Invatamintul romanesc-avantaje si dezavantaje

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greieras spune:

Ce subiect interesant si important.

Eu nu inteleg de ce nu se face o asociatie a parintilor de scolari prin care parintii/profesori (pentru ca multi parinti sunt si cadre didactice) sa inceapa sa faca valuri. Cei de la minister trebuie scuturati. Dupa cum vad din discutii tot cu vorbitul o sa se ramana daca nu se face ceva concret. Poate incepe mic si firav si cu timpul sa creasca la o miscare ca sa schimbe in sfarsit ceva.

Copiii nostri au nevoi de noi. Un sistem nu-i va iubi niciodata ca noi si nu va face nimic in interesul lor, este doar un sistem. Culmea este ca in fiecare zi copiii trebuie sa sufere de mana unui sistem PLATIT din banii nostrii. Scoala nu este gratuita. A spus cineva ca tinerii sunt educati de stat, care investeste bani in ei, iar ei isi iau talpasita si pleaca. Statul nu produce bani, ci ia de la noi. Noi ne intretinetim proprii copii in scoala, ar trebui sa avem pretentii pentru taxele pe care le platim.

Sper ca tonul meu sa nu fie prea razboinic, dar desi locuiesc intr-o tara straina ma doare inima cand citesc pe forum cum se tot chinuie parintii cu un sistem care nu le reprezinta intresele. Si eu sunt parinte si am libertatea de alegere. Am ales ca pentru binele fetitei mele sa fac scoala acasa, si statul in care locuiesc imi respecta drepturile.

Mi-am permis sa scriu la pers a1a pentru ca inima mea este in Ro.

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

Craciun 2008

Evil thrives when good men do nothing

Mergi la inceput