Nasterea la Arcadia - Iasi (21)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Hai Lisa !!!

Lena - 39+

Tic-tac, tic-tac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Dada, 500 ml la un stors? Incredibil! Te admir pt cata vointa ai!
Estela mea nu suporta deloc pozitia pe burtica..parca o inteapa salteaua!
Mai nou ne ies dintisorii, are gingia umflata, ingrosata, albicioasa..sarbatorim in curand primul dintisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

LenaC poate fi dopul.La mine dopul gelatinos a inceput sa se piarda odata cu ruperea membranelor."a apei".Nu spune ca e teapa.Se poate intampla oricand.Ia si mananca.De ce sa nu poti manca?Eu am mancat si mi-au facut clisma la spital.
Mada multumesc! Insa minunea asta se intampla doar dimineata la trezire.Apoi din 3 in 3 ore scot cate 150 ml.si mai suplimentez cu surplusul din lapticul scos dimineata.
S-a trezit si gaza mea.Mergem sa facem toaleta de dimineata:schimbat scutecel,hainute, curatat ochisori, etc.
Si noi asteptam dintisorii.Ieri noapte s-a trezit in tipete de durere.Pana nu i-am masat gingia jos cu degetul nu s-a calmat.Tragea saraca degetele de la mana mea pe gingii.Eu aseara am curatat un mar de coaja si i l-am dat in manuta, il apasa pe gingiuta si incerca sa suga sucul de pe el.Nu am inceput diversificarea inca.I l-am lasat in manuta vreo 10 minute sa isi mai potoleasca durerea gingiutei.Cred ca nu o sa fie probleme cu acceptarea marului ca lingea cu o pofta pe el :))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Neata,

Eu mi-am luat teapa .

De pe la trei dimineata aveam contractii regulate din 3 in 3 min.
Pe la 4 am poposit la materniate -> col inchis.... cica sunt neproductive contractiile . Si eu care credeam k acus nasc

Mi-a facut un nospa injectabil si s-au mai rarit, cred k erau pe la 10 min... am dormit pana acum
Acum le am cam la 10-11 min.
A, si dimineata am observat o chestie roz fara firicele de sange gelatinoasa... foarte putin... sa fie dopul?

Oare cat ma mai tine starea asta?
Pot sa mananc?

Lena - 39+

Tic-tac, tic-tac

Neata Lena, din cate vad se aduna din ce in ce m multe semne la tine..din ce spui pare a fi dopul gelatinos, nu tre sa fie f mare, cam cat o ciresica de mai.E posibil ca dupa controlul pe masa sa se fi declansat cat de cat contractiile/pierderea dopului.
Stai pe forum sa te iei cu fetele, trece timpul mai usor, fa miscare, urca/coboara scari, si maninca usor, alimente carte nu fermenteaza nici nu baloneaza!

Mergi la inceput

Mersic de raspuns DadaIna. Tare draguta poza de la avatar

Ma duc sa pap

Lena - 39+

Tic-tac, tic-tac

Mergi la inceput

Mersic Mada .
M-a chemat Scurtu la 12 sa ma vada... mai vad cum e cu contractiile pana atunci.

Ce am gasit eu gelatinos sunt cateva picaturi de fiecare data... nu e intreg...

Lena - 39+

Tic-tac, tic-tac

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Mersic Mada .
M-a chemat Scurtu la 12 sa ma vada... mai vad cum e cu contractiile pana atunci.

Ce am gasit eu gelatinos sunt cateva picaturi de fiecare data... nu e intreg...

Lena - 39+

Tic-tac, tic-tac

Bafta Elena, sa te intorci cu vesti bune!Poate maine vine Maia!

Mergi la inceput

Ai avut dreptate Madline... ca nu nasc in capitolul asta
Dar sper macar in urmatorul

Lena - 39+

Tic-tac, tic-tac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

LenaC multumesc pentru apreciere! Nici la mine dopul nu a iesit intreg si nici nu avea forma de ciresica de mai.Chiar atunci aveam pe langa ruptul membranelor stiruri de mucus groase cat degetul putin sangerii.Nu arata chiar a dop.La mine avea aspect de racitura moale, cleioasa. Scuze ca detaliez asa insa sa-ti formezi o parere.La spital am aflat ca acela era de fapt dopul.
Scrie pe google "mucus plug" si vezi la imagini poza nr. 2. Asa arata.
Tinem pumnii sa fie ok la consult.
Eu aseara iar am primit invitatie prin sms la cursul de alimentatie.Se mai duce luni cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Dada super!!! 500? eu nu cred k am avut niciodata atat . Alex a dormit fff rau inca de cand l-am nascut. Nu cred k dormeam mai mult de 3 ore pe noapte.Dimineata eram "stoarsa". Acum cand nu mai papa tatica parca doarme mai bine...3-4 ore fara sa se trezeasca e o minune la noi.
Tot asa doarme si Alex, doar k se foieste tare si aduna tot dupa el,dim e dezastru in patutul lui :))

Mergi la inceput