Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***349***
Raspunsuri - Pagina 8
Gianina34 spune:
cu plansul nu stiu ce sa spun
ma gandesc numai ca tare intoarsa pe dos as fi daca, din putinul timp care il petrecem impreuna, s-ar pierde o parte cu miorlaituri/lacrimi
monnvas - multa putere iti doresc si tin pumnii sa gasesti cat mai repede "leacul"
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
pisigri spune:
Gianina, scuza-ma, trebuia sa dau si detalii.
Noi "lucram" pe varianta 5 ml sol: 5 ml ser plus 2-3 pic de Fitobalm, sau 4 ml ser plus 1 ml ACC plus 2-3 pic de Fitobalm, sau (dar eu nu mai folosesc asta ) 3 ml ser plus 1 ml ACC plus 1 ml dexa plus 2-3 pic Fitobalm.
Eu dexa nu am mai folosit de cind am avut problemele mari, cind am cam facut abuz de nevoie.
Fitobalmul e un ulei volatil cu pipeta, e mentolat si e destul de greu de suportat in pufaitor, Ilinca nu sta decit cu ochelari ca o ustura ochii.... Stiu discutiile care s-au purtat a propos de cit de bune sint (sau nu) uleiurile astea mentolate, dar 2-3 pic sint suportabile. Mai pun noaptea pe calorifer, pe prosop ud, daca e prea nsoala treaba. (ca nu, nu mi-am luat umidificator, poate imi aduce Mos Craciun :))))
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri P.S. Oricit de "isterica ar fi, Pisilinca plinge in brate la mine si vrea in brate la mine si are nevoie sa o tin lipita de mine. Nu stiu daca Injineru' are aceeasi pasiune/slabiciune. ![]() http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Nu prea. Uneori vrea, de multe ori ma cafteste daca incerc sa il iau in brate. Ma rog, parca a inceput sa vrea mai des in brate...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Gianina34 spune:
pisigriule am retinut combinatiunile![]()
prima ar fi buna pentru niste mucusori care nu mai dispar?
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
anamariame spune:
Salut!Tot am tendinta sa spun buna dimineata, apoi imi pica ochii pe ceas si vad ca e deja 12. Noi iarasi am fost la dr...aseara m-am panicat, ma gandeam serios sa merg la urgente. Viroza Evei da in inceput de bronsiolita, iar mie imi vine sa imi iau campii. Nu numai ca i-a fost schimbat antibioticul, dar e si pe tratament cu prednison acum
Aseara incepuse cu wheezing, era speriata mititca, imi spunea ca se teme de ce se aude din gatutul ei. I-am facut aerosoli cu dexa si in prima jumatate a noptii a dormit binisor, spre dimineata a chinuit-o rau tusea si iarasi a inceput cu horcaiala aia crunta.Gina, la analize i-au iesit euzinofilele marite, fapt ce indica fie un parazit, fie o alergie. Bine daca te pui pe citit in detaliu pe google, te ingrozesti...In scaun nu i-a iesit nimic, nici in gatut, dar vom relua de luni analizele.
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Salut! Tot am tendinta sa spun buna dimineata, apoi imi pica ochii pe ceas si vad ca e deja 12. Noi iarasi am fost la dr...aseara m-am panicat, ma gandeam serios sa merg la urgente. Viroza Evei da in inceput de bronsiolita, iar mie imi vine sa imi iau campii. Nu numai ca i-a fost schimbat antibioticul, dar e si pe tratament cu prednison acum ![]() Aseara incepuse cu wheezing, era speriata mititca, imi spunea ca se teme de ce se aude din gatutul ei. I-am facut aerosoli cu dexa si in prima jumatate a noptii a dormit binisor, spre dimineata a chinuit-o rau tusea si iarasi a inceput cu horcaiala aia crunta. Gina, la analize i-au iesit euzinofilele marite, fapt ce indica fie un parazit, fie o alergie. Bine daca te pui pe citit in detaliu pe google, te ingrozesti...In scaun nu i-a iesit nimic, nici in gatut, dar vom relua de luni analizele. |
Off sanatate multa Evei !!
Si Adei cand a fost internata cu bronsiolita au incercat sa-i dea Prednison dar l-a vomitat instantaneu si apoi mi-a dat sa-i dau si acasa dar nu i-am mai dat
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Pisik06 spune:
Fetelor, s-ar mai baga cineva la o comanda la Daninaline (fetele din Bucuresti sau Monica - ca stiu ca ei ii pot trimite fara cost pachetul, ca altfel ne costa la fel si nu face sens) sa nu mai platim cost de transport? As vrea sa stiu cat mai repede, ca eu am nevoie sa comand pijamale si stiu ca produsele sunt bune (la Baby expo nu am luat decat o pijama, ca deh, era 22, acum o iau cu 28 de pe site si mai era si oferta de 3+1
), bumbac, chiar ok, eu am si body-uri si pijamale.
deci, daca vreti, bagati un pm cu ce si cum, astazi cat de repede
Mami de minune mica
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
Nu prea. Uneori vrea, de multe ori ma cafteste daca incerc sa il iau in brate. Ma rog, parca a inceput sa vrea mai des in brate... CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Si Ada are 2 tipuri de plans : la nervi cand clar nu vrea in brate, ba din contra, se enerveaza mai tare daca o iau in brate , ii trebuie spatiu sa se linisteasca si vine ea la mine apoi, in tot timpul asta eu stau langa ea si incerc sa ii explic calm ce si cum, si al doilea tip de plans in care vrea sa o iau in brate si sa ne linistim, asta e mai mult miorlaiala de obicei si nu pt chestii serioase
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
Off, Novus, tin minte ca ai spus atunci.Eu din pacate ma tem ft tare sa nu ii dau, pt ca stiu ca isi va reveni imediat daca il ia, si pana la urma, in ultimele 10 zile, am tot incercat sa scapam fara antibiotic, fara tratament puternic, chiar dr a zis sa facem asa. Daca marti ma linistea dr ca e o banala viroza, azi cand am auzit de bronsiolita la debut...am stiut ca tratamentul e unul serios. Cred ca pana la urma ajungem si la Singulaire, ca nu vad alta solutie. Problema e ca la ea virozele se complica, sigur, daca ii dau din prima antibiotic, sansele sunt maxime sa nu faca nicio complicatie, dar nici asa nu mi se pare sanatos sa procedam.Dar voi cum ati facut atunci bronsiolita?? Tot complicatie dintr-o viroza? Ca eu asta nu mai retin. Noi am avut mucegai in camera in care a dormit Eva cand era bebelus, si eu cred cu tarie ca de acolo ni se trag toate astea...
Pisik06 spune:
LA MULTI ANI FLORINELA!!!!
Iti doresc o viata implinita, cu multa sanatate, sa te bucuri de micul platinat si sa fiti fericiti cu totii!
Mami de minune mica