Nasterea la Arcadia - Iasi (21)
Raspunsuri - Pagina 22
claumarcoci spune:
Cred ca o sa facem galerie cat de curand si pentru Lena, poate va sta in salon cu Lisa .
Ce frumos suna cand povestiti de contractii, dop si toate cele, eu nu am avut parte , chiar daca nu sunt prietena cu durerea as fi vrut enorm sa am parte macar un pic.
Mamici o intrebare:
-al meu sot care peste noapte a devenit foarte citit in privinta lui bebe imi zice ca trebuie sa-l tin sarmaluta ca sa-i fac picioarele drepte si sa i se dezvolte oasele.
Voi cum procedati??? ca eu l-am tinut asa sarmaluta primele 2 sapt, acum e asa activ ca nici nu as reusi sa-l mai fac.
Uauu 500 ml lapte, e suuper chiar daca e dupa o noapte de somn, eu acum o sapt am stors 150 ml dintr-un san si mi s-a parut asa de muult
Astept cu nerabdare vesti de la Lena si mai vb
Claudia David Andrei 12 sept 2011
gravidacori spune:
CLAU, in leg cu infasatul ...eu nu am tinut-o legata de cat maxim 7 ori pt ca se pocnea cu manutele in cap si se speria/plangea/trezea, si atunci nu f strans .mi se parea ca o kinui...plangea intr-un hal cand o infasam maaaaaama.cand am fost la eco de sold,dr botez mi-a zis ca E O PROSTIE INFASATUL pt picioare dreptesi altele de-a babelor, ba kiar ar putea dauna. mandra mea era tare bucuroasa 'libera'
ionelamaria spune:
Clau, infasatul sarmaluta poate afecta grav copilul. Displazia de sold nu e o situatie fericita.
Ce e clar insa e ca nu ajuta la indreptarea picioarelor.
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 37+ cu Tudor
claumarcoci spune:
Cori, Ionela, multumesc , asa stiam si eu , dar off asa le mai stiu ei pe toate.
Sa va povestesc, ieri bebe a cautat titi toata ziua si pe la ora 20 sani mei erau cam goi si tati: da-i LP, tii copilul flamand, nu mai ai san, bebe statuse mai bine de juma de ora la ambii cu nici 20 de minute inainte.
Cu greu am reusit sa-i explic
Oare ce a facut Lena la control la ora 12???
Claudia David Andrei 12 sept 2011
alinuta84 spune:
Buna...Dada scoatem motatele da vezi tu, nu cand vrem noi:(...as vrea si eu mai repede ca nu mai am rabdare ...insa numai Doamne Doamne stie cand...
Lena se pare ca e adevarat...fetitele nu mai sunt la fel de harnice precum se credea..asa mi-a zis si dr.Cacicovschi...astept vesti bune de la voi ...eu sunt bine mersi...m-a reprogamat pe duminica la control ca azi la ora la care trebuia sa fiu la Palas, dr. mea are interventie...sper sa primesc vesti bune...pupici
ionelamaria spune:
invep sa cred ca Lena a ramas la spital
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 37+ cu Tudor
madline82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria invep sa cred ca Lena a ramas la spital Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 37+ cu Tudor |
Ii dau acuam mesaj sa vedem...pampam
LenaC spune:
Sa va spun rezumatul:
M-am prezentat la 12 la Scurtu, la consultatie... col lung si inchis... la echo doplerele la limita... sugestia cezariana. M-a trimis si la un coleg de-al lui Nemescu la cuza sa mai avem o parere.
La Nemescu a iesit o data doplerele foarte bune si a doua masuratoare ok... la limita. El a spus ca am putea astepta pana luni sa vedem ce se mai intampla.
M-a trimis la monitorizare... am asteptat foarte mult... la monitorizare aveam contractii din 7 in 7 minute intensitatea intre 60 si 75...foarte suportabile (maxim e 100).
Dupa ce a vazut monitorizarea, Nemescu a spus ca pot sa ma internez sau sa mai merg acasa si sa revin. Evident ca am mers acasa. Am si papat bine acum, ca sa am forte. Contractiile sunt suportabile, adica pot spune chiar insesizabile... noaptea au fost mai dureroase.
Ma duc la 18:00 sa discutam cu doctorul optiunile in functie de monitorizare si doplere... poate nici nu mai revin. Oricum daca intru serios in travaliu va trimit mesaj (Mada, Ionela) Pana la ce ora pot deranja?
Multumesc mult la toate pentru sustinere . You rock
Lena - 39+
Tic-tac, tic-tac