Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (199)
Raspunsuri - Pagina 5
Victoria_mami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
a fostr la proba demi (21 km in nici 2 ore). Eu am renuntat la antrenament, ca m-a luat durerea de spate cand abia faceam 3km. Dar poate la anul voi participa si eu. auzi -si poza cu shpaclul?. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
I-am facut una special pentru tine. Dar inca nu am terminat bucataria... peretii au fost dezastru sub lambriuri! Mi-a mai trebuit inca o priza, a mai spart Daddy o bucata de perete , asa ca nu am avut timp, plus ca joi, vineri nu am facut nimic Dar promit sa pun poza cu shpaclu' imediat ce termin bucataria.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mi_bebelina Desiree, foarte frumos ingerasul! Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta |
Multumesc, Diana. Vrusesem initial sa-i iau unul de cristal, dar arata atat de ieftin! Desi nu era ieftin deloc. Asta pe care l-am cumparat a fost $35, ala de cristal era 49.99, doar ca arata de $2. Asa ca l-am ales pe asta. Sper sa-i placa.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
Victoria_mami spune:
Unde sunteti, mai fetelor??? Chiar in halul asta shomati?
_
VICTORIA
Luminel spune:
Eu sunt aici, pitita dupa monitor dar...fara noutati...
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Adriana_78 spune:
si eu sunt pe aici, de fapt suntem in parc. E asa o vreme superba, profitam la maxim. Dupa scoala si gradi venim direct in parcul Floreasca.
In weekend am fost la munte. A fost f frumos, am ajuns si la Babele, unde sufla un vant brrrrr. Am coborat pana la Pestera, trebuie s-o laud pe Annika, care a mers incontinuu pe jos-cam 3 ore ne-au trebuit noua sa coboram.
Eram insa asa de terminati, incat n-am mai apucat sa vizitam si Pestera Ialomicioarei, asa cum imi doream, insa telecabina pleaca asa devreme de pe munte, ca nu prea e timp de pierdut
Adriana
DanaH spune:
si eu sunt pe aci. fara chef de munca, ca doar e ultima zi de vara in olanda (cica!). ma uit cu jind la soarele de afara. nu ma mia satur de soare, parca sunt reptila. ce oi fi cautand eu in tarile astea nordice, nu stiu.
cleo, felicitari pt tati maratonist. pot si eu sa ma laud cu unul in dotare. adica cu un tati maratonist, nu cu un maraton. al meu sotz a termiant de 5 ori maratonul, ala mare de 42km si ceva, o data in romania, pe cand era in liceu, de trei ori in rotterdam si anul asta in leiden. si cica nu se opreste aici. asa sa dea domnul.
alish, bine te-ai reintors la munca. eu am trecut prin diferite etape: de la entuziasma in primele saptamani, la parere de rau dupa o perioada, apoi iar la entuziasm. depinde si de ce faci, de cat de mult iti place. cu dorul de copii te obishnuiesti, mai ales daca ii stii pe maini bune.
desiree, spor la treaba. abia astept sa vad pozele cu ajutorul tau de baza, victoria.
esme, nu am mai ajuns in sud in weekend. asa cum am zis, am laut-o spre nord. am fost la delfinarium. scump, frate, scump, si comercial, na, ce sa faci. dar merita din plin cand vezi bucuria pe fata copiilor. le-a placut tare mult spectacolul cu delfinii. iar afara s-au bucurat de soare.
a fost placut weekend-ul, dar a trecut repede. uff, asa se intampla cu toate weekend-urile astea mutl asteptate.
azi cred ca fug ceva mai devreme acasa (desi e deja tarzior), ca sarbatoresc cu al meu consort vreo 13 ani de la nunta (cea la biserica). am anunlat rezervarea la restaurant, am zis ca o sa comandam pt acasa, o sa aprindem lumanarile si cumpar tort (sunt puturoasa, da, stiu) si sarbatorim toti patru. de acum avem copii mari si trebuie si ei implicati in evenimentele familiei, nu?
pupici
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DanaH si eu sunt pe aci. fara chef de munca, ca doar e ultima zi de vara in olanda (cica!). ma uit cu jind la soarele de afara. nu ma mia satur de soare, parca sunt reptila. ce oi fi cautand eu in tarile astea nordice, nu stiu. cleo, felicitari pt tati maratonist. pot si eu sa ma laud cu unul in dotare. adica cu un tati maratonist, nu cu un maraton. al meu sotz a termiant de 5 ori maratonul, ala mare de 42km si ceva, o data in romania, pe cand era in liceu, de trei ori in rotterdam si anul asta in leiden. si cica nu se opreste aici. asa sa dea domnul. alish, bine te-ai reintors la munca. eu am trecut prin diferite etape: de la entuziasma in primele saptamani, la parere de rau dupa o perioada, apoi iar la entuziasm. depinde si de ce faci, de cat de mult iti place. cu dorul de copii te obishnuiesti, mai ales daca ii stii pe maini bune. desiree, spor la treaba. abia astept sa vad pozele cu ajutorul tau de baza, victoria. esme, nu am mai ajuns in sud in weekend. asa cum am zis, am laut-o spre nord. am fost la delfinarium. scump, frate, scump, si comercial, na, ce sa faci. dar merita din plin cand vezi bucuria pe fata copiilor. le-a placut tare mult spectacolul cu delfinii. iar afara s-au bucurat de soare. a fost placut weekend-ul, dar a trecut repede. uff, asa se intampla cu toate weekend-urile astea mutl asteptate. azi cred ca fug ceva mai devreme acasa (desi e deja tarzior), ca sarbatoresc cu al meu consort vreo 13 ani de la nunta (cea la biserica). am anunlat rezervarea la restaurant, am zis ca o sa comandam pt acasa, o sa aprindem lumanarile si cumpar tort (sunt puturoasa, da, stiu) si sarbatorim toti patru. de acum avem copii mari si trebuie si ei implicati in evenimentele familiei, nu? pupici Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008) |
La multi ani fericiti impreuna! si 13 sa fie cu noroc!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
alina_anto spune:
Buna fetele!
Am zis sa scriu si eu ceva, k sa nu ajungem iar pe pag 2
La multi multi ani fericiti impreuna DANA!!!
Va pup!!
Alina 24+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
Victoria_mami spune:
La multi multi ani fericiti impreuna DANA!!!
_
VICTORIA
cleo78 spune:
danaH, felicitoci si sa va fie mai bine ca pana acum!!
Pai tata vostru e marathon-ist complet. Al nostru e doar pe jumatate (21km)
am bagat un peste la cuptor. Moama, ce miroase...numai de s-ar gata mai repede