Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***349***
Raspunsuri - Pagina 9
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Fetelor, s-ar mai baga cineva la o comanda la Daninaline (fetele din Bucuresti sau Monica - ca stiu ca ei ii pot trimite fara cost pachetul, ca altfel ne costa la fel si nu face sens) sa nu mai platim cost de transport? As vrea sa stiu cat mai repede, ca eu am nevoie sa comand pijamale si stiu ca produsele sunt bune (la Baby expo nu am luat decat o pijama, ca deh, era 22, acum o iau cu 28 de pe site si mai era si oferta de 3+1 ![]() ), bumbac, chiar ok, eu am si body-uri si pijamale. deci, daca vreti, bagati un pm cu ce si cum, astazi cat de repede Mami de minune mica |
Eu nu ma bag ca am stoc momentan

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
pisigri spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 pisigriule am retinut combinatiunile prima ar fi buna pentru niste mucusori care nu mai dispar? Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 2 anisori |
Eu pe prima am mers acum, cind treaba se lungea de mai mult de o saptamina... Ideea e preluata de la nasa Ilincai, care a aplicat-o pe nasul lu' fiica-sa...
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
Anamaria, un coleg tocmai i-a facut aerosoli cu Ventolin lu fii-su, tot cu bronsiolita...
Nu stiu ce sa zic, decit ca va urez sanatate multa ! si va pupacesc, sa treaca mai repede !
Gianina, daca lucrezi des cu corespondenta (si daca mai stii si costuri, detalii, posta romana etc, da-mi si mie un bip te rog frumos !
novus spune:
| citat din mesajul lui anamariame Off, Novus, tin minte ca ai spus atunci. Eu din pacate ma tem ft tare sa nu ii dau, pt ca stiu ca isi va reveni imediat daca il ia, si pana la urma, in ultimele 10 zile, am tot incercat sa scapam fara antibiotic, fara tratament puternic, chiar dr a zis sa facem asa. Daca marti ma linistea dr ca e o banala viroza, azi cand am auzit de bronsiolita la debut...am stiut ca tratamentul e unul serios. Cred ca pana la urma ajungem si la Singulaire, ca nu vad alta solutie. Problema e ca la ea virozele se complica, sigur, daca ii dau din prima antibiotic, sansele sunt maxime sa nu faca nicio complicatie, dar nici asa nu mi se pare sanatos sa procedam. Dar voi cum ati facut atunci bronsiolita?? Tot complicatie dintr-o viroza? Ca eu asta nu mai retin. Noi am avut mucegai in camera in care a dormit Eva cand era bebelus, si eu cred cu tarie ca de acolo ni se trag toate astea... |
Stai sa ma gandesc cand a fost bronsiolita, cred ca la inceputul anului , si da tot dintr-o viroza am avansat si noi de am ajuns direct la urgenta
Da atunci a facut frisonul si ne-au internat dar semnalul de alarma era clar tras, facea febra de 5 zile, ii scadea ce-i drept dar nu-i normal sa fie atatea zile, la noi atunci am ajuns acolo pt ca au fost sarbatorile si toata lumea chefuia nu avea timp de consultatii
novus spune:
Dupa experientele noastre vaste cu racelile mai mult sau mai putin complicate am ajuns la concluzia ca daca nu e febra e ok, daca apare si ea trebuie mai multa atentie si actionat rapid, acum nu musai cu antibiotic dar clar merg direct la pediatra si vedem ce si cum.
Ventolin noi am primit de fiecare data, ne-am achizitionat si Babyhaler pt acasa ca sa fie mai usor
anamariame spune:
Novus, in cazul asta esti o norocoasa ca ati facut o data si gata. Din ce experienta am eu, si din ce am citit, daca iti face o data bronsiolita, apoi tot face pana se intareste sistemul imunitar.Pisigri, Ventolin a primit si Eva anul trecut, cand am stat internate. Toate astea: predinson, singulaire, sunt ft puternice, si eu m-am ferit de ele ca de nu stiu ce, dar daca e cazul, asta e, le luam.Stii, ideea cu scrisori de la Mos mi se pare geniala. Eu deja ma vedeam primind acasa un plic maaaare, musai rosu, cu o scrisoare de la Mos Craciun, citindu-i-o Evei sub bradut
Asa ca ma ai de client! Prin Posta Romana, un plic in tara, in sistem normal, costa 1 leu. aplici timbrul si gata. Daca vrei recomandata, cred ca e in functie de greutate.Pisik, eu m-as baga la o comanda, dar nu mare (undeva la 50 lei), si in bucuresti ar avea cine sa o ia de la tine. Cat costa transportul? Ca eu nu am rabdare sa citesc pe site...Am editat, ca prdinson si singulaire stiu sigur ca au efecte diverse asupra organismului, da' de ventolin nu-s sigura. Aaa, am gasit si transportul la daninaline, 20 lei cu Fan.
Gianina34 spune:
si noua pneumonia tot dintr-o viroza ni s-a tras
imi pare tare rau anamariame ca treceti prin asa ceva
daca banuiesti mucegaiul ca ar fi la baza problemelor, poate ca ar trebui sa faceti ceva analize pentru a vedea daca e clar fondul alergen
noi asta vaqra am tot tusit mai mult sau mai putin semnificativ de intrasem la idei sa nu fie ceva asmatiform; a facut analizele, am eliminat suspiciunea dar tot am luar 2 saptamani singulaisul care a fost de-a dreptul magic in cazul nostru
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
anamariame spune:
Gianina, noua ni s-a spus ca Singulaire-ul musai tb administrat 3 luni la rand ca sa inceapa sa isi faca efectul. Ce teste ati facut, ca eu am sunat intr-o mie de locuri si mi s-a spus de fiecare data ca testele de alergii nu sunt relevante decat dupa 3 ani.
pisigri spune:
Gagici, la daninaline din cite stiu eu nu exista limita minima la comanda ! Gresesc?
Anamaria, io-s de acord cu ce spui tu acolo, DAR cum se face plata? Ca aici am io o problema...
anamariame spune:
aaa, si la noi bronsiolita de anul trecut a fost astmatiforma, iar asta de anul asta la fel pare...dar de data asta e doar diagnosticul meu, medicul a spus "doar" bronsiolita"