fiv dr dragos albu 43

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

aristica tic-tac cotcodac !

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

aristica,
Doamne-ajuta! Vesti minunate asteptam! Ca dupa atata lupta crancena, cam e timpul sa culegi roadele! Si noi pe langa tine!

toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

aristica

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

pupici la burtici si viitoare burtici!
eu am treaba de nu-mi vad capul...dar mai arunc un ochi si la voi

aristica, ai ajuns la ziua cea mare. sa fie totul bine si peste 3 saptamani sa ne dai vestea dungata

bccami iti doresc din tot sufletul sa primesti cadou un beta mare mare cat pentru doi puiuti

Qiao si eu am facut acupunctura la ultima sedinta, chinezoaica mi-a zis ca fac ,,una fata si una baiat"
intrebai zilele trecute de tratamentul pt candida...eu am primit gynofort

papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lougra spune:

aristica, iti tinem pumnii si te asteptam cu vesti marete

mikado, pe langa pozele minunate din album ne oferi si retetele? Ca mi s-a facut brusc pofta de gatit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Aristica, !

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

17+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Aristica multa bafta!!!
mikado ma intereseaza si pe mine acupunctura. Poti sa imi spui si mie te rog tu la cine ai facut si cam cat costa?
Vad ca la mutatii suntem surori
Va pup e toate si beta cat mai mare fetelor in focuri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

logra, n-am avut timp sa-mi fac blog...daca vrei, sa-mi zici ce reteta vrei si iti trimit pe mail

pestic eu am facut cu o dr. Wang Xiaoguang...de fapt l-am dus pe sot si daca tot tb sa-l astept m-am bagat si eu la o tura de 10 sedinte. pretul sedintei este 55 lei si dureaza 45 de minute, se folosesc ace de unica folosinta. iti trimit PM cu adresa cabinetului ...nu de alta dar sa nu se considere reclama.

papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lougra spune:

mikado, multumesc mult, iti trimit printr-un PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Sunteti deosebite. MULTUMESC!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput