fiv dr dragos albu 43
Raspunsuri - Pagina 7
salexa spune:
Fetelor neaparat in ziua 14 se face beta? Nu mai am rabdare. Vreau sa aflu mai repede.
aristica spune:
Of, ieri a fost ultima zi de munca pentru urmatoarele 2 saptamani. Si a fost crunta...spre finalul programului asculatm muzica de relaxare ca ma gandeam ca-mi pierd firea mea ZEN...azi e ziua cu pregnylul, dar nu stiu cand il fac...misto, nu? Aseara am revenit la 2 fiole de merional, dar azi am refacut progesteronul, care-i o.k. 0.7 Si astept mesaj de la Domn' doctor.
In rest: m-am pregatit: dodoasca-i proaspat epilata, pregatita de vizionari, sprancenele pensate, mustata smulsa, unghiile sterse de oja si taiate scurt, ca la fiv-ul trecut mi-au raschetat oja albatra de pe-o unghie si mi-au taiat si din carne...acum am zis ca ma duc pregatita.
Sotul mi-a adus 2 banci din lemn si-o masa, c-a zis ca ma scoate dimineata in curte...cum stau babele la tara. Am pregatit si 5 filme pentru ziua punctiei.
Profiterol????
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
brunadria spune:
aristica iti doresc mult noroc si bebei lipiciosi ! Apoi un beta urias si o sarcina de vis
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
aristica spune:
Iti multumesc din inima, bruni
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
many_bani spune:
Aristica, bafta multa si outze de calitate si iubarete. Asteptam un beta mare ca prea a amortit forumul
aristica spune:
many iti multumesc din suflet, dar eu azi tocmai ii spuneam fetei de la receptie mmf ca ii voi face o surpriza lui Albu. Ca mi-am facut programare pe 20 octombrie, sa vad gagalicea din interiorul meu. Deci la fiv-ul asta, n-am de gand sa fac beta. Daca vine ciclosul pana atunci, asta este, daca nu vine, ma duc direct sa-mi cunosc gagalicea.
Anastasia_7 spune:
Aristica, esti o mina de energie si pozitiv!! Bravo, ca asta conteaza enorm!
Astept fata direct la eco atunci, pe 20 sa vezi minunea de copilasi sau copilas in burtica si atunci sa vezi ca profiterolul va fi nimika toata, devastam in grup cofetariile
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
16+ cu 2
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica many iti multumesc din suflet, dar eu azi tocmai ii spuneam fetei de la receptie mmf ca ii voi face o surpriza lui Albu. Ca mi-am facut programare pe 20 octombrie, sa vad gagalicea din interiorul meu. Deci la fiv-ul asta, n-am de gand sa fac beta. Daca vine ciclosul pana atunci, asta este, daca nu vine, ma duc direct sa-mi cunosc gagalicea. PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite "Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !" |
Eu cred ca as muri de inima