Nasterea la Arcadia - Iasi (21)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Ionela, poti sa faci capitol nou .
M-am resemnat, nasc la capitolul 22

Lena - 39+

Tic-tac, tic-tac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Sa va spun rezumatul:

M-am prezentat la 12 la Scurtu, la consultatie... col lung si inchis... la echo doplerele la limita... sugestia cezariana. M-a trimis si la un coleg de-al lui Nemescu la cuza sa mai avem o parere.

La Nemescu a iesit o data doplerele foarte bune si a doua masuratoare ok... la limita. El a spus ca am putea astepta pana luni sa vedem ce se mai intampla.

M-a trimis la monitorizare... am asteptat foarte mult... la monitorizare aveam contractii din 7 in 7 minute intensitatea intre 60 si 75...foarte suportabile (maxim e 100).

Dupa ce a vazut monitorizarea, Nemescu a spus ca pot sa ma internez sau sa mai merg acasa si sa revin. Evident ca am mers acasa. Am si papat bine acum, ca sa am forte. Contractiile sunt suportabile, adica pot spune chiar insesizabile... noaptea au fost mai dureroase.

Ma duc la 18:00 sa discutam cu doctorul optiunile in functie de monitorizare si doplere... poate nici nu mai revin. Oricum daca intru serios in travaliu va trimit mesaj (Mada, Ionela) Pana la ce ora pot deranja?

Multumesc mult la toate pentru sustinere . You rock

Lena - 39+

Tic-tac, tic-tac

:(...imi pare rau sa aud..sper totusi intr-o minune..poate poate nasti natural..imi povestea mama care a lucrat 15 ani in maternitatea ED ca se mai intampla sa fie gravidute pe care le pregateau pt ceza si pan la urma nasteau natural..Doamne ajuta...cat despre dr.de garda de aseara...asa mi s-a intamplat si mie cand am fost la primul control pe masa din sarcina asta...a fost neplacut si usor dureros..si dr.spunea ca ce ne facem noi ca pe acolo tre sa iasa un copilas...si i-am zis ca stiu, da ca nu facusem exercitiul asta in sarcina deloc si am fost si cumintica...adika no siecs:)) de la 4 luni...
Doamne ajuta intr-o minune

Mergi la inceput

Multumim Alinuta

Ca idee, ieri am urcat 8 etaj (nu lucra liftul, nu ca eram eu tare harnica), am fost la epilat... poate ajuta fetele care vor sa nasca mai repede

Uitasem sa spun... la Cuza a fost foarte draguta moasa care m-a monitorizat. Mi-a spus daca se rupe apa sa vin la spital, la contractii pot sa mai stau acasa... dar sa stau in picioare pentru ca la fiecare contractie bebe coboara, sa nu stau in fund, doar pe o parte daca vreau sa ma odihnesc. A zis ca dupa cum se vad contractiile azi maine nasc.
Chiar a fost ok.

Lena - 39+

Tic-tac, tic-tac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Multumim Alinuta

Ca idee, ieri am urcat 8 etaj (nu lucra liftul, nu ca eram eu tare harnica), am fost la epilat... poate ajuta fetele care vor sa nasca mai repede

Uitasem sa spun... la Cuza a fost foarte draguta moasa care m-a monitorizat. Mi-a spus daca se rupe apa sa vin la spital, la contractii pot sa mai stau acasa... dar sa stau in picioare pentru ca la fiecare contractie bebe coboara, sa nu stau in fund, doar pe o parte daca vreau sa ma odihnesc. A zis ca dupa cum se vad contractiile azi maine nasc.
Chiar a fost ok.

Lena - 39+

Tic-tac, tic-tac

Doamne ajuta din tot sufletul...numa sa nu faci si tu precum cumnata mea:))( a zis ca s-a obisnuit cu ideea ca tre sa faca ceza). ea e insarcinata in 7 luni si i-a zis medicul ca tre sa faca ceza pt ca bebe are circulara de cordon...ce aberatie....cu alte cuvinte tu continua sa crezi ca vei naste natural...eu dau vesti duminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Lena pai scoatem majoretele de la dulap
n-am inteles de ce ti-au spus de ceza, din mesajele tale imi dau seama ca ai vrea natural sau ma insel?
in orice caz mult curaj si tine-te tare, femeile trec prin asta de cand e lumea.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Lena, pe mine ma poti suna/sau da mesaj oricand, ca eu dorm iepureste..si de cand fata mi se scoala din ora in ora noaptea pot sa zic ca nu ma deranjez deloc.Eu te incurajez sa nasti natural, mai ales ca si nemescu a zis ca poti astepta pana luni sa vezi ce se intampla, deci daca el a zis asa poate mai bine pt tine!

Ionela, nu faci capitol nou?

Mergi la inceput

Fetelor multumesc mult pentru incurajari .

Am fost, am vorbit, doctorul mi-a spus ca in principiu nu este nici un motiv bine definit pentru cezariana, pentru ca sunt multe chestii care sunt la limita si trebuie sa luam o decizie impreuna. Daca ramanem pe natural, partea proasta e ca in weekend nu putem urmari dopplerele, putem face doar monitorizari la cuza...
I-am spus ca as prefera sa asteptam pana luni daca nu este foarte riscant. El a spus ca nu se poate pronunta, pentru ca fiind la limita nu stie cat o sa tina acest echilibru...
Asa ca maine dimineata merg la monitorizare. Daca e ok, vedem ce facem... daca nu cred k o sa mergem pe ceza.

Sper ca am luat decizia corecta si sa nu imi para rau si ce e mai important sa fie bebita bine

Lena - 39+

Tic-tac, tic-tac

Mergi la inceput

Ramonika multumesc.

Ceza din cauza faptului ca dopllere nu arata foarte bine, lichidul amniotic e la limita inferioara si bebelusul nu a crescut bine in timpul sarcinii... cam asta ar fi cumulul. Pana acum avand dopplerele ok nu se mentiona ceza, dar asta a fost cumva picatura care a umplut paharul... Dopplere nasoale inseamna suferinta fetala.
Acum sunt la limita inferioara, dar nu se stie cat timp o sa ramana la aceasta limita si problema este ca in weekend nu avem unde sa le monitorizam .

Lena - 39+

Tic-tac, tic-tac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Elena, eu ma rog in seara asta sa ti se declanseze nasterea, sa poti naste natural, asa cum ai dorit! Maia va fi bine, si sigur o grasuna frumoasa!
Va pup dulce, ne auzim maine in formula de 3!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa27 spune:

buna seara fetele!
Azi am nascut-o pe Maria Sophia la ora 13;30. O frumusete de fetita,Apgar;10, 3200GR, 52CM. Numai cuvinte de lauda pt Arcadia, pana acum. Dr Cacicovschi si dr Vieriu numai cuvinte de lauda. Iar dr. Tutuianu e un dragut si atent. Toata echipa pe care am nimerit-o super ok. Eu sunt ok. O sa mai vad maine.
Deocamdata numai atat. Va multumesc pt incurajari si pt toate gandurile bune.Va pup!

Mergi la inceput