Scolari de Iulie - August 2004 * 82

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Bunny,cum spunea si Lia...sunt fel de fel de situatii...in viata nu-s reguli ca la mate..
Reversul medaliei la noi ar fi ca Serban si acum isi suna dirigintele,ultima invatatoare si profesoara de engleza.are o stima deosebita ptr. dumnealor...le-a trimis notele sa vada ca nu i-a facut de rusine pe la nemtivorbesc pe mess cu orele,de craciun,pasti le trimite felicitari...ce sa mai...i-au ramas in suflet ptr. totdeauna.A venit de la scoala...salut salut...direct la telefon s-a dus....domnule Florea...sunt Serban din Germania...la concursul de geografie am obtinut cel mai mare punctaj din scoala!!!!Domnul Florea fiind dirigintele lui si profesorul de geografie din ro.Ce i-o fi spus omu...n-am auzit dar i-am auzit glasul tremurand lui Serban...si mi-am dat seama cat de coplesit a fost de laude.I-a trimis diploma pe fax....ce mai bucurie pe capul lui ca se poate mandri maine domnul Florea la cancelarie cu diploma lui din Germania!
Asea...acestea fiind spuse...ptr. ca tot sunt io coolmamy...vineri seara avem party ...in pijamale...ca poate ma plictiseam...si mi s-a dat ceva de facut!problema e ca tre sa fac programare..ca sunt multi si n-am unde sa-i culc pe toti...fac in ture asa,o parte acu,cealalta saptamana viitoare.Serban a declarat....in camera mea nu prind picior...ca io-s alergic la copiiSo...am doua saltele...sa vad cum ai ingramadesc...ca-n baie am culcat-o pe mama....pe astia nu-mi permitMama sforaie rau si nimeni nu vrea s-o primeasca in camera...in birou nu are loc vreo saltea...in living o deranjam dimineata cu scoala...asa ca am culcat-o in baie...ca baia e mai mare decat camerele copiilormi-a zis c-a dormit...parfum...in baie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Of of Ema, nu stiu cum e si sa dea Domnul sa nu se intample nimanui!
Eu am o cunostinta de familie, coleg de servici cu mama, ei bine copilul de 11 ani (clasa a 5-a) a venit intr-o dupa masa acasa (noiembrie): descult, fara geaca, fara telefon, portofel si ghiozdan. Il incoltisera in tramvai!! Si pustiul a avut prezenta de spitit sa le dea tot ce au cerut (erau vreo 3) ...nimeni din tramvai nu s-a bagat!!! si aia au luat tot ce au cerut si au coborat la statia urmatoare!!
Si ta-su a zis doamne ajuta ca l-a dus mintea pe fi-su sa le dea tot si s-a ales doar cu o raceala zdravana!

Taica-miu a luat bataie pe strada (tot talharie) de i-au dat un pumn de i-a strapuns obrazul in canin... a scapat ca a alergat si a intrat in metrou!!

Pe mine m-au atacat la lantul de la gat, acum nu mai port neam!!

Asta cu baiatul descult se intampla acum cca 8-10 ani in Colentina intre bucur obor si teiul doamnei!! Victor al meu a mai luat contact cu baieti mai "de cartier" la clubul de karate, dar totusi ii e frica sa mearga singur pe strada si l-am invatat ca daca se pierde cumva Doamne Fereste sa intre in primul magazin care il vede si sa mearga direct la casa sa ceara sa cheme politia. Sa nu vorbeasca cu nimeni, ci sa intre glont in primul magazin. Sper sa nu-i foloseasca in veci sfatul asta!

Mergi la inceput

Ema daca-as culca-o pe mama in baie, nu m-ar spala toata dunarea nu stiu daca suntem surori sau nu dar poate ca s-au nimerit la noi experiente mai amare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Pai stai ca i-am mai dat o alternativa...in cort pe terasa..si n-a vrut ca cica o trage la sale...asa ca baia a avut oaspete de onoare.Mentionez ca in baie...n-am wc...ala e in alta incaperesi asa per ansamblu baia mea e...chic
Acu...tema voastra ptr. acasa esteeeeee....idei de nebunii...ce sa fac cu plozii...interzis calculator,televizor si de astea.M-a gandeam asa:Cumpar prastii si aruncam cu pietre in ciori,jucam ascunselea in porumb...asta daca nu taie fermieru porumbu pina atunci,aruncam cu nuci in conteinere...care face mai multa galagie castiga,ne punem ceasafuri gaurite la ochi in cap si ne speriem unii pe altii...si nu mai stiu...sigur e ca dimineata se vor trezi manjiti cu pasta de dinti pe mutrisoare...ca sa aiba fun de dimineata.Astept idei...ati retinut ca tre sa fie super mega extra trasnite.

Mergi la inceput

Cu prastii nu m-as risca pentru ca se pot rani. Poti incerca pentru exterior: statuile, leapsa, ratele si vanatorii, elasticul (de ce nu?), plasa navod, colturile colorate, tara tara vrem ostasi, mingea la centru. Pentru interior: dansul cu matura, mimat diferite meserii, dansul cu balonul (sunt cam mici totusi ), matele incurcate, monopoly, ceva boardgames daca ai in casa, telefonul fara fir.

Mergi la inceput

Si daca te tin nervii sa organizezi si ai si spatiu, cel mai tare, dar cel mai tare...interior si exterior este sa faci un "treasure hunt" cu traseu si indicii, pe doua sau 3 echipe dar sa ai grija sa ai si premii de consolare !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

buna dimineata.
io am o zi din`aia, Giulik va sta la scoala pana la 18,00 urmare a crizelor de azi, in loc sa aiba o ora pauza de la 15 la 16, va sta la sah. inca nu sunt convinsa ca am facut bine sa-i cedez

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=5" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimi
cred ca ma ia un guturai, ma cam dor toate alea... cah cah. bine ca-s copiii ok
noi de azi incepem cu ceramica, am cumaprat si scule de modelat... deci tot inainte
va doresc o zi tare buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

io in fiecare dimineata pe la 5, cand nu fac nopti albe, ma trezesc cu cate o cugetare infipta-n cap, cum anul are 365 de zile, se mai si repeta ca io-s fixata mai mult pe filosofii nu pe subiecte gen "cum sa salvam rosia montana sau ce face puiul de crevedia azi?"....asa ca azi tema zilei e asta: in absenta respectului, a unei doze considerabile de respect, practic este imposibil sa avem o relatie armonioasa cu vreun om de pe pamant (adult sau copil) sau cu natura....

Alice, merci de intrebare, as putea s-o evit, sa ma prefac sau sa zic adevarul. Aleg varianta 3, cu o mica adnotare, sa zic adevarul dar fara sa intru in detalii obositoare, asa ca nu sunt prea bine, dar vorba Roxanei, bine ca sunt copiii ok, asta e ceea ce conteaza.

Roxana, sanatate, poate fentezi raceala cu o doza uriasa de vitamina C.

Despre jafuri, multumesc lui D-zeu, pana acum nu am avut experiente neplacute, ce-i drept eu nu port bijuterii, nu am purtat niciodata mai mult de cercei de argint, o bratarica, un lantic, chestii simple, nimic opulent. Nu am posete tentante, nu am tinute care sa denote ca detin cornul abundentei Si de regula am avut mereu deschis si ochiul de la ceafa, adica vigilenta maxima la oamenii din jur. In studentie m-a urmarit per pedis un barbat seara pe la 10 cand ma duceam spre casa insa atunci aveam un tupeu maxim in mine sa umblu pe jos singura la 10 seara iarna, fara telefon, dar atunci aveam 21 de ani, eram in forma maxima, si fugeam ca din pusca, ca am apelat la fuga cand m-a interpelat si nu m-a ajuns, a abandonat dupa doua strazi cand a vazut o masina a politiei stationand intr-o parcare...Si acum mai cred ca daca punea mana pe mine ar fi regretat amarnic, il faceam praf

hai s=avem o zi linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Lia, imi pare bine ca esti ok si ca Dan e bine cu colega de banca.
is bucuroasa ca, dupa cum stiti, doamna de sport avea obiceiul de a pune pe banca pe cei carora nu le mai tace gura, ceeace din punctul meu de vedere nu era ok. ei bnie, si-a schimbat atitudinea, si de ieri, cei care aveau gura mare si ne-inchisa deloc au facut cate 10 genoflexiuni . complet corect - dupa vreo 2 au declarat ca e cam greu si au tacut

Mergi la inceput