Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 17
rodyka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui crispro
hai ca m-ai facut curioasa, si am facut si eu acelasi lucru. macar asa am dansat si eu |
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
Mycya spune:
Crispro si mie imi e dor de voi, de zilele alea in care va scriam si citeam toata ziulica, dar ce putem face daca copilutii astia ne dirijeaza acum dupa cum le vor muschiuletii....
am fost afara cu fata sa se mai Joace Dar mi-a adormit, in brate, ca sotul a uitat sa imi lase carutul inainte sa plece si acum asa ce ma dor muschii de zici ca am carat saci de cartofi abia ii mai dau suzeta [ :D]
Sa trezit....tre sa fac mamaliguta sa ii dau papica
Mami de Andra Maria 02.08.2010
Alice_Elena spune:
Cristina, stii ca toate te vom dansa nu ?
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+
crissteo spune:
Of Denisa! Daca as fi atat de tanara, de frumoasa, de calda, de calma, de desteapta, de perseverenta ca tine, nu stiu ce as face in situatia ta. Dar stiu sigur ca tu vei face ceva sa-ti fie bine, tie si puiutilor. Nu-i usor, oricum nu-i usor cu 2 puiuti atat de mici, daca cel care ar trebui sa lupte cot la cot cu tine se impiedica de una de alta, e asa de trist si tie iti e cel mai greu.
Tu stii cel mai bine ce merita sa faci mai departe, cat poti tolera, daca poti tolera, daca iti doresti sa tolerezi sau daca schimbi ceva, nu neaparat sotul, poate un comportament, atitudinea fata de tot ce se intampla.
Daca mie mi se intampla asa ceva la 20 si un pic de ani cat ai tu, nu stiu zau ce faceam. Dar eu nu am avut curaj sa fac lucruri mari asa cum ai avut tu, sot, fiv, gemenasi, casa de tinut, scoala, munca. Valeu, esti minunata. Mi se face cam rusine. Eu nici la 35 n-am ajuns sa fac toate astea la fel de bine ca tine.
Eu cred ca ai facut atatea lucruri pana la varsta ta, nu stiu multe femei sa fi realizat atatea. Pe langa faptul ca nu cred ca rolul sotului e sa contorizeze succesele sotiei, ci sa sprijine, sa iubeasca, sa nu judece. Of, ca toate astea le stii si tu.
Tu atat sa tii minte, ca esti minunata si meriti cea mai mare pretuire pe lumea asta
ilinca79 spune:
Buna seara fete dragi,
ne-am intors aseara acasa, am ispravit cu nanasitul. A fost frumos tare la nunta, am dansat intr-una, a fost o atmosfera minunata. Am mai petrecut putin si ieri, dar eu am avut toata ziua o senzatie de rau, cred ca din cauza oboselii.
Imi pare rau sa vad ca sunt multi delfinasi bolnavi. Ii pupam pe toti sa-si revina repede
Cris, Rodi, Crissteo multi si pentru voi sa treaca melancolia si sa revina gandurile bune!
Oana, n-am mai apucat sa intru pe forum sa-ti zic ca am luat papucei f. frumosi de la Hokide. Mi-a placut magazinul, aveau intr-adevar multe modele. Pe cand ajungeti voi in Cj vor primi si ghete/cizmultite de iarna, deocamdata nu aveau. Mersi mult de pont
Denisa draga mea, imi pare tare, tare rau sa aud ca relatia cu sotul iarasi trece printr-o criza. Trebuie sa-ti pastrezi calmul si increderea in tine de dragul copilasilor si sa nu uiti nicio clipa ca esti o femeie si o mamica grozava, care a facut eforturi uriase ca sa-si tina minunile in brate. Eu am mai zis si repet, rugaciunea face minuni. Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana ajuta foarte mult in problemele de familie. Cred ca si o terapie de cuplu ar ajuta, dar ma gandesc ca sotul tau nu ar accepta sa mearga la psiholog, nu? Te imbratisez cu drag si iti doresc multa putere!
Michelle ce s-a intamplat cu Crissy?
V-as mai spune atatea, dar imi pica ochii pe tastatura. Sper sa nu uit pana maine.
Va pup pe toate, NB!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc Cine intreba daca misca bebe?! A inceput si mandra mea sa miste mai bine, dar e foarte departe de Rebeca, sper sa ni fei semn de vreo problema. |
Eu intrebam!
Ma bucur sa aud ca sunteti bine si nu-ti mai face griji ca fiecare sarcina e diferita, la fel si copii. Va pupam!
Mycya spune:
Am adormit si eu fata si de acu ma pun la strans de prin casa.Am o durere de cap de numa....se tin scai de mine,in fiecare sapt aceleasi dureri sacaitoare .
Ilinca ma bucur ca te-ai distrat si ca a fost frumos.Casa de piatra finilor vostri!!!
Rody asa adoarme si Andra, in pat si apoi transferata in patut, Dar e asa rau ca uneori se trezeste sa vada unde e, daca e careva cu ea si ma ridic noaptea cam des sa o asez la loc (se ridica in picioare) si sa o legan pana ce adoarme iar. Am incercat sa o adorm direct acolo dar e imposibil
Plec la treaba si apoi la somn.
Nbuna
Mami de Andra Maria 02.08.2010
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 tina, cand dai replay, scrie dupa quote] ca sa iti apara cum trebuie. |
Imi cer scuze daca a deranjat pe cineva mesajul meu care nu a aparut cum trebuia.
crissy77 spune:
aoleo, tina, , chiar asa rau a sunat mesajul meu???? Pe mine nu m-a deranjat, dar nu-mi pot tine "gura", deh, defect profesional
ilinca, nu s-a intamplat nimic cu mine/noi (am desoperit ieri ca o cunostinta comuna de pe un alt forum nu a mai apucat sa implineasca 26 de ani iar fetita ei doar ce a implinit 2 anisori in septembrie. Am citit un mesaj (ultimul) postat pe blogul ei in ianuarie prin care motiva de ce a facut un copil atat de tanara, m-a ravasit efectiv. La acel mesaj apar 2 comentarii din care unul din mai, semnat TATA)
Fii'mea mica a avut chef de plimbari nocturne, asa ca aseara pe la 11.30 vizitam urgentele. Pana sa ajungem, si-a revenit. Ne-a ingrijorat plansul continuu, mana stanga nu o misca, daca i-o miscam eu plangea si mai tare. Cand a consultat-o totul era ok, i-a aratat o rigla, s-a intins dupa ea (eu o tineam de mana dreapta), a luat-o in mana, nimic suspect. Probabil adormise pe ea si-i amortise, nu stiu...