Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***349***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Buna dimi!buna cafeaua.
Ilinca vb olgai de unde mai vrei tu sa dai jos? sincer exagerezi, iit place sa exagereziSophia e dulce rau, deci deja progrese nenika..eu nu stiu ce mai face fi-mea la gradi ca dimineata doamna e cu plangaciosii, asistentele si ingrijitoarea o schimba si o controleaza in gat si plek...si gata.
Ieir am platit gradi, ingrijitoarea si mi-a dat lista cu rechizite plus poezia "Rica" rau ratusca ramurica la care fi-me azice cand vrea ea, nu la comanda.
Aseeara am pedepsit-o, na ca toti vb de pedepse, am bagat-o in curte ca nu voia sa dea napolitana si la alta fetita, plangea si se uita prin gard..apoi s-a dus la jucarii a uitat, si cand a iesit a zis "ciace" desface, zic ii dai si andrei? da , oki, si-au basculat amandoua , deci cred ca a priceput pana la urma ca dc nu imparte cu alti copii nu-i dau nici eu cel putin nu de fata cu ei.
Eu stiu dc are vreun efect, suntem la inceput, cert e ca tac-su tare mult ii canta si-i sufla-n fund, eu ma lupt cu morile de vant...
placinte cu varza?n-am mai auzitdar as bascula cateva...
Gen denisamada ce mai faci?
eu am amsurat-o pe Ari cu ruleta si dadea aucm o luna 91 cm, e bine?nu mai akm graficul ce-i drept.
Eu in cartea aia de care va zisesem, "Ascultarea de bunavoie", era cu pedepse gen corectare mai mult,acuma na nici o palma la fund, nici 3 minute pe fotoliu, din vb buna si sa fii mereu un zambet nu stiu dc ar merge de ex cu copilul meu, care este ff incapatanata, si se milogeste, ca o maimutika..si dc ma prinde in niste pase proaste...sigur tip si fac mai mult rau.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineara,

mai vin si eu cu ceva cafea?

anaan - tatal meu este cat-de-cat bine, astazi sper sa-l externez

la capitolul mucisori - deocamdata stapanesc situatia, adica suntem mucoase dar nu semnificativ iar ca sa elimine vascozitatile sa nu mai stea cu nasul infundat sa "stricam" urechile, gatul... o fasaim (si acasa si la gradi)incontinuu (nu va inchipuiti acum ca stau lipita cu sprayul de nasul ei, doar cand da semne ca nu mai poate respira pe nas) cu apa de mare, ca doar trebuie rentabilizata si industria sprayurilor cu apa de mare, nuuuu? apoi punem olinth/rinonef dimineata si seara dupa caz, gravitate si gata
la astea se mai adauga cercetatul zilnic al gatucului si in caz de ceva rontaim homeogene, iar daca se trezeste putin ragusita trecem la homeovox
m-am mai documentat putin cu extractele si tincturile, mi-am cumparat ce cred eu ca se potriveste si urmeaza sa testam
de cateva zile am reinceput sa folosesc umidificatorul si se cunoaste - peste noapte nu i se mai infunda nasul iar dimineata aproape ca nu are nici picior de mucusor

si cam astea facem noi, de sezon

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Gagici, mi-a mai venit o idee de afaceri :D. Sezoniera, e adevarat: scrisori de la - pentru Mos Craciun/Mos Nicolae.
Ce ziceti?
Nu prea stiu cum ar trebui sa incasez banii insa ... si nici cum as putea mediatiza ideea eficient.

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Daaa asta suna interesant !! nu stiu cum sa o pui in pracitca dar ma inscriu la comanda

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

pisigri - imi place ideea cu mos craciun
la punerea in practica, nu stiu ce sfat sa dau dar, ca idee uita-te putin la cei care vand stele, de exemplu, si cred ca fi cam aceeasi procedura
PS: eu am "cumparat/botezat " o stea si am facut-o cadou si "operatiunea" nu a fost complicata
de platit, am platit cand mi-a venit coletul

avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

Azi noapte l-am pus pe Pisic sa plece dupa ceapa si lamai, ca nu aveam in casa, am taiat o ceapa si am pus-o la capul Anei, de la 1:30 nu a mai tusit deloc (desi in trecut nu a avut efect la noi treaba asta). I-am facut si ceai de ceapa - 2 cepe medii taiate in 4 si fierte in 300 ml apa, ceaiul rezultat se indulceste cu miere si se bea caldut pe stomacul gol. L-a baut saraca pe tot, tare cuminte este cu medicamentele si tot ce trebuie sa ia. Azi dimi era ok, mai ok ca ieri camd am dus-o la gradi, asa ca am dus-o. Sper sa fie bine.

Sa ma laud si eu: aseara am primit sms de LMA de la GAZII nostri dragi

PISIGRI, interesanta idee, ma gandesc si eu. Si e sezoniera dar poate fi extinsa la iepuras si, de ce nu, la diferite personaje din povesti pt ziua copilasului, inceput de scoala, diverse evenimente. Un fel de "wishing corner/box", etc., o modalitate mai draguta de a face cadouri

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Neata.

Multumesc pt cafea, dau praji cu nuca si miere de la ziua lu' tata de ieri (am facut cu galben ca sa nu le stric dieta fetelor slabute).

Ca veni vorba de pedepse:

Fiu-meu se smiorcaie de vreo 2-3 saptamani. Am scris si la psi, dupa cum ati vazut. No, si in culmea nervilor ii zic "daca vrei sa plangi stai aici si plangi/du-te dincolo si plangi, ca io am treaba". Fara niciun efect.
Ieri se criza pe la ai mei (a fost ziua lu' tata). Si ma ratoiam io la el sa termine cu prostiile, la care el: "vreau sa plang!"

No, ce pushca mea sa-i fac?? Clar asta nu tine...

... in schimb, daca ma vede suparata/plansa, imediat se conformeaza. Da' tre' sa fiu sincer suparata/plansa, nu sa ma fac, vine la mine: "rade mami? radeeee mamiiiiii!!!!!"

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

pisigri - imi place ideea cu mos craciun
la punerea in practica, nu stiu ce sfat sa dau dar, ca idee uita-te putin la cei care vand stele, de exemplu, si cred ca fi cam aceeasi procedura
PS: eu am "cumparat/botezat " o stea si am facut-o cadou si "operatiunea" nu a fost complicata
de platit, am platit cand mi-a venit coletul

avem 2 anisori

Nu stiu care e faza cu stelele, imi pare rau. Ma luminezi te rog?
P.S. Noi am scapat de muci punind in pufaitor Fitobalm; in 2 zile i s-a uscat nasul.

Intre timp, sora-mea mi-a zis ca ea personal daca ar fi mama, i-ar raspunde singura copilului ei in numele Mosului....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Monn, Pisilinca zice ca vrea sa plinga de pe la sf primaverii, ca i-am mai zis si eu sa nu mai plinga ca o iubeste mami/plinge degeaba/nu inteleg ce spune etc etc.
Si atunci sa stii ca eu o iau in brate si ii cint ceva incetisor si o las sa plinga cit vrea. Ea se lipeste de mine si cind se satura....se opreste.
Am trecut la asta dupa ce mi-am pus problema la modul serios ca poate ea chiar simte nevoia unei descarcari emotionale, si de ce sa o cenzurez?

P.S. Oricit de "isterica ar fi, Pisilinca plinge in brate la mine si vrea in brate la mine si are nevoie sa o tin lipita de mine. Nu stiu daca Injineru' are aceeasi pasiune/slabiciune.

Mergi la inceput

Nu stiu care e faza cu stelele, imi pare rau. Ma luminezi te rog?
P.S. Noi am scapat de muci punind in pufaitor Fitobalm; in 2 zile i s-a uscat nasul.

Intre timp, sora-mea mi-a zis ca ea personal daca ar fi mama, i-ar raspunde singura copilului ei in numele Mosului....

[/quote]

1.da cautare pe google:cumpar stea si imediat te luminezi

2.dar acum lumineaza-ma pe mine ce/cat/cum pun in pufaitor - cate capsule la cat ser sau altceva si de cate ori pe zi

3.eu as apela la "ajutoarele" mosului/iepusarului... pentru ca , pe langa cadouri si alte surprize, o scrisoare sau "ceva" din partea Mosului chiar este ceva extraordinat pentru micuti

avem 2 anisori

Mergi la inceput

pisikule - ma bucur tare mult ca sunteti mai bine chiar si numai de la niste ceapa taiata/fiarta mirosita/inghitita

avem 2 anisori

Mergi la inceput