fiv dr dragos albu 43

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

aristica multa multa bafta. mergi f bine si sa-ti fie tot mai bine. cel putin 2 gemeni iti doresc ca oricum banuiesc ca-l vei bate la cap pe doctor sa pui 3 embrionasi:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

aristica, multa, multa bafta la punctie si iti doresc din suflet ca 20 Octombrie sa fie o zi mare pt tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Aristica, bafta maxima .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Abia acum am reusit sa intru si eu
Nu ma simt prea bine, sunt molesita, cred ca si de la statul mai mult in casa, iar azi dimineata la 4 m-a luat din nou o criza de stomac.
Si seara ma simteam destul de bine...nu mai stiu de la ce ar putea fi.
Ma gandesc ca de la clexane, dar nu sunt sigura. acolo atentioneaza pe cei care au ulcer. n-am ulcer dar o gastrita nenorocita tot acolo duce

Anastasia, multumesc pt gandurile tale. scuze ca n-am putut sa-ti raspund
Aristica - tinem pumnii pt luni si sa ne tii la curent.

pe langa durerile ingrozitoare de stomac, am usoare senzatii de greata (nu ma gandesc la sarcina, pt ca e mult prea devreme pt asa ceva) si ma mai ia asa cu calduri - parca sunt bufeuri.
nu am pofta de mancare, nu pot bea 3 litri de lichide ... nu stiu ce va fi.. nu pot respecta indicatiile medicului

Pupici si multa sanatate - chiar e cea mai mare bogatie a omului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Buna fetelor,
Eu am disparut pt o perioada ... pt ca preocuparile mele au fost putin altele (sa slabesc cat mai repede) si mi-a fost teama sa nu fiu off topic.
Anastasia te pupacesc mult (si pe mormoloci la fel)!!!! si ma bucur ca nu m-ai uitat. Eu inclin din ce in ce mai mult spre FIV pe natural... si v-as ruga daca aveti ceva informatii sa le impartasiti aici (sanse de succes, avantaje /dezavantaje) etc. Intre timp am ramas si somera ... ca de, chelului tichie de margaritar ii mai trebuia ...
Aristica multa bafta!!!! Te urmaresc de mult si sunt fan declarat asa ca ai o pereche de pumni in plus care vor sta stransi pt tine! Te asteptam sa ne spui ca ti-ai vazut gemenasii la eco
Multa bafta si celorlalte fete!!!! Va asteptam cu beta mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

saluti
cami dar lui Albu i-ai zis de dureri ? ce ti-a recomandat ?
pestic bine ai revenit ! imi pare rau sa aud ca ai ramas fara job, nu e cel mai potrivit moment pt asa ceva. sper sa rezolvi cat mai repede problema
Anastasia cum te mai simti ? a mai trecut raceala ?
aristica profiteroale acum, cat mai poti, de luni o sa ai program de stat pe veranda si pe urma probabil ca or sa inceapa greturile si alte bucurii de gravideala

apropo de blasto si morule, cumnata - singura sursa de informatii in domeniu din familie - la primul fiv au decis sa mearga pe blasto. a inceput cu embrioni numai clasa I, dar in z5 ramasesera f putini, nu a avut ce congela si beta a fost negativ. nepotelul este un omulet de zapada de 3 zile din alt fiv.
si eu sunt convinsa ca laboratorul de la medlife nu e dotat suficient pt blasto, deci nu ne ramane decat sa ne rugam ca mititeii de z3 sa nu se plictiseasac in uter si sa ramana acolo 9 luni !

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

eu spun ca experienta cea mai mare o are tot embriologul si daca decide ziua 3 este ok , important este rezultatul . de asemenea , cred ca orice lab ar trebui sa aiba dotare pentru blsato.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

oricum embriologul decide daca sa face transfer de ziua 3 sau 5 in functie de modul de divizare al embrionilor si sunt cateva conditii in plus care trebuiesc indeplinite ca sa se mearga pana la blasto.

o Duminica faina tuturor

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Qiao, da, i-am spus. mi-a zis sa iau 3 malox si daca nu trece sa iau si 1 nexium
si acum ma ustura stomacul de moooooorrrr . ieri am luat 3 malox dar vad ca degeaba. azi adaug nexium, daca nu trece, ma prezint la ML.
pai nu pot face nimic, nimic
ma topesc pe picioare de durere

pupici si ne auzim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Aristica iti tin pumnii azi la punctie!!!!!!
La cat mai multe oua de calitate iti urez!!!!

Laura

8+

Mergi la inceput