Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (199)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Dana, multi ani fericiti si sa iubiti inca 130 de ani!

Cleo.....peste zici? Fie-ti mila. Eu am facut ciulama de ciuperci....mai subtire asa ca sunt singurica o saptamana, al meu sot e cu Delia la socra-mea.

Luminel, noutati-nenoutati, mie imi place sa te citesc.

Desiree, spor la munci si sa iasa asa cum ti-ai dorit tu!

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta si cu fratior sau surioara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Eu sunt franta de oboseala, dupa un weekend in care am fost nasi si unul in care am fost la munte.
Va atasez cateva poze de la cele 2 evenimente.

Va pup!

in 21+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

La multi ani Dana !!!!!

in 21+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata

Gradinita: restart!
Din 30 copii sunt 8n prezenti, restul...decimati!!! mai, ce mama ce virusi circula pe caldura asta???Ce facem peste o luna??

Danala multi, multi ani fericiti impreuna!!!

Nicole wow, ce mare mare David! Ma bucur ca ni l-ai prezentat din nou!!!

Alina cum te simti, mai burtici?

Alynush ne-ai amenintat ca vei scrie acum ca muncesti...cum fu prima zi d ejob? Cum fu ajungerea acasa???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Buna dimineata!

Prezenta la raport

Diana, esti o dragutza! wow, singurica o saptamana...iti faci de cap!

Nicole, ce mare e David...nu zici ca are doar 3 ani!!! si frumos foc ca si mamica, de altfel!

Lori, cand o veni frigu poate mai mor din virusi; sanatate la pitici!

Aly, cum fuse prima zi?

Noi ne-am hotarat sa-l lasam pe baiat aici in Bucuresti sa termine liceul; n-avea rost sa-l mutam in provincie in mijlocul anului. Iar in clasa XII ar fi chiar fara sens sa-l mai muta; problema e ca nu am gasit pe nimeni dispus sa-l ia in gazda, printre cunostinte; Si tatai vrea sa ne ia cu el in ianuarie, cand pleaca el dupa sarbatori. O sa cautam probabil si prin ziar, desi....nu prea-mi surade sa-l las asa la fitecine
Revin cu rugamintea: poate stiti pe cineva, o familie... va rog sa-mi spuneti!

o zi placuta sa aveti!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

'neatza, fetele!
va multumesc pt urari si vi le intorc inzecit.
nicole, ce burtica frumoasa ai. de flacau nici nu mai vorbesc, exact cum zicea lorich nici nu zici ca are 3 ani (bine, si jumatate aproape). sa va fie de bine nashitul. v-am zis ca noi suntem nashi de meserie.

bebelina, singurica, zici.... mmm, ce frumos suna. macar vreo doua zile, nu strica. ciulama de ciuperci am facut si eu saptamana trecuta. ce a mai emrs cu mamaliga.... si acum imi e teama sa ma urc pe cantar.

lorich, bine ca au trecut virusii aia urati. ce o sa faci mai in colo, cand o sa fie mai rece.... ce ai facut is pana acum. asta este.

vad ca ai mei sunt inca pe picioare. dar de dimienatza o apcuase o tuse asa de urata pe odo de nici nu putea sa manance. dupa ce toata noaptea a fost linsitita. oricum, eu de acum pana prin martie-aprilie, nu mai sper la zile fara muci sau tuse.

va pup si fug la munca. saptamna asta muncesc miercuri, ca am de predat un curs de toata ziua, si imi iau liber vineri. am facut si schimb la gradi la odo, miercurea cu vinerea, iar pe tati l-am tzintuit in delft, sa paote s ail ia pe alex de la scoala. asa ma dau peste cap zilele asea de miercuri in care trebuie musai sa muncesc.... trebuie sa o planific tare din timp si sa fac o groaza de logistica....

pupici si va urmaresc din umbra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna!

Luminel, el ce clasa e? a 11-a sau a 12-a?
Ca daca e a 11 eu l-as lua cu totul in Germania
Chiar nu stiu cu gazda cum sa te ajut.

Nicole, frumoase pozele.
Nici eu nu-l stiam pe David - pare tare marisor si ce scump e in poza aia cand are asa o fetisoara de "copilas super cuminte", dupa ce mai intai avea o mutra poznasa cu ochelasi de soare

Lorich, tot bolnaviori?
Si la noi la gradi se anuntase un virus, insa pe noi nu ne-a atins si am vazut mai toti copilasii prezenti, deci ... a fost un virus trecator

Cleo, eu nu ma dumirisem cei cu clasamentul ala , noroc cu mi_bebelina ca a zis de maraton.
Ar trebui sa aiba antrenament, la cat alearga tati al vostru dupa Mara prin parc si la cumparaturi

Danah, aniversare frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Nicole/ am vazut pozele.Ai un baiat tare frumos si pare mult mai mare decat 3 ani.E inalt, nu?
Si tu esti o graviduta frumoasa.Mi-a placut f mult rochia de nasa.

cleo felicitari pt maratonist.
Cum mai e viata in Belgia? Mai frumoasa decat in Romania, nu?
Ti se va prelungi contractul dupa ce trec cele 6 luni?

dana multi ani fericiti impreuna!

lorich sa speram ca Robert nu va mai lua virusi prea curand.Cu speranta asta am dus-o si eu pe Julia in dimineata asta la gradinita.A stat acasa o saptamana.Sunt bucuroasa totusi ca desi a avut otita a scapat fara antibiotic, iar cel mic a scapat neatins.

alysh felicitari pt intoarcerea la munca.

O zi insorita de toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Buna!

Luminel, el ce clasa e? a 11-a sau a 12-a?
Ca daca e a 11 eu l-as lua cu totul in Germania
Chiar nu stiu cu gazda cum sa te ajut.

E a 11-a. Eu l-as lua, dar nu stie limba!!! Cum poate el sa continue studiile acolo daca nu stie limba?! Ai idee de cum se poate face asta?
si sa mai piarda inca un an...termina liceul "batran"....la 20 de ani ca a fost dat tarziu la scoala...

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Da, asa e va fi "batran" cand va termina liceul
Acum, sa-l termine cu bine si sa fie fericit, nu ne mai gandim la varsta

Nu stiu exact cum este procedura in cazul vostru.
Cred insa ca in situatii de genul asta, copilul este trimis initial la niste cursuri de integrare si invatare a limbii.
Stiu situatii cand copiii au fost bagati direct in clasa, fara sa stie prea multa germana, insa erau copii mai mici, la clasele mici, unde materia nu era asa stufoasa si grea.

Poate sotul tau roaga pe cineva care stie germana sa intrebe la un liceu din zona. I se va explica intocmai ce pasi trebuie sa urmeze.
Crede-ma ca nu e imposibil.

Si ai vazut ce a povestit si Doloress, eu zic ca e o sansa si pt. el

Mergi la inceput