Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (199)
Raspunsuri - Pagina 17
Nicole1980 spune:
Fetelor voi aveti recomandari de la medic pentru siropele, capsule, medicamente pentru intarirea imunitatii ? Ce anume? Vreau sa deschid si eu subiectul cu doctorul lui cand vom ajunge la control la sfarsitul lunii. Pana acum nu i-am dat nimic.
Cleo- asa ca sa te fac sa te simti bine
, da Mara era pe lista mea ( nu glumesc...), dar nu mi se pare ca se potriveste cu numele de familie Musat ( M&M). Dar imi place tare mult Mara
. Si ca sa o flatez pe Lumi, Cristiana va fi al doilea nume al fetitei. ![]()
in 22+ de
si mami de David 16.06.2008
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Evolutie Bebe
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicole1980 Fetelor voi aveti recomandari de la medic pentru siropele, capsule, medicamente pentru intarirea imunitatii ? Ce anume? Vreau sa deschid si eu subiectul cu doctorul lui cand vom ajunge la control la sfarsitul lunii. Pana acum nu i-am dat nimic. Cleo- asa ca sa te fac sa te simti bine . Si ca sa o flatez pe Lumi, Cristiana va fi al doilea nume al fetitei. in 22+ de si mami de David 16.06.2008Evolutie David Bebe David Adrian 16.06.2008 Evolutie Bebe |
apai daca nu cu Mara, poate cu Iza.
despre intarirea imunitatii, minunata este limonada cu miere. Chiar am discutat szi cu o colega din China, la ei se bea in mod normal apa calda (io zic ca de la asta au trecut ei miliardul
Lorich spune:

Nico eu una nu mai cred in siropele pt imunitate, noua anul asta pediatra ne-a dat bronho vaxom direct, iar eu Anei ii dau (hihihi nu-l consider sirop d eimunitate) colostrum cu probiotice. Dar puiul tau are sigur o imunitate beton, construita frumos, caramida cu caramida in aerul curat de la tara, mancarea sanatoasa din curte. In locul tau ...doar miere, lamaie. Aaaaa voi reveni cu o reteta de la buburuze cu catina, miere, propolis cica f buna.
revin ca puteeee
Luminel spune:
| citat din mesajul lui Nicole1980 Fetelor voi aveti recomandari de la medic pentru siropele, capsule, medicamente pentru intarirea imunitatii ? Ce anume? Vreau sa deschid si eu subiectul cu doctorul lui cand vom ajunge la control la sfarsitul lunii. Pana acum nu i-am dat nimic. Cleo- asa ca sa te fac sa te simti bine . Si ca sa o flatez pe Lumi, Cristiana va fi al doilea nume al fetitei. in 22+ de si mami de David 16.06.2008Evolutie David Bebe David Adrian 16.06.2008 Evolutie Bebe |
wow, deci avem o finutza!

Era sa zic zulufina dar numai are zulufi
fetelor
de cand am tuns-o asta vara nu mai are zulufi; i-a crescut parul si tot nu s emai onduleaza; sunt foarte trista din cauza asta...am sentimentul ca numai eu sunt de vina ca m-a mancat undeva s-o tund!Eu nu i-am dat pana cum nimic pentru imunitate; ma batea gandul sa-i iau ceva (oscilococcinum, ma gandeam) dar acum...astept reteta minune de la Lori
Oricum, eu zic ca e destul de puternica la virusi....doar polipii ne fac probleme, ca n-am reusit s-o operez in vara (lipsa de timp si bani) si acum ...nu stiu daca se mai poate..vreau sa sun medicul sa-l intreb daca o poate opera si pe vreme mai rece.
haideti, nu mai somati....v-ati lenevit de tot in ultimul timp
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
gabitzam spune:
Eu le dau de prin septembrie vitamina C zilnic, mai ales ca e sub forma de brontzisori si de-abia asteapta sa o primeasca. Si de vreo saptamana am luat de la farmacie sirop de vitamica C cu propolis si echinaceea. Daca nu ajuta, nici nu strica
Cand imi aduc aminte le mai iau si cate o cutie de Cavit, dar nu sistematic.
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Si noi tot Vit. C si uneori, cand mai ia mama mea, Cavit.
Deocamdata ne e bine asa, nu vreau sa incep sa bag prea multe siropuri in ele.
Eu stiam ca cei care au aceeasi litera si la nume si prenume sunt norocosi - deci, Nicole, M M e de bine
cleo78 spune:
luminel iti faci probleme cu parul aiurea. De ce? parul copiiilor mici e mai subtire, si se onduleaza usor. Cu anii/tunsul, firul se intareste, si nu se mai increteste asa usor .... asta e, tunsul a grabit, nu a modificat zulufeiii.
Lasa sa fie ea sanatoasa.
Luminel spune:
| citat din mesajul lui cleo78 luminel iti faci probleme cu parul aiurea. De ce? parul copiiilor mici e mai subtire, si se onduleaza usor. Cu anii/tunsul, firul se intareste, si nu se mai increteste asa usor .... asta e, tunsul a grabit, nu a modificat zulufeiii. Lasa sa fie ea sanatoasa. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
stiu, dar mi-e necaz!
era asa scumpa cu zulufii...cand ma uit la pozele de anul trecut, ii vine sa plang!Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Lorich spune:
reteta naturista cresterea imunitatii:
http://buburuze2011-blog7.blogspot.com/2011/09/cura-cu-catina-pentru-cresterea.html
(pus link s afaceti trafic la blog ![]()
![]()
![]()
![]()
)
Luminel spune:
| citat din mesajul lui Lorich reteta naturista cresterea imunitatii: http://buburuze2011-blog7.blogspot.com/2011/09/cura-cu-catina-pentru-cresterea.html (pus link s afaceti trafic la blog Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
intrebare: de unde iau catina?
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)