Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Asta e doar unul din oribilele lucruri pe care mi le arunca in fata cu sadism.....in fine...
ma intreaba sarcastic ca mie mi-a fost vreodata rusine cu el ca lui da. ca ce am realizat eu pana la varsta asta etc.....de 7 ani suntem impreuna,am lucrat in vanzari 6 ani,avand realizari f bune,timp in care am facut si facultatea,am lasat jobul o data cu ultimul tratament pt bebe si acum sunt in concediu maternitate....nu stiu ce sunt cu reprosurile astea?la ce se asteapta de la mine?????plus ca acum am si o problema intima si de 1 sapt nu ne-am "intalnit"....de fapt de acolo a inceput tot.....
parca sunt doar un robot in toata institutia asta ce se numeste familie.....si toate certurile sunt pe fond de alcool!
gata am incheiat subiectul asta,v-am innebunit destul....

Sorinush mami multa bafta cu bebe2!!!!!!!!
Bambi bv faci FOARTE bine cu Matei!Asa face si Mateo! ca un rasfatat! eu il las pe covor strigand si trantindu-se pana se linisteste ,lucru care nu dureaza mai mult de 2 minute! daca il iau,la urmatoarea interdictie de orice face la fel. Daca nu il iau sa-l linistesc eu in 3 secunde se mai gandeste un pic daca sa bage mana sau nu pe unde nu trebuie. Eu nu strig niciodata,le spun clar si raspicat de ce nu au voie si le arat.
Oana sanatate multa lui Matei,si tuturor celor cu mucisori!

ps>lista cu nr de tel mai exista pe undeva?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Hello hello!

Noi sambata am fost plecati la tara la cules via, asa ca ne-am intors cu desagele pline de struguri, must si cu o gaina numai buna de pus la congelator pt Bianca.
Iar ieri l-am sarbatorit si noi pe baietelul nasilor care a facut un anisor.

La multi ani pt baietelul nasilor vostri, Paula!!

Rodyka sa iesi cat mai repede din butoiul de melancolie. Cred ca din cauza anotimpului rece ti se trage.. nu?

saddie, Paula, rissy, crissteo, eladea sanatate multa!
Bravo saddie, sa o tii tot asa cu kg!

Of Denisa imi pare atat de rau :(:(

Alice sa porti iubita cizmele!

Pupam si pe Victor sa treaca buba

sorina noi am scos toate manerele la care poate sa ajunga si nu poate deschide niciun sertar. Masina de paine, eu recomand moulinex, dar e buna si una no name, cred. Sa auzim vestea cea buna cat ai repede!

bambi LMA cu intarziere! Ce tare e Matei cu Rain over me
Pai ii dau LP (Bianca mananca 2-3 masuri) si apoi cat mananc si eu micul dejun, de cele mai multe ori ii ung o felie cu unt/ gem sau un biscuite ceva de rontait.
La culcare ii dau 2 masuri de LP cu cereale somn usor la lingurita in castron, ca un piure moale, inainte de baita. Apoi inainte de culcare restul LP la biberon.
La pranz da, avem 2 feluri de papa. Azi am avut piure de cartof cu dovlecel si ficatel cu sos de rosii si ardei, si bors de gaina.

mov - voiam sa iti spun cum a fost la noi intarcatul.
Cum eu nu prea mai aveam asa mult lapte (mai ales seara la culcare, asteptam sa se umple din nou sanii sa se poata satura, sa adoarma satula), am inceput sa ii dau cam 30 ml LP cu lingurita. Apoi dupa vreo 2 saptamani am inceput sa ii dau din canita cu cioc sau direct din pahar (bine, mai mult varsa) si am ajuns treptat spre 100 ml. Dupa inca vreo luna am incercat cu biberon si a acceptat, si ii dadeam intai biberon si apoi san, pana a scazut productia tot mai mult. Dupa cateva zile deja nu ii mai dadeam deloc san dupa biberon si gata.
Eu intentionam sa alaptez pana la un an, insa din motivul babesc al intorsului la san am intarcat-o la aproape 11 luni.

paula - revin cu site-ul pe care l-am mai recomandat, sunt cateva articole cu sfaturi excelente, pe care eu chiar le-am aplicat si chiar a functionat
http://www.babycenter.com/toddler-discipline
Pe scurt: nu tipa (copiii copie f repede comporatmentul nostru, deci exclus sa vrem sa tipe si ei :)) ), vorbeste clar si raspicat, la nivelul lui (coboara in genunchi), uita-te in ochii lui, da-i alternativa (nu fa aia, fa mai bine ailalta), daca faci aia, se intampla asta.
Uite www.babycenter.com/0_getting-your-toddler-to-listen_11531.bc" target="_blank">aici mai multe exemple.
Paula, si inca ceva, nu exista copil obraznic, e doar curios, perseverent etc etc :))
A, si inca un sfat: strange tot ce ar putea scoate, trage, distruge (bine, exclus sa scoti chiar tot, de ex. Bianca trage de plintele de la parchet, dar in zonele unde a tras am pus mobila sa nu o mai tenteze)
Stimuleaza-i activitatea cu diferite jocuri, constructie, lego, cuburi, tras, impins, aruncat minge..

Si noi suntem cu tuse (cu expectoratii) si luam Eurespal. Abia maine mergem la pediatru.

crissy :((((( Doamne, acum am aflat!!!! :((( Nu-mi vine sa cred

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am pierdut mesajul de 2 ori nu mai am timp si nici chef sa scriu iar [bag]
David e bine a scapat de muci...Antonia e la tura a doua

Denisa- nu am cuvinte fii tare pt puiutzii tai

va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Puiutz poate fi o afta nu stiu ce sa zic....

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ne-a iesit inca un colt de molar primar... nr. 10!!!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Salutare fetele!!!

Denisa: ce sa zic: no comment, scuza-ma dar asta e comportament de maidan!!!
Sorina: bafta multa cu bb2...si noi incercam dar vad ca se lasa asteptat:D
Ssambata am fost cu Cristi la control la ochisor, l-a curatat la rana...a plns saracutzu tare de tot pe masa alora...si dupa s-a bagat la pieptu meu, nu a vrut in scaunelu de masina, se tinea strans de mine.si suspina.of, ma durea sufletul de cat era de amarat.acum ad ca e bine, i se inchide rana, o sa mai mergem miercuri sa vada cum evolueaza.
I-au trecut mucisorii si tre sa facem o vizita la pediatra sa vada cum e cu coastele lui ...daca e cazu de calciu sau nu :)

Va pupez!

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

No, salut, fetele!

Am ajuns si noi acasa, ce bine e!

Multumesc tuturor ca v-ati gandit la mine si mi-ati urat distractie la nunta! V-am zis ca nu a fpst grozav. mai mult, in hotel, in camera a fost un frig de nu imi venea sa cred!!! am cerut un calorifer, dar greu s-a incalzit. Am dormit cu muuulte haien pe noi, Vlad cu 2 randuri de pijama, cu sosete. Si tot a racit. nasul ii era inghetat. al meu la fel. spre dimineata deja se auzeau ceva muci.

A doua noapte la Hd tot cam rece. Azi la salina la Turda tot rece, asa incat ne inscriem si noi in categoria "mucosilor". O sa ii dau oscilo imediat, ca nu am in casa.

Mersi fetele de incurajari in relatia cu sotul. Eu incep sa ma complac in situatia- mai grav e ca parca incepe sa nu ma mai deranjeze raceala asta- probabil ma obisnuiesc. Am o stare mai nasoala zilele astea, sunt si eu in butoiul cu melancolie. Intai pentru ca ma gandesc ca pleaca mama intr-o sapt (martea viitoare) si nu ma mai pot bucura de nimic, doar imi vine sa plang si deja ma gandesc ce voi face iar singura cat e ziua de lunga... Nu imi vine sa merg nicaieri doar cu sotul, ca as sta cu mama cat mai pot. Ca pana la anul cand ne mai vedem e muuult. Nu imi place situatia, dar nu am ce face.

Apoi la nunta m-am intristat cand am vazut ca a venit tortul mirilor, se canta "la multi ani" si nasii, prietenii erau in jurul mirilor si a tortului. parintii erau si ei, dar mai departe (prea departe). Si se uitau asa frumos la copiii lor, nostalgici, si se tineau de mana parintii mirelui, si lacrimau si se bucurau de bucuria copiilor. Si mi se parea asa trist ca ei stau departe, ca doar ei sunt parintii. Noroc ca la un moment dat a chemat mireasa parintii langa ei, ca de nu cred ca nu ma rabdam si ii impingeam eu. Ma gandesc ce rol important avem noi in viata copiilor, cat de atasati sunt si copiii de noi, si apoi, pe an ce trece, li-s mai dragi prietenii. Si anii trec, si pe cand sa mai vrea iar la noi, poate fi tarziu... No, is nostalgica. Scuze daca am intristat pe careva.

Apoi mi-a placut atat de mult ce a zis Crissy "copiilor le trebuie atat de putin ca sa fie fericiti". Mi-a ramas in minte.

No, plus ca am avut un mini mini set de replici cu sotul, dar m-a deranjat.

Pupam pe Victor si cucuiele lui. Tare si Mara cu ligheanul, mi-o si imaginez. Haha, si Rebeca, ce grija are ea de florile lui mami!

Tina, ma bucur ca v-a aprobat creditul!

Puiutz, mult succes cu noul sediu! sa va aduca muuuuuuuuulti clienti, si multe realizari (inclusiv financiare )

Al meu copil s-a mai calmat cu nervisorii, la mare a fost apogeul. Mie nu imi plac nervii astia deloc, cand vad ca face figuri, ii spun pe un ton serios ca nu are nici un motiv sa urle, sa se enerveze, ca nu poate obtine ce vrea pt ca ...(si ii explic). Il iau in brate, il duc la altceva- dar nu mieros, ci tot serioasa -si ii spun "daca vrei, ne putem juca aici" si se cam linisteste.

Crissy, deci s-a simtit bine sotul la "team-building"

Mycya, bine ai revenit! Mi-ar place sa fii iar activa, ca pe vremuri! Ne e dor de voi! Ce fain ca mergi iar acasa!

Racusor, ma bucur de weekendul vostru fain! ce bine ca e si sotul tau acasa! Te simt asa vesela!

Crissteo, te admir mult! Esti foarte echilibrata! Optimista si empatica!

Of, Bumblebee, si spranceana???

Paula, eu zic ca e o perioada acuma a lui Raul, cand isi testeaza nitel limitele. Am o cunostinta cu un copil de un an; dar el de mic plange de nervi, urla pana se invineteste. Si la vaccin, mereu e dr pe faza, sa ii sufle in fata, ii prinde limba sa nu si-o inghita (asa rau face). CIca asa e el... si acum, daca e obosit si se enerveaza, la fel urla pana se invineteste. Cei din jur se sperie, mama e deja atat de obsinuita.. No, deci Raul nu face asa de cand e mic- cred ca doar acum vrea sa vada si el ce se intampla cand face asa. Oricum, multa rabdare!

Oana,of, deci rosu in gat... sper sa treaca cat de repede, sa nu ajungeti la antibiotice.

Si eu m-am apucat de "supernanny", foarte usor de citit, imi place!

Sorina, pupam nazdravanul! Bafta mare cu bb2! Doamne ajuta!

Bambi, e ultima, ultima serie la "neveste disperate", au decis producatorii de juma de an deja. Aseara s-a difuzat al doilea episod din aceasta ultima serie, e deja pe vplay.

Rodi, dar chiar nasol program de lucru ai avea.

Of, Puiutz, nu stiu ce sa zic de pata lui Raducu. Sper sa treaca de la tratament. Eu l-am dat pe V cu glicerina si nistatin cand avea ceva bubite pe limba si buze (interior). Dar a durat o sapt pana a trecut.-am sa treaca de la tratament. Posibil sa fie de la cum mesteca? sa se loveasca un pic cu gingiile?

Of, tu, Denisa, apoi mie asa mi pare ca tu esti tot ce si-ar putea dori un barbat- frumoasa, slaba, cuminte, mamica, atenta cu sotul, foarte atenta cu copiii. Le faci mancarica buna, ai mare grija la dezvoltarea lor. te asiguri sa ai casa curata, mancare. Pai eu mancare nu fac, curatenie- mi-am luat ajutor. Iar despre intimitati- o data pe luna. No, si ce ma mai astept?

Eladea, felicitari!

Laurika, deci si voi va bagati la bebe2? sa fie cu noroc, sa vina repede! Ma bucur ca e bine cu ochisorul!

No, gata, ca stau de un ceas aici...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

in tot weekendul asta , am reusit de am facut 2 poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

cris, sti ce-am facut eu cu tine? te-am facut sa dansezi . m-am uitat la prima poza, apoi la a doua. si apoi cu sagetile stanga-dreapta le-am tot schimbat repede

esti tare frumoasa

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui crispro

cris, sti ce-am facut eu cu tine? te-am facut sa dansezi . m-am uitat la prima poza, apoi la a doua. si apoi cu sagetile stanga-dreapta le-am tot schimbat repede

esti tare frumoasa

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

hai ca m-ai facut curioasa, si am facut si eu acelasi lucru. macar asa am dansat si eu

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput