mi-e o pofta...cu Bianca parca a fost mai usor. Adica cat am fost gravida si am alaptat nu am vrut sa mai aud de tigari dar acum...

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Hello fetelor ce mai faceti, stati la caldurica?
DEEa si Miha bine ati venit si sarcina usoara
Miha si eu am fumat dar cum am aflat ca sunt insarcinata n-am mai pus tigara in gura, nu spun ca a fost foarte usor dar bebe e un motiv foarte bun sa treci peste pofta..ai sa vezi ca poti gandeste-te la bebe..
Noi stam in casa la caldurica ca afara e asa urat..
Va urez weekend placut!!!

Elena mami fericita de Luca si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Tigruta multumesc de primire! Si la noi e un frig...eu ma pregatesc sa ma duc la o nunta! DAr nu o sa fumez!!!! Va pup

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, ma bucur ca ati renuntat la fumat. sper ca dupa nastere sau alaptare sa nu va apucati din nou, daca tot v-ati putut lasa atatea luni de zile ar fi pacat sa nu profitati sa va lasati de tot.

miha bine ai venit! e normal sa nu se vada mare lucru la eco daca e sarcina prea mica.

deea naspa faza cu medicul ala. cauta-ti unul care sa te incurajeze, nu sa te bage in sperieti. nu stiu sa-ti recomand, pentru ca nu sunt din Bucuresti.

azi e urat si la noi si ploua

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

NEatza..dar unde sunteti mai fetelor de e asa slaba activitatea pe aici??
Sper ca sunteti toate bine
Noi nu prea mai avem cine stie ce simptome, mergem noaptea la toaleta mai am asa cate o senzatie de greata si ma simt foarte balonata..apropo eu am o burta de zici ca am 4 luni.
Am avut o durere de cap groaznica care m-a tinut 3 zile inclusiv noaptea m-a durut si nu am luat nimic..ce remedii mai naturiste mai stiti pt durerea de cap???

Elena mami fericita de Luca si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Multumesc de primire!
Doctorul ala "naspa" e din oficiu, gratis de la clinica la care sunt asigurata cu serviciul. Inca nu mi-am gasit un doctor pentru toata perioada de sarcina, dar pana gasesc merg sa fac eco gratis. Doar medicul e "naspa", aparatura e ok.
Fetelor.... o sa ajung la nebuni!!! E a 3 a oara cand la 4 dimineata sunt in picioare si nu mai pot sa adorm Este un simptom cumva? Sau sunt eu prea stresata, sau ce mama naibi mi se intampla?! Ieri am cam uitat ca sunt insarcinata si am cam facut efort cu nepotelul meu de 1 an si jumate, care s-a catarat ca o maimutica la mine in brate, mi-a sarit si pe burta o data si mi-a bagat si un cot in sat... dar toate din dragoste iar rezultatul a fost o seara cu o durere, nu puternica, dar continua, de burta si parca mi s-a parut si o mica secretie ...
Maine ma duc sa vad bobita mea de susan la ecografie

Toata lumea e bine?

Sarcina la inceput... inceput de viata noua! Sa ne dea Dumnezeu sanatate!

Mergi la inceput