Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (199)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

V-am zis ca va scriu zilnic, da?

Hai, ma Cleule ca eu am dat de asistente f bune in Romania...bai, ia nu va mai luati de Romanica, voi alea plecate pe dincolo....eu chiar glumesc, ziceti ce vreti dragelor, pe mine nu ma deranjeaza, fiecare cu opinia ei. Doar ca mi-o spun si eu pe-a mea

F simpatica Mara cu maionezele ei

Si Vlad a avut vreun an de zile 13,5 kg, Lorich.de-abia acum dupa vacanta a ajuns la 14,5.....si asta probabil de la dulciurile lu' mamaia

Luminelu', si noi avem burtica umflata dar si sternul infundat, noua clar ne-a pus diagnostic "sechele de rahitism".dar in urma analizelor s-a dovedit rahitism comgenital (mostenit de la mama si sor'mea). analizele au fost f bune. Deci uite-te si la stern. Oricum ne-au spus doctorii ca se mai corecteaza daca va face inot, deci bagam tare de la vara

ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu

alysh, daca ai la recoltari la copii, fa-le reclama si da date aici, ca si vara mea cauta sa recolteze la copil, si nu gaseste o recomandare la o asistenta care sa aiba talent si sa se poarte ok cu copiii. Eu la spital, cand i-a luat din Marei degetel (deci interventie rapida si neinvaziva), au colectat numai 20 de picaturi, am nimerit pe a 2a care s-a purtat cu atata scarba... banui ca o trezisem, ca era o bucata de noapte; mi-a facut teorie ca ce sun atata la buton. Pai daca e sonerie, de ce sa nu sun? ce sa fac?sa astept poate iese cineva din cand incand?
La a 3a recoltare, a fo tati cu fifi. Aia a fost ok, dar desi a zis ca vine rezultatul in 20min (si din experienta mea anterioara, a venit mai repede), aia dupa 30min a fujit, de iar a inceput sa sune Vic. la butonul ala.

Sa mai zic de experienta la cabinetul particular din cartier? unde 2 asistente se certau: laboranta reprosa ca ce i-a adus atata sange, iar astalalta ii zicea: "fa-le si tu cumva, sa iasa acolo.....".

Tu crezi ca dupa asa experiente mai aveam cohones sa merg cu vena copilului sa dea 2 eprubete? Plus, nici dr din Medicover, nici cea din Medlife nu au insistat sa fac analizele atunci....asa ca timp sa imi ridice parul din cap povestile din cartier a fost suficient .
Sau cand am vazut copilul de la blocul din fata cu mana bine invinetita la vreo 2 zile de la recoltare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Luminelu', si noi avem burtica umflata dar si sternul infundat, noua clar ne-a pus diagnostic "sechele de rahitism".dar in urma analizelor s-a dovedit rahitism comgenital (mostenit de la mama si sor'mea). analizele au fost f bune. Deci uite-te si la stern. Oricum ne-au spus doctorii ca se mai corecteaza daca va face inot, deci bagam tare de la vara

ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu

mai, din cate-mi dau eu seama (dar poate sunt chioara si , cum e si doctora ei daca n-a observat) nu are sternul infundat...o sa icerc sa-i fac o poza deseara, sa va arat...
eu sper ca burtica proeminenta sa fie ea insasi o deformare (si eu am burta si am avut intotdeauna) si nu o sechela de rahitism... ca vit D i-am dat cat a fost mica, lapte, iaurt a mancat; la soare am scos-o

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

EU i-am recoltat Cristianei anul trecut prin primavara, sange din vena, la policlinica PULS de pe Turda; a fost, ok, n-a plans mult; asistenta tinera si dragutza dar cu mana usoara ; deci, se poate si asa

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Cleo, da, inteleg ca esti revoltata la cate ai patit. Eu am fost cu Vlad la clinica "matei basarab" si s-au purtat f frumos cu el, n-am avut nici o pb.
si nu stiu, in grala, prin spitale cand am nascut am dat de multe asistente dragute si competente. oi fi eu mai norocoasa clar ca exista si buruieni, dar sunt peste tot...mai mult sau mai putin, bineinteles.

Luminel, ohohoh, cat calciu si vit d am bagat eu in Vlad + alimentatie corespunzatoare...dar ti-am zis la noi e mostenit, analizele au iesit f bune. Daca nu are sternul infundat, intr-adevar poate fi burtica putin modificata, cine stie. Si eu am avut un pic de burta de cand ma stiu, slaba fiind. si am o prietena care nu a nascut, e f slaba, arata bine,d oar ca burtica iese binisor in evidenta. Eu cred ca si asta se corecteaza prin gimnastica, nu?

Mergi la inceput

Aly, ce coordonare, am postat in aceeasi secunda

am uitat sa zic ca am fost si la ortoped pediatru si nu mi-a zis ca ar avea stern infundat... aveam eu un pitic pe creier ca intr-o parte coastele inferioare sunt mai tesite, dar se pare ca aici ma mosteneste pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hai sa va pun un filmulet cu Raducu meu, inregistrat aseara cu telefonul, cand aveam noi conversatii inainte de culcare. Ii merge gura non-stop si greu se da dus la nani. Ca el are atata treaba sa povesteasca Pe youtube acolo mai sunt doua filmulete de cu o seara inainte, ca a prins gustul si acum ma pune sa-l inregistrez

Mergi la inceput

nu pot sa-l si aud, nu am boxe aici, dar e cump foc, oricum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Cleule, nu mai barfi Romania ca toate asistentele lor vin aici Si drept e ca mie imi luara sange si nu poci sa ma plang - poate dintr-odata au devenit pricepute aciulea, in Be ??

Hehe, sunt convinsa ca gasesti ce vrei in RO, la calitate extra, doar ca tre sa cauti oleaca - pana la urma, nici aici nu exceleaza astia, mai dau rateuri. Diferenta este in tratamentul aplicat pacientilor (desi, si aici cred ca s-a mai ameliorat treaba in RO). Adica astia daca gresesc pe aici - vai de fundu' lor si nu mai stiu cum sa iti intre in gratzii.

Eu insa in Ro vad ca e o teama generalizata de spital / doctor - mie niciodata nu mi-a fost frica sa merg cu plodul la spital la urgente, am mers cu el de la cateva zile si apoi ani de-a randul numai acolo ma prezentam la controale. Si nu cred ca e mare diferenta fata de un spital ro - tot in camere aglomerate, neaerisite si pline de bolnavi asteptam si noi randul, nu exista sa ti se dea prioritate (ma rog, nu era grav la noi mai niciodata). Faza e ca eu le luam asa cum sunt, astea e conditiile, cu astea defilam

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

Hai sa zic si eu despre recoltari: noi am recoltat din degetel la policilinica Dorobanti, o tipa draguta.
Dar cel mai mult imi place la Medicover,nu recolteaza din deget dar s-au purtat frumos cu Elena, a primit mereu cadouri, nu a plans, nu i-au spart vena, sincer jos palaria. Eu tin fetele cu fata spre mine sa nu vada ce se intampla acolo. Si mie mi se face rau cand ma uit la sangele meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Salutare,

Hai sa zic si eu despre recoltari: noi am recoltat din degetel la policilinica Dorobanti, o tipa draguta.
Dar cel mai mult imi place la Medicover,nu recolteaza din deget dar s-au purtat frumos cu Elena, a primit mereu cadouri, nu a plans, nu i-au spart vena, sincer jos palaria. Eu tin fetele cu fata spre mine sa nu vada ce se intampla acolo. Si mie mi se face rau cand ma uit la sangele meu.

Te iubim, printesa Victoria!!!

la care medicover ai fost?

Mergi la inceput